sabah sabah tv açtım 24 tane şehit 16 yaralı var diyor!!!
ALLAH belalarını versin bu hayvanların insanların demiyorum hayvanların!!!
Printable View
sabah sabah tv açtım 24 tane şehit 16 yaralı var diyor!!!
ALLAH belalarını versin bu hayvanların insanların demiyorum hayvanların!!!
vermiyor vermiyor be hocam demekki pazarlıklar daha bitmemiş pkk panik halin de değilmiş ne yazık fakir fukara burdada cekiyor ALLAH rahmet eylesin bukadar basit yazıklar olsun adamlar bir askeri kurtarmak için neler yapıyor biz nicelerini kaybediyoruz yazıklar olsun ŞEHİDime kelle diyenler onlara gösterdikleri değeri sözleriyle vermişlerdir yazık
gitsinler şimdi 24 tane gencecik çocuğun anasına babasına anlatsınlar kürt açılımını
allah topunun belasını versin ulan meclise soktunuz pkk yı meclise sattınız memleketi sattınız amerika sıçmayın desin kabız gezer yinede yapmassınız yıllardır şu dağdaki şerefsizleri bitiremediniz bitirtmediler onun bunun lafı ile hareket ettiniz alın işte sonuç kına yakın bir taraflarınıza şimdi 24 tane genç daha gitti ama sizin için sorun yok nasıl olsa ölenlerin yerine yenileri geliyor :(
adi köpekler meydanlarda mecliste her yerde artık gözlerinin içine girmişler laf yarışı yapıyıorlar hala ipe asıp sallandıracaklarına
ahmet altanın dün güzel bir yazsısı vrdı diyorki bu saldırılar karşılığında artık kürtlerde pkk dan nefret ediyor yaptıklarını kabullenmiyorlar
yahu anlamıyorum ben bişey...93 te şırnakta ikizce taburunda askerlik yaptım... diyarbakırdan göreve gittik...bize gelenler başkalarımıydı?
o zamanda saldırı oluyordu...ilk ateşte nöbetçiyi vurdu vurdu, vuramadı tabana kuvvet. şimdi nasıl oluyorda saatlerce sürebiliyor çatışmalar? topla, tankla mı geliyor bunlar? ayrıca birliklerde nöbetçimi yok nedir? gazetenin yazdıkları gibi ise benim aklım almıyor bu işi? ya bize başkaları geliyor du 93 te. yada şimdi başka şeyler var...yazık, 24 şehit. bir timlik asker. aklım almıyor yemin ederim.
allah şehitlerimize rahmet etsin..ailelerine sabırlar versin.. artık onlar için ölene dek sönmeyecek bir ateş yanmaya başladı içlerinde...hiç bişey avutmayacaktır o aileleri. hele bayramları mezarlarına gittiklerinde iyice alevlenecektir. 2 sene evvel flaşta bir bayram programında görmüştüm. çocuk 93 te şehit düşmüş. annesi mezarının taşlarını su ile yıkıyor ve bir yandanda ağlıyordu...aradan kaç yıl geçmiş ama göz yaşı dinmiyor...böyle bir acı işte...
bu acıyı yaşatan şeref, haysiyet ve onur eksiği hainlerin can çekişerek gebermelirini yüce allahtan dilerim. allah kalplerine bir korku versin... askerimize nusret sabır ve kuvvet versin. pkk lı köpeklerin peşlerine at sineği gibi düşmelerini ve yetişmelerini nasip etsin. teslim almasınlar inşallah. cehennemde yansın tüm hainler...
not:bazı arkadaşlarada artık teessüf etmek istiyorum...sanki böyle bir haber beklermişçesine hemen "vay efendim kelle demiş, vay efendim açılımmış" gibi hükümete ver yansın edip duruyorlar... arkadaşım hükümet askere operasyon yapmamı dedi? askere silah bırakmı dedi? artık kabak tadı verdi bu muhalefet... milletin yarısı sizin gibi düşünmüyor...bunu neden göz ardı ediyorsunuz...
.......
Allah belalarını versin bu şerefsizlerin nedir bu arkadaş ne bekliyoruz daha nası bi politika kaçtane daha şehit vericez anlamak mümkün değil bağrımıza taş bascaz diyor hükümet vah gidene ya hepinize yazıklar olsun sabır diyorlar nasıl bir sabır kendi evlatlarını kaybetsinler o acıları yaşasınlar bakalım sabır neymiş anlasınlar inşallah..
Ne mutlu türküm diyen her türk artık meydanları doldurup, yeter artık bıtsın bu teror dıye butun türkiye haykırmak gerek artık. Ancak hükümet bu şekilde duyar vede harakete geçer.
Şehitlerimiz yirmialtı oldu.
Idam cezasının artık gelmesi gerek, bence türkiyede kanun yok, nizam yok, yaptırım gücü yok. Artık türk halkı haykırması gerek. Yeter artık yaaaaaaa !.
arkadaş iran yakalıyor sorgulamıyor bille direk sallandırıyor ve neredeyse bitti gibi oralarda bizde artarak devam ediyor
milletin yarısıda sizin gibi düşünmüyor bununda farkındasınız bu ŞEHİDler başka partiler iktidarken olsalardı sayın gülün ve tayibbeyin neler diyeceklerini duyar gibiyim ama şu zoruma gitti osman kardeş mahallemde 5 ŞEHİD vermiş insan olarak icimiz acıyor biz bunu kullanaçak kadar düşmedik bilesin ama sen savunduğun adam dememiş de gizli kapılar altında neler konuşulmuş biliyorsan onları yaz kabak güzelse afiyet olsun bu saatten sonra savaşaçak askerde bulamıyacak hepsi hapisde bak polise ateş eden hizbullahçılar dışarıda oyüzden az kaldı bakalımdaha nekadar kan akaçak ama şunu kabul et analar alamasın diye calıştıklarını söyleyenler filistini somaliyi kurdaracaklarına vergi içinde sömürdüklerini kurtarsınlar derim
Başımız sağolsun. Şehit ailelerine allah sabır versin.
Bu katlıamlarda herkezin suçu var. Ama şunu çok iyi bilmeliyiz bu yapılanlar kürt sorunundan değil. Yapılmak istenilen Türkiyenın iyiye giden hatta bir cok ülkeden daha iyi olan ekonomısını ve türkiyenın liderlik rolünü bitirmek ve parçalamak.
Bunu isteyenler kimlermi.. Sınırkomşularımız olan Irak-Suriye-İran-İsrail-Azerbeycan ve Tabiki Rusya ve Amerikadır..
Baktılar ekonomık yönden bitiremıyecekler yıne PKK oyunlarını oynamaya başladılar. Şu an tek istedikleri Doğu ve Guneydoğu anadoluda OHAL ilan ettirmek. OHAL ilan edildikten sonra BM ve nAto o bölgeye asker sokacak tabi niçin hem değerli toprak hem petrol hemde uyuşturucu ve silah geçidini sağlamak hemde ordaki cahil vatandaşları silahlandırarak ül***i bölmek için..
Arkadaşlar İran PKK yı halletti sallandırdı diyorsunuz ama PKK yı bizim üzerimize salan finanas eden ülkelerin başında . İsrail - İran silah ve para yardımı yapıyor Suriye ve ırakta yer vvelojistik destek. Rusya ve Amerikada en başları. Ayrıca bu yapılan saldırılarda Amerikan-İsrail ve rus ajanlarının planladığı ve belkide aralarında onlarında olduğu çok belli.
Savaş girmek çok basit ama şu anda savaşa gidiğimiz zaman türkiyede ya ancı ve yerli bütün yatırımcılar bütün yatırımlarını bir anda duduracak ve fabrikalardan işçi cıkartılıp altın çok yükselicek. Yanı çok büyük bir krız meydana gelicek...
Bir anda ükenin karışması bir suriye mısır gibi olmamak içten bile değil. Bunun için çok iyi hesaplar yapılmalı. Irağa girilirse kesinlikle musul ve kerküğü topraklarımıza katmalıyız. Ama işte şöle bişi var bizim arkamızda kimse yok ama o topraklara girdiğimiz zaman bizim karşımızda tüm dünya ülkeleri olacak.
Yani denilecek tek kelime TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
Sınır ötesi operayon başlıyormuş.Peh peh peh.Bu tamamen tribünlere oynamak başka hiç bir şey değil.Ne olmuş görüşmelermi tıkanmış ne olmuş.Yoksa hükümet hala filistin sorununumu görüşüyormuş.Yoksa yahudi asker şaliti mi kurtarıyormuş.Hangi işle uğraşıyorlarmış.
şerefsiz hainler
arkadaş bu iş bitene kadar devam edilsin abd nin onun bunun lafı ile artık geri çekilmesinler bu millet gerekirse aç kalsın susuz kalsın varsın yollar okullar yapılmasın ekonomi batsın ama artık bu şerefsizlerin sonu getirilsin anayasamı değişecek değişsin ve meclisteki pkk lılar sallandırılsın kesinlikle yapılanların kürt halkını korumakla yakından uzaktan alakası yok kürt halkıda artık açsın gözünü bu şerefsiz pkk lılardan medet beklemesin idam cezası tez getirilip milletvekillerinin dokunulmazlıkları kalldırılsın bunların hepsi yapılsın yapanın bu millet sonuna kadar destekçisi olur bundan emin olun!
ALLAH rahmet eylesin artık sözün bittiği yer Türk milleti olarak artık birşeyler yapmanın zamanı
daha nekadar açık konuşa bilirim doğudaki ağaların işini bitirin bidaha dağa giden olmaz ha bide bazı arkadaşlarımız idam cezası gelsin diyor masum insanların çoğunu asarsın ozaman cehennemlik olursun sorun ağlardadır acımayın o topraklarda kalmışım gözümle görmüşüm ağlar pkkya para verir düşünün herbiköyde bir ağa birsürü para ellerine geçer gidip silah alır
Söylecek sişey bulamıyorum artık halkın yüzde oyunu calarak ikdidar olan bu densizler beceriksizler en uzun ikdidra dönemini yasarken gezmekten tozmaktan önünü görmeyen kör bir kaptanla yola cıkılamayacağını umarım milletimiz anlamıştır çeyrek efe davranısları ile sağa sola satasan sonrada özür dileyip üstüne yatan ulusunu adi yaratıklarla bir koyup aman bir kürt ölmesin diye korkak davranışlarda bulunan bunlarla olmaz bizden 24 onlardan 240 geberticenki büyük devlet olduğunu gösterecen ama ne yazıkki bu piç kurusu serefsizlerle savasacak asker bırakmadılar umarım bir gün bu ikdidar mesubu kişilerinde ciğeri yanarda inşallah diyorum bu serefsizlere iyi bir ders verilir teröre destek veren ve onlara yardım eden tüm kişilere lanet olsun alllah belalarını versin herkimse ulusumuzun bası sağolsun ne mutlu türküm diyebilene
bunların liderleriyle almanyada pazarlık edenlerin , yani sayın istihbaratımızın , azıcık yürekleri sızladımı , hiç zan etmiyorum..,
şehidimiz 26 yaralı askerimizde 22 yazıyor :(
bide bu sözün bittiği yerdeyiz diyoruz ya bu hiç bitmiyor
bırak suriyeyi,bırak filistini,bırak arab baharını yurduna dön özüne dön bak son 7 saaate 24 tane dam gibi vatan evladı topraga düştü,sınır ötesi harekata başladın hepsinin kellesini al da dön vatanına eger adamsanız
birşey dikkatinizi çektimi son on gündür ülke ciddi kaosta dolar fırlıyor rekor üstüne rekor kırıyor euro fırlıyor zam üstüne zam yapılıyor akaryakıt sigara vs. bakan çıkıyor cumarteside çalışacagız gecede çalışacagız diyor arkasına 26 şehit kısacası var bir dümen ama anlayamadık
kardeşim ohal bölgesi ilan ediceksin eskiden nasıldı ohal vardı şimdide ohal bölgesi ilan edeceksin şehitlerimize allahtan rahmet dilerim sehit yakınlarına sabır diliyorum başımız sağolsun
basbakanımız diyorki terörü destek veren kim olursa olsun destek verenmi arıyon mecliste varayrıca devlet desteği ile tedavi ettirdiğin iboda destek veriyor filmelrini izleyip rekor düzeyde cebine para soktuğunuz yılmaz erdoğan onur akın var daha bir sürü sanatncı bugün hülya avsar bile destek veriyordur hadi ne duruyorsun önce bunlardan başlaki bizde sizi ayakta alkışlayalım meclistekilere gelince elinizin altında duruyor bırakın cahilce hazırlanmış kürt acılımı sevdasını ülkenize dönün gercekleri görün uyanın basbakamayanım şu anda her beş kürtten biri pkkya destek veriyor bunu sizde biliyorsunuz siz bu acılımdan vazgecin bunlar için değmez bırakında acından ölsünler ne mutlu türküm diyebilene ve diyene
benim anamadıgım birşy var bizim hicmi silamız ucamız havanımız.topumuz.yoki.bu.a.e..hayvanlar.askerimizi.şehit ediyo.ya kardeşim ben kıbrısta askerken.bizdeki opdik dürbünle.gece.5.klo.metiredeki.sinegi bile görüyoduk.bunarı.raflardan cıkarsınlar artık.20.yaşında bir genc cabu büyümüyo,yazıkya.yazık.
Dediklerim bir bir cıkıyor.
Bahçeli OHAL ilan edilsin diyor. varmı böyle bir şey yaaa bu adamın aklından zorumu var yoksa başka bişimi. OHAL lemi çözecek.
dün reklamı vardı aylık 50 usd ver google earth tan canlı her yeri seyret heron meron ne gerek var abi benmi anlamıyorum yoksa gerçekten düzen farklımı
milletin yarısıda sizin gibi düşünmüyor bununda farkındasınız bu şehidler başka partiler iktidarken olsalardı sayın gülün ve tayibbeyin neler diyeceklerini duyar gibiyim ama şu zoruma gitti osman kardeş mahallemde 5 şehid vermiş insan olarak icimiz acıyor biz bunu kullanaçak kadar düşmedik bilesin ama sen savunduğun adam dememiş de gizli kapılar altında neler konuşulmuş biliyorsan onları yaz kabak güzelse afiyet olsun bu saatten sonra savaşaçak askerde bulamıyacak hepsi hapisde bak polise ateş eden hizbullahçılar dışarıda oyüzden az kaldı bakalımdaha nekadar kan akaçak ama şunu kabul et analar alamasın diye calıştıklarını söyleyenler filistini somaliyi kurdaracaklarına vergi içinde sömürdüklerini kurtarsınlar derim
kardeş k bakma yazdıklarını kopyaladım tek kelime ile alkışlıyorum bu terörün azmasına tek neden acılımdır acılımın içinde boğulasılar
artık bu haberlere yorum yapmak ve yazmak istemiyorum.ama duramıyorum.şehitlerimize rahmet bize ve ailelerinede sabırdan başka bir şey dileyemem.başbakanımızın konuşmasını dinleyince nasıl bir geleceğin bizleri beklediğini anladım.vah evlatlarımız vahhh.gencecik yaşınızda filizlenmiş günlerinizde kanınızın delişmenliğiyle bir bahar yaşamak isterken soğuk mermilerin kararttığı aydınlığınız kara toprağa verildi.biz evladın ne olduğunu biliriz atamızıda atimizide.ne kellecilik yaparız nede adet sayarız.biz evlatlarımızı bu vatan toprağı için büyütüyoruz bu toprağın üstüde altıda helal sizlere.evlatlarımızın gidecek ne amerikası var nede başka yeri.rabbimin emriyle bu toprak var.köpek köpektir ama bu köpeği havlatan kimdir.bununda hesabı elbet sorulacaktır.rabbim milletime bu acıları bir daha yaşatmasın.içim yanıyor.yüreğim kanıyor.gözüm yaşarıyor.
mevcut hükümetin eseridir eseriyle övünsünler...
hocam derdim laf ebeliği değil ama ne yapaçağız derken haklısın para adamlarda birlik adamlarda iş bitirme birlik hep terör örgütü ve yandaşlarında bizede ya taraf ol yada bertaraf ol deniyor ben izmir bornovada yaşıyorum akşam BAYRAğımı ve coçuklarımı alıp NE MUTLU TÜRKüm diye haykıracağım ama çözüm için birlikte paylaşacağımız ne varsa buradayım
türk milletinin başı sağolsun 26 genç kardeşimizi kaybettik kardeşlerime ALLAH tan rahmet ailelerine sabır diliyorum artık bunun bir son bulması lazım bu görüldüğü gibi açılımla maçılımla olacak bir şey değil sözün bittiği yer deniliyor herseferinde ama hiç birşeyin bittiği yok her gün şehit haberleri veriliyor sözün bittiği yer söylemini ben anlamış değilim kara harekatı olmadan hiç bir şey bitmez ne sizin sözünüz nede şehit haberleri gidip bu vatan hayini köpekleri yok etmediğimiz sürece hiçbir şey bitmez
Idam cezasının artık gelmesi gerek, bence türkiyede kanun yok, nizam yok, yaptırım gücü yok. Artık türk halkı haykırması gerek. Yeter artık yaaaaaaa !.
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin bunu yapanların ALLAH belasını versin
Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet dilerim... :( :( :(
Allah yakınlarına sabır versin..
Allah sabır versin ülkemize halkımıza....
şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum allah yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun
[B]Şehitlerime rahmet,gazilere şifa ve ailelerine sabır dilerim,
Aktif ve emekli bu ordunun komutanlarını hapse atacaksın,Güneydoğu kırsalında kepçelerle kazı yapıp ölmüş,öldürülmüş PKK lı ve yandaşlarının mezarlarını[günışığına çıkarıp aferin alacak,kendine yeni yandaşlar edineceksin.Olmadı kalan hizbullahçıları da salıverip huzura ereceksin.Sonra da kalkıp terör durmuyor diye yakınacaksın.Bizde eskiden beri söylenen bir söz vardır:Atma .......din kardeşiyiz!:yell:/B]
Anlamıyorum...sabaha kadar çatışılıyor.... Nerde bu heronlar,F16' lar ? Gelmez mi hiç sabaha kadar? Bayramlarda gösteri için mi aldık onları ??
Vatanımızı korumak için şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
F 16 uçaklarımız var ama herononumuz meronumuz , nede ankamız var hiç olmadıki zaten , sadece lafta vardı :nono:
beş saat çatışma sürüyor hiçmi destek gelmiyor helikopter gelmesi lazım burada soru işareti var sizlerde benim gibi düşünüyormusunuz
Şehit ne demek biri açıklasın. Onu önce bilelimde..
Milletimizin başı sağ olsun. artık yeteeer ne yapılacaksa yapılsın adamlar gündüz vatandaş oluyor gece terörist oluyor askere ve polise tam yetki verilsin dur ihtarına uymayana gereken ceza verilsin OHAL mi uygulanacak sıkı yönetimmi uygulanacak ne yapılacaksa yapılsın terör yuvaları o dağlar yerle bir edilsin yeter artık her TÜRK evladını vatan için yetiştirir ama gencecik fidanlarımız göz göre göre kara toprağın bağrına vermeyelim
“Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler. Lakin siz onu anlayamazsınız.” (Bakara, 154)
Allah yolunda, dini, canı, malı, namus ve şerefi, vatan ve milleti
uğrunda ölenlere şehit denir. bu hususta Kur’an-ı Kerim’de Allah Teâlâ:
“Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar ölü değil,
diridirler, fakat siz (o yüksek hayatın) farkında değilsiniz.” (Bakara,
154) buyurmaktadır.
mit müşteşarı yan gelip yatıyormu?sabah haberlerde hakkaride 4 kampdan bahsediyor bunu anlamak zor ?bu adam kime hizmet ediyor örgütle olan konuşmaları yayınlandı adamlar abi kardeş gibi mit müsteşarına sahip çıkanlar nederler? sonra saatlerce yardım nasıl gitmez?dostdumuz amerika istihbarat paylaşaçaktı hani sadece başınız sağolsun hani din kardeşimiz iran karayılanı yakaladı yakalamadı ama bizi arkadan vurabiliyor şimdi ne olaçak sınırları koruyamıyoruz nato gelsin sonrasını siz doldurun
ya halen burda İRAN falan diyorsunuz bunları üzermize sağlayan destek veren İRAN ve SURİYE . Yok karayılanı yakalamış falan filan yakalasa bile karayılanı öle türkiyeye teslim mi edecek karşılıında kimbilir neler isteyecek.
Dun akşam facebookta bazı profillere baktım. Çocuk daha 18 yaşında giyimine kuşamına bak herşeyi temiz Türkiyenın ekmeğini yiyor içiyor rahatını sürüyor ama düşüncesinde sadece PKK var.... Aslen kürt. Burda kürt düşmanlığı yapmak istemiyorum ama bölelerini gördükçe artık kürtlerden nefret eder hale geldim hem bu ülkenin olanaklarında n yararlan hemde ihanet et. Kimse kusura bakmasın kürtlere zerre kadar güvenmiyorum kurunun yanında yaşta yanar ama bu böle artıkk.
bizde onu anlatmayta çalışıyoruz başbakan suriye ile biz akraba ilan etti iranlada din kardeşiyiz malum anu anlatmaya çalışıyorum birde kürt milliyetciliği hat safhada ya bizimkini kim bu hallere getirdi hani dinle herşey düzeleçekti hani din kardeşliği herşeyin çözümü olaçaktı birileri birilerine hizmet ediyor işte bunlar deşifre olmatıkça çözüm olmaz siz çıkarın esrar dan kazanılan para kimin cepine gidiyor siz çıkarın terör örgütünün parasına neden devlet el koyamıyor siz çıkarın örgüte maddi manevi kim hizmet ediyor bakalım ne olaçak
terörü lanetliyoruz