Bu haftaki anketimiz borsa ile ilgili herkesin bir dilinde borsadır gidiyor .Gerçi ben oynamıyorum ama uyelerimize soralım istedik fikir beyan etmek isteyen olur artı ve eksi taraflarını söyleyen olur diye
Anket 7 gun sürecektir
Printable View
Bu haftaki anketimiz borsa ile ilgili herkesin bir dilinde borsadır gidiyor .Gerçi ben oynamıyorum ama uyelerimize soralım istedik fikir beyan etmek isteyen olur artı ve eksi taraflarını söyleyen olur diye
Anket 7 gun sürecektir
Hayır oynamıyorum
evet oynuyorum iyi bir oynayıcıyım ama bu aralar pek tadı yok çok düştü hali hazırda beklemedeyim
bir ara helalmi harammı diye sorulmuştu...şüpheli vesselam...
selametle...
hayır oynamıyorum.
çevremde oyanyan bir arkadaşım var benim bildiğim 250 milyar kayba uğradı bu benim bildiğim yazık bu aralar kuaför olarak açtığı işyerini bırakıp dubaiye çalışmaya gidiyor ama onu yüzbinkere ikaz ettim şu borsa hesabını kapat diye ve o kadar al sat yapma diye adam tam bir borsa manyağı yaa ona borsayı takip ederken baksanız salak bellersiniz ama o kadar ii bir insanki malesef borsa ruhunu bozdu tırnaklarını yemeye başladı bile zavallı selametle arkadaşlar
bende uzun zaman oynadım ama bu ara pek ilgilenmiyorum iyide para aldım ama para ihtiyac oldugundan parayı çektim ama sezon sonu devam:)
Borasa;
zenginlerin kumarıdır.
borsada ki şirketler birbirlerinin hisse senetlerini alıp satarak, istedikleri zamn yükseltip istedikleri zaman düşürüyorlar. bu arada gariban vatandaşın cebindeki paraları boşaltıyorlar.
Telekom halka ilk arz edildiğinde almıştım. Panik yapıp satsaydım. çok büyük zararım olacaktı.azbir kar ile sattım. Hatta ona kar denmez. telekomu aldığımda dolar 1.20 tl idi. sattığımda 1.60 tl. Borsaya girişim telekom ile, ilk ve son oldu. birdaha asla !!!
hayır oynamıyorum.
hiç oynamadım anlamanda