MENÜ FARKLIDIR TEST AMAÇLI VERİLMİŞTİR
yazılım 3 ağustos yazılımdır BİLGİNİZE..
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
hocam bunda tps automu
bılgılendırırsen sevınırız
hayır auto yok
pekı hangı kanallar acıyo bu yazılımda diğer yazılımdan menü harıcı baska farkı yokmu
sadece menü farklı sanırım herhangi bir yazılım filan yüklü değil herhaldedoğrumusnopy usta????????
snopy ustam eline sağlık birazda bu menüden izleyelim kolaygelsin
bu menü eskiden goldmaster 7400 serisini bilenler varsa o menü kanal değiştirmede ortadaki kana değiştirme tuşu görev görmüyor sayı ilerliyor ama kanal değişmiyor mutlaka ok tuşunu kullanmanız gerekiyor üstteki kanal değiştirme tuşunu kullanıyorsunuz emeği geçenlere teşekkürler
menü görünümü 1. sayfaya eklenmiştir
Digiçag Cihazların Menusudur bu Bilginize
bilgi için teşekkürler.
teşekkürler
thank you good idea
teşekkürler
valla kumandanın kanal değiştirme alt-üst tuşları çalışmıyor.yükledim beğenmedim.ilk işim sabah kaldırmak olacak.tavsiye etmem.
Aslında dedigim gibi bu digiçag markalı cihazların menusudur.Kanal degiştirme tuşu alışkın oldugunuz yerden olmayınca - puan oluyor.aslında ch+ tusuyla ileri geri gidebiliyor ama.buda bazı alışkanlıkları yok edemiyor...Alıntı:
Bana göre sunny ve benzer cihazın en guzel menusu digiline marka cihazların menusudur!!
değerli ustalar;test amaclı verilen menüden geriye nasıl dönebilirim:(1030dcsky)şuanki menüye alışamadım yardımcı olurmusunuz; hangi yazılım atmam gerekir .vereceğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler .
serkan ustam 3ağustos yazılımını atmak ve eski menü geri getirmek istiyorum (1030dcsky)sizlere kolaygelsin tesekkürler
İlk önce buradaki 7 agustos yazılımını yukleyiniz (yazılım bin yazılımıdır-kup 230 la yuklenir) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Sonra 3 agustosa dönmek istersenizde original btm yazılımını yukleyin (up 107 veya 110 la yuklenir)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
serkan ustam bilgirinizden dolayı tesekkürler. sizlerede kolaygelsin
snopy ustam ellerine sağlık güzel olmuş yalnız arkadaşın dediği gibi eksikliği veAlıntı:
birde aratmalarda tv/radio seçeneği yok oda olsaidi tadından yenmezdi.sizden bu eksiklerin giderilip tekrar yazılım vermenizi bekliyoruz saygılar:wave:
Kardeşim bu menü yeni deyilki farklı diyorsunuz hatta ilk menü bu ?
gözünüzü sevim yapmayın öyle bişeyler yapınki başkalarında olmasın sadece size ayit olsun . kolaygele
teşekkürler emeğin için
ben yüklemedim yazılım güncelleştirilip tekrar eksikler giderilirse güzel olur sinyal cubuğu varsa kanal gcişlerinde tabiki
Yazılımdaki eksiklikler giderilemez.Diyorum yazılım digiçag yazılımıdır lütfen üstüne basarak yine tekrar ediyorum
teşekürler
goldmaster 7400 hala güncelliğini koruyor yıllardır kullanıyorum ama her yeni yazılımla iş görüyor düne kadar full-x1-2 çok gözde idi bu cihazda.Ama yine yakında gözde olur.Ne diyeyim gm7400 zü bilen bilir.:clap2:
emeğigeçen herkese teşekkürler bende yeni yükledim daha yazılımı açıyor ama biraz geç buluyor keyleri
teşkürler
teşekkürler emeğin için