bu güzelliği idda ediyorum daha önce hiç görmediniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
eh idare eder
alper bu ne yaww baba:(:(:(
olm iki dirhem keyfimiz vardı birden cuk diye oturduk yaw:(:(
kızmaca yok kızmaca :28:
o ne öyle yahu?kulaklığı fırlattım birden
alper kardeş yarım aklımızı süper sat forumda değerlendirilim derken ,akıl bırakmadın ama eline sağlık korkuttun bizi:)))))
biz bizeyiz arkadşlar korkmaya gerek yok.. adrenalin ölcümü yapıyoruz burada :)
haber ver öldür , ödüm koptu
ulen ne saf adamım ben ya 1. resim tamamen acılacak diye bekleyip duruyorum:00000004: ödüm koptu :praying:
TeŞekurler KardeŞ
Allah canınızı almasın emi ne bu iyi gidiyordu :)
tşk ama olmadı ben yaşlı biriyim hala kendime gelemedim emehe saygı
Sıkıntı yaratabilir bu tip şeyler.
ya ben daha yeni gördüm abi ne korkunç resimler gördük ya bunda ne var eline sağlık kardeş güzel olmuş sıkıntı yaratmaz dostum eğlence için yapılmış resimler bunlar saygılar....
kokular oralara geldimi bune be bi tutam aklımız var oda aktı gitti yahu :)
bu ne ya ben bile unutmuşum bunun nasıl birşey oldugunu...
teşekkürler kardeş
çöpçatanlık kokusu seziyorum :)
hiç çirkin olurmu arkdaşım yahu aynen tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş gibi birşey olacakdı sen vaz gecme bu işten bence benden tam destek sana
abiş ne dedim ben şimdi sen begenmedinmi onu sen begendikden sonra sorun yok iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş ben sana destek olmaya calışıyorum sen kızıyorsun
tamam arkadaşlar ablanız olarak vakkusuda alıp kızları size istemeye biz gideriz:) siz yeterki istediğinizi bulun:) anthony önceliği serkana ver malum yaşı geçiyor :00000004: geçti bilede diyebiliriz :00000004:
hop hop ne oluyor bakalım siz benim kızı da sahıplendiniz hemen oraya iyiki bir resmini koyalım dedik bana sordunuz mu bakalım o ilk resimdekini ne oluyoruz öyle evli kadınlara bakmak ayıp değilmi alooo gelin bakım buraya siz !!!!!!!!:devilprv:
sana kızmız yok verecekdik ama artık verdirmem öbürüde bizim hatun un kardeşiydi cok benziyorlar dimi bir birilerine.
seni sapık seni sen elin evli barklı namuslu karısına bak bşrde evlenmek iste yok sana kız mız....hiç aglayıp duygu sömürüsü yapma
haber versen iyi olurdu ama güzel
ülen ülen unutmuşum ben bile korktum yahu :8[1]:
off ne güzel şey öle 2.incisi de pek güzelmiş Korku filmleri için ideal :8[1]: