15/12/2005 digiline biss ve conax caslı yazılımı
Printable View
15/12/2005 digiline biss ve conax caslı yazılımı
SUNNY 30 ARALIK Tps 1 Aylık Keyler Girilmiş Yazılımlar
007c00 10-11 Başlayarak 007c01 C0-c1 Re Kadar Bütün 1 Aylik Keyler
Yazılıma Ekelenmiştir Load Default Yaptiğınızda 1 Aylik Keyler Var
Sonra Örnek Hangİ *** Aktİf Bilmiyorsunuz Şİfrelİ Bİr Multivizyon
Kanali Üzerine Geliyorsunuz 007c00 10-11 İtİbaren Sirasiyla takım Siliyorsunuz 3-5 Sanİye Bekledİkten Sonra Açılmazsa Sırayla Tekrar 20-21 silerek devam ediyoruz.bütün Keyler Bittimi Tekrar Load Default Yaptığınızda Tekrar Baştan Başlar *** Yazmaktan İyİdİr.
Cabo Auto İptal Donma Sorunu Yok
Emeği geçenlere teşekküler...
Kup 230 La YÜkleyİnİz
tps ok
tvcabo ok
srg auto
biss ok
mediapark ok
vs ok
yazılımlarda emeği geçen uylas ustama teşekkürler
slm arkadaslar burda bir emu vardi visavison 8 dereceyi aciyordu silindimi...acilen bana
lazim windows uctuydu yeniden yüklemem lazim
simdiden tessekür ederim...:(
malesef forumumuzda yaşanan data base silimi malesef bizdede dosyaların ucmasına nedne oldu exelans ekleyecektir
acaba Serkan Yılmaz usta bu visavision emu ile astradaki nagra2 leri
birlestirme olayi olurmu..nedense visavision calismiyor
burdan yükledim
yeni emu nagra2 d+
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bir bakiverseniz rica etsem bana lazim olan show tv türkiye
nedeni avrupadan sadece show turk var ondan...:victory:
şu an deneme sansım yok yarın deneriz okey
iyig eceler
arkadaşım dedigin siteye baktım uye olmadan bile dosya verenler var.Guvenli yerlerden alınız bana göre yoksa cihazınız ucabilir
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi belçikalı
KSC 511-Z
H/W :12.01.A5
S/W : 02.00.00
Astra ( Polsatlar )+ Hotbrid (CyFra ) + Hispesat ( Tv Cabo , D+ , Mediapark )lar için tüm konusu edilen paketleride içeren yazılımlar Hakkında Bu Yakınlarda Herhangi bir şey Söylemek Mümkün mü acaba Sayın Üstadlar !!!
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi belçikalı
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi exalans
D+ HACLENDİ İLK M-VİSİONLARA YAZILIMLAR GELECEK TABİİ SUNNY KAON ARDINDAN VE POLSAT BUNA DAHİL
şuan polsat yazılımları elimde bir müjdede benden
hadi hayırlısı denenip verilecekmi hocam:)
bekliyoruz ne zaman gelir
hocam gönder o zaman valla süper..cyfra gelecek değilmi ustam??
bugün amma bomba patladı yaw sabah beri durmuyoruz.:)
İşte süper haber diye ben buna derim.Beklemedeyiz ustam.
dün gece belçikelı arkadaşınızın sordugu d+ sorusuna müjde vermiştim bugün işlerim yogun oldundan yazılımları veremedim fakat iyi bir bomba haha geiyor bugün arkadaşlarada d+ ların yarın gelecegini söylemiştim buna blac_yakuza arkadaşım şaittir polsalar her an verilecek
vay be yakışır helal
Bir an önce verilirse seviniriz.Sunny 1030 saygılar.
sunny 12 01 a5 leri bekliyoruz büyük ustaAlıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
cyfra gelecek demi ustam onu bekliyoruz
Yenİde Verİlecek
Teşekkürler exalans
sağol kardşe
:clap2: selam arkadaşlar....... benim cihaz 7400 cim goldmaster dün 1030dcıbir yazılım attım eve gittim hiç bir görüntü yok kanal kilidi kapalı gözüküyor ve hiç bir işlev yapmıyor yeniden yazılım atmak istiyorum yardımcı olurmusunuz :clap2: biraz acemiyim kusura bakmayın yardımlarınız için teşekkürler keloğlan....
KANAL KILITLI = KILITLI
Açik not possible!!!!!!!!!!!!!!
zip R_AT-7011DCIZ_HW-12.C1.A5_Fech-05.01.2006.zip (591.6 KiloBayt, 2 kez İndirildi)
bu kanal kilidi nereden açılır??????
Arkadaşlar son yazılımları yükledikten sonra emuya ve *** bölümüne rest yapın ve cihazı elektrikten kapatıp açın ve kanal kilidi çalışacaktır [herkese hayırlı sabahlar]
ilhan turan kardeşim emuya ve *** bölümlerine rest yapın demişsin bunu nasıl yapacağız lütfen yardım bilmiyoruz kardeş kusura bakma ilk defa yazılım atmaya çalışıyorum ...ben yeniden yüklemeyi düşünüyordum...
Arkadaşlar sonucu yazarmısınız........:angry8:Alıntı:
keloglan Nickli Üyeden Alıntı
kumandadan sarı mavi yeşil menü .çıkantaploya sarı tş ve okey sora sistem bilgisinden komple reset de cihaz kapanıp açılacak sonra elektrikten kapa aç:clap2:Alıntı:
ha işte böyle kardeş teşekkürler öylen denemem lazım iş yerinde olduğum için eve ğitmem lazım olmazsa öyleden sonra tekrar görüşürüz sağol sonucu yazarım tekrar yazılım atmama gerek yok mu şimdi
hayır.........:nono:Alıntı:
tps auto yapmadı.7010 dci12.c1.a5
tamam teşekkürler ilhan kardeşim sağol......KELOĞLAN
Teşekkürler exalans ellerine sağlık.güzel olmuş...
arkadaşlar yazılımı denedim 7011 dcı fakat nagra 2 çözmedi tekilalardan eser yok bilginize...
Teşekkürler exalans. Sağolasın.
digerlerini kontrol ettinmi emu kapalı olmasın yada sen keyleri load default yapmamış olma.
teşekürler......
arkadaşlar 12.03.a5 yazılımın loaderi 6 19 mu 2,19 mu beni aydınlatırmısınız.emeği geçen tüm arkadaşlara ben de teşekkür etmek istiyorum bu arada.
cihazım:
hemco gt 60030 sky
loader 6,19
12.03.a5
eyvalah EXALANS ellerin dert görmesin
arkadaşım önce emeğin için saol AMA bu yazılımlarda bu kanal kilidi problem olmaya başladı gerçi düzeltiyoruz ama kanalları resetleniyor tekrar kanal editörü falan eskiden böyle sorun yoktu bunları düzeltirmisiniz birde tps aes keyi girmediğimiz zaman neden multi hariç diğer kanalları göstermiyor eski yazılımlar aes keyi girmeden gösteriyor bu sorun oluyor çünkü her müşteri o dediklerinizi yapamıyorlar en azından auto çıkana kadar multi hariç diğer kanalları seyretsinler
tps multi at-1030 04 01 20060not work auto why thanks sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi hayırlısı bakalım
Beklİyoruz Usta Usta
sunny mi alsak ne yapsak :)
bu yazılımlarda auto yazmışsınız hepsimi auto açıklık getirimisiniz
hocam içime kurt düştü astra pplsat demişiniz acaba hotbird polsat a gelmiyomu boşuna ümitlenmesekmi acaba.şimdiden teşekkürler.
hocam şu 9030 lar üvey evlat kaldı yokmu bize bir yazılım tüm modelleri saymışsınız bi bizimkiler yok :(
Üstad ne zaman verilecek sabırsızlıkla bekliyoruz.Saygılar.Alıntı:
exalans Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar attığım yazılım olmadı cihazda hiç tv görüntüsü yok
yeniden ataçağım yardımcı olurmusunuz
7400 cim 1030cdı sanırım bu yazılım bekliyorum
daha önceki yazılımda kanalı açıyordu ardından kanal donuyordu o donma halloldumu ustam (örneğin tps foot kanalını açıyordu ama sonra donuyordu)
arkadaşlar ben dün bir yazalım atmıştım ama olmadı bu gün tekrar atmayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz cihaz goldmaster 7400 cim daha önce sunny yazılım atılmış 1030dcı sanırım bekliyorum
Yazilimlar İÇİn Ellerİn Dert GÖrmesİn Yalniz 9030 D İÇİn Yazilim Var Mi TeŞekkÜrler
arkadaşlar yazılım attım *** gir diye bir yazı çıktı nedir?
bilen yokmu yardımmmm
0000 yaz bidene hocam
kardeş bu iş yazılım attıktan sonra kup230 zun en altında çıkıyor ve kumandadan bir şey veya klavyeden birşey yazılmıyor
dünde aynısı oldu hiç tv görüntüsü yok
keloglan bak kup 230 u aç sonra dosyayı seç sonrada space bar yani boşluka bas cihazı aç yükleme başlar
yazılımlar için teşekkürler exalans usta eline sağlık