uzun süredir aynı şifre ile yayın yapan hustler tv pg pb kanalları açılmıyor. acaba şifreler değiştimi yoksa ferekansmı degıstı yoksa kanal iflasmı etti bilgisi olan varsa paylasalım.
Printable View
uzun süredir aynı şifre ile yayın yapan hustler tv pg pb kanalları açılmıyor. acaba şifreler değiştimi yoksa ferekansmı degıstı yoksa kanal iflasmı etti bilgisi olan varsa paylasalım.
slm.sizde sorun o paket yayına devam ediyor .eski şifreler hala aktif
şifreleri elle girmek istiyorum ***leri bilen varmı acaba:mad2:
yanlış değilse ke y ler bunlar dene bi istersen ...
D0020 00 A40403143ECB6220DA180E54851451EF
D0030 00 BDD3A8E93764FFDB1D3866CF974A4077
sorun sizin cihazda kanal açık çalışıyorlar
şu an iti bariyle sorun varmı hustler de bende açılmıyor acaba lnb nin sinyali az geliyor ondan olabilirmi?
arkadaşlar pg sunny cihazlarda açılmıyor viacces olarak görüyor nasıl acılır bılen varmı
yukarda verilen ***ler yüklü ama acmıyor anten yönü lnb kabloda cihazda sorun yok şifreleme sistemı degısti
arkadaşlar nerde yanlış bilmiyorum herkes sustu diyor ama arkadaşa ben kurdum sirus u iki yıl oldu ilgili kanallar hala açık şu an itibarıyle cihaz goldmaster ve cihaza iki yıldır ne yazılım ne *** yüklendi.
viaccese geçti emu ya son verdi hadi allah rahatlık versin...
Next süper plus kanallar açık.
Walla bende Astra uydusunda açılıo siriusta kapansa da hiç önemli değil :)
arkadaşlar bende sunny 14200 hd cıhaz var hustler tv yi sorunsuz açıyor
sunny h/w 1A 00 A5 sirüs yazılımı varmı bu cihazda kanal kilidi açık son yazılım yuklu anten ayarlı cözmüyor neta nanobox cözüyor goldmaster çözüyor C boardlı cıhazların yazılımı var
astra uysusundada kapalı :(
7010 16co a1 hiç bir şey yapmadım güncel *** yüklü açık no problem. gidersede iyi olur kurtuluruz.
tarih belli değil ama, bir süre sonra,PG (pancar ganalları ) :) tamamen kapanacak.sirius uydusu, başka ülk.eye satılmış...