Arkadaşlar DT tarafından gelen teklifleri burdan paylaşalım ,yeni üye olacaklara ve üyeliğini yenileteceklere faydası olur..
Printable View
Arkadaşlar DT tarafından gelen teklifleri burdan paylaşalım ,yeni üye olacaklara ve üyeliğini yenileteceklere faydası olur..
Benim üyeliğimde temmuz 9 da bitecek ,öyle bir zamanda bitecekki ,ayın 3 leri hesap kesim tarihleri oluyor..bunlar sanırım temmuz 9 da iptal etmezler, yani ağustos 3 ü bulur..gerçi daha aramadım ama..nasıl olacak bilmiyorum :(
evet ben yeni sezonda lig tv almayı planlıyorum.
@mert konu güzel sağol :)
Üyeliğine gelecek olursak iptal işlemini ver onlar ararlar.Genelde 58 TL fiyat veriyorlar.
Ama detaylarını bilmiyorum
Saygılar
digi kafa karıştırıyor yok belgesel ayrı sinama ayrı belgesel ayrı bence işleri zor bakalım hayırlısı fiyatlarda yalnız kendilerini düşünürlerse işleri çok zor çünkü insanlar gercekten gözlerini açtı diye düşünüyorum
Ben giriş spor üyeliğimi ya turksat a çevireceğim ya da tamamen kapatacağım :)
10 kanala 60 TL veremem malesef
modullu uyelik olmadıkça ne digiturk nede dsmart alırım.kanalları kendim sırayalabilmem ben,m için önemli
şunu cazip hale getirin be kardeşim hem siz kazanın hem millet zevk alsın hep bana hep bana olmuyor d-smartın hali ortada insan hiç ders almaz mı??