hd cihaz kullanan arkadaşlar bana c cam skıntısız yüksek kaliede çalışan sıkıntı yaşamayacağım hangi hd cihazı önerirler tşkler
Printable View
hd cihaz kullanan arkadaşlar bana c cam skıntısız yüksek kaliede çalışan sıkıntı yaşamayacağım hangi hd cihazı önerirler tşkler
Vallaha Volkan abinin tavsiyesi ATLANTA HD BOX olur destekte full muş zaten.
bilgi için tşkler xman usta
volkan ustam bu atlanta hd boxu tavsiye edermisin yoksa dreamboxhd nebiliyim vu du bu gibi cihazlarımı önerirsin ccam sorunsuz izleyebileceğim kalitesi yüksek?
randımanı iyi olanı al
gungör abim olmuşken tam olsun 47 inç led i aldık sıra bunu en ii kalitede izleyebileceğim hd uydu cihazına geldi bilmeyende parayı buldum sanacak ama işte napim hobim bu:8[1]:
Bilgi için teşekkürler
Atlanta HD box da Linux yok destekte Atlantanın vereceği ile sınırlı.Atlanta zamanında cccam ile calışan sd cihazı sattı bizde bayağı sattık ama aradan 1 sene gecmeden destek falan kalmadı.Bende cihaz alacağım zaman çok kararsız kaldım Atlantamı Dreambox 800 hd mi diye.Her ne kadar Atlantaya göre yavaş bir cihazda olsa sonunda Volkanıda kırarak :) DM-800 Hd aldım şuan memnunum Cccamda herhangi bir donma veya kırılma yok Hdler dahil(Tabi bu cccam aldığınız serverlada alakalı)Cihazda biraz ısınma sorunu var onunda bir fanla hallettim bu arada görünüşü daha güzel oldu:)Müsait bir zamanda resmini koymaya çalışırım.
Sözün kısası Atlantanın tek artısı cihaz biraz hızlı oda önemli değil derseniz 800 Hd gercekten her yönüyle süper bir cihaz.
ilk önce çok tşkler tike ustam ama bu dreambox 800 hd nin 1 kalite olanını alırsak bu ısınma sorunu kalkar umarım böle sonradan fan filan uğraşma imkanım olmıcak:S