-
bir oğum oldu:)
dün saat 12 30 da oğlum dünyaya geldi bu sevincimi siz form dostlarımla paylaşmak istedim hemen hastanenenin yanındaki net cafe ye gelip haber vereyim dedim dostluk hem sevinci hem acıları paylaşmaksa bende dostlarımla bu mutluluğu paylaşmak istedim
arkadaşlar bir kaç gün görüşemessek lütfen beni mazur görün hepiniz şimdilik sağlıcakla kalın allaha emanet olun:45:
-
Vay abicim olun dünyaya geldi ha gözün aydın gözlerinden öp benim için ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH
-
ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı evlet olması dilegiyle
-
veysel kardeşim ALLAH analı-babalı büyütsün.Tüm evlatlarımızda olduğu gibi vatana,millete,değerlerine sahip çevresine saygılı bir evlat olsun.
-
Allah analı babalı büyütsün... bebeğin ailesine ve çevresine hayırlı bir evlat olması dileğiyle ...
yeni dünyalıya merhaba....
o yaşamış olduğun duyguyu anlatmak yetmez Allah bana da 2 kez nasip etti çok şükür Allah olmayanlara (isteyenlere ve isteyipte olmayanlara ) nasip eder inşallah HEP BİRLİKTE KALIN SAĞLICAKLA
ismi nedir acaba adıyla yaşasın derler demi birde demi
-
Allah anali babali büyütsün inşallah
-
Gözün aydın kardeşim.Allah analı babalı büyütsün mürüvetinide görürsün inşallah.
-
yaşı uzun olsun ALLAH analı babalı büyütsün kardeş
-
ALLAH saglık sıhhat versin vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olur inşallah gözünüz aydın güle güle büyütün selametle
-
ALLAH analı babalı büyütsün