allahın işine bak...tam su ile ameliyathane önünde iftarı açacakken hasta bakıcı müjdeyi verdi. allah vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin...
selametle kalınız...:45:
Printable View
allahın işine bak...tam su ile ameliyathane önünde iftarı açacakken hasta bakıcı müjdeyi verdi. allah vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin...
selametle kalınız...:45:
Kardeşim gözünaydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Hayırlı evlet olması dileğiyle.saygılar.
Gözünaydın Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
Osman abi hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün.Allah vatana millete ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş...
ALLAH analı babalı hayırlı evlat buyutmeyi nasip etsi,n
Allah sağlık sıhattli bir ömür versin evladına.
Analı babalı büyüsün...
ALLAH analı babalı büyütsün
bahtı güzel tahtı özel olur umarım.rabbim selamet içinde bir ömür nasip eylesin.
gözün aydın olsun kardeşim.
Hayırlı olsun Osman Abim :)
ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin (Amin). :)
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...dualarınızada...eksik olmayın...allah ömür verirse onuda forumun müptelası yapacağım inşallah... :)Alıntı:
allaha emanet olunuz...selametle...
allah analı babalı buyumesini nasip etsin ama evladınız erkek mi kız mı?
Hayırlı olsun Osmann kardeşim ne mutlu size sağlıcakla kavuştunuz yavrunuza şimdi bak bakalım yaşamın değişyormu değişmiyormu anla.:wave: Saygılar..
ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun gözünüz aydın
ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hocam birde her fırsatta koklamayı ihmal etme en güzel doğal koku onlarda doyamazsınız inanın
Hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün Allah bize de nasip etsin...
Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin kardeşim
Bahtı açık,sağlıklı ve mutlu olması temennilerimle
:praying:
Gözün Aydın Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün
çok hayırlı bir zamanda dogmuş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN
SELAMETLE
ALLAH hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye
Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..
bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün
gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün
S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.:praying::praying::praying:
Allah analı babalı büyütsün
analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınıza... çocuk erkek doğdu...ismi ahmet alperen olacak allah nasip kısmet ederse...bugün ismini koymak istedim ama hastane koşuşturmasından fırsat bulamadım. birde tam olarak nasıl konulacağını bilemediğimden yarın babama rica edeceğim...allah herkesin evladına ve bizimkine hayırlı ömürler nasip etsin... selametle kalınız...Alıntı:
Allah sağlık sıhattli bir ömür versin evladına.
Analı babalı büyüsün.
gözün aydın kardeşim Allah analı babalı sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin
osman usta allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmayı nasip eylesin mübarek günlerde
dünyaya geldi bebiş hem bahtı hem talihi açık olsun inşallah!
Kardeşim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur Allahım şansını ve bahtını açık eylesin
VAKFET YAŞA YAŞAT
gözünüz aydın arkadaşım Allah sağlık sıhhat versin yaşam boyunca mutluluklar onun olsun inşallah Hayırlı evlat olması dileğiyle...
Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.
Allah analı babalı büyütsün...
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah...
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:çok teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun...şu an süt emme sorunu ile karşı karşıyayız...bir türlü süt emmiyor. ama mamayı lokur lokur götürüyor...acayip bişey...saatlerce uğraşıyoruz süt emsin diye ama nafile...selametle...Alıntı:
çok sevindim sevgili kardeşim. Allah acısını göstermesin. analı babalı uzun ömür versin.10 gün önce bende 3 üncü defa dede oldum
mutlaka ana sütü otomatik pompalardan alın anne sütünü bebeğe verin 3 torunlu bir ded e olarak tavsiye ediyorum iyi günler
Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah....................
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin gözünüz aydın...
Allah analı büyütsün osman abi...
Osman abim Allah ailesine vatana ve millete hayırlı birey olarak yetiştirmeyi hepimize nasibetsin kızmı erkekmi ismini ne verdin (daha önce yazdıysan okuyamadım)
Gözün Aydın Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün
tebrik ederim abi.allah analı babalı (ve dedeli nineli) büyütmeyi nasip etsin.Alıntı:
evet bahsettiler o pompalardan...manuel aldık ama olmadı...bilemiyorum bizmi beceremedik...süt sorunu devam ediyor...arada bir anne sütüne eş değerde olan bebelac1 isminde bir mama aldık, onu veriyoruz...Alıntı:
Alıntı:Alıntı::)Alıntı:
erkek oldu...ismi ahmet alperen...Alıntı:
:) amma dikkatliymişsin...ben kaçırmıştım..sen yakalamışsın.... :)Alıntı:
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun...Alıntı:
çocuğun süt emme problemi vardı ve nihayet çocuğu sarılık yaptık...daha doğrusu sarılık sınırına geldi. hastaneye yatırmadılar ama bol bol süt emzirin diyorlar...emmiyorki uşak emzirelim...3 gündür uyku yok...saat başı kaldırıyorum hanımı...ben hadi erkeğim ama hanım perişan...inşallah atlatacağız...selametle ...