HD Yayınları İçin En Uygun Cihaz
Printable View
HD Yayınları İçin En Uygun Cihaz
butçenize göre çok cihazlar var siz fiyat aralığı yazarsanız daha iyi tavsiyeler alırsınız
baff veya yumatu hd
atlanta hd box
bence inpax 9100 full hd hem fiyatı hem özellikleri bakımından
hd cihaz için sunny hd yada hiremco hd yeterli
fazla özellik ararsan vuo du hd en iyisi
altanta hd tek geçerim on numara cihaz
en uygun cıyaz baff ve yumatu full HD
Dreambox HD 800 derim.
bütçe uygunsa vu+duo:45:
arkadasım NOVA COM HD BERRY mutlaka incele ben kullanıyorum saygılar
bence hiremco turbo hd hem uygun fiyatı hemde güzel.
Next 18500 HD + Plus daha ekonomik cihaz
Amstrad 19500 HD ve atlanta hd t öneririm....
Ben sunnuy 14200 hd aldım Çok güzel bİr cİhaz fİyatida uygun tavsiye ederim.
herkes bir cihaz yazmış bende next ye 2000 hdtv kullanıyorum bilgisayar ortamı ile çalışsın istemiyorsan bu cihaz işini fazlasıyla görür
en ucuz hd cihaz şuanda jameson 3001 hd dir.
165 tl ..
stoklarımızda mevcud
uydudan yazılım güncelleme şifreli kanalları acma özelligide var..
çok haklısınız
bendede sunny 14200 hd var güzel cihaz ben memnunum
En Süper makine StarSat HD Uydusu...:rockon:
herkesin kullandığı cihaz eniyisidir
iyi akşamlar ben next 2000 dobratech kullanıyorum kişi böyle bir cihaz kullanırken o cihazdan çok fazla özellik bekliyor.oda karşılanmadımı ister istemez nerden aldım bu cihazı keşke 200 liralık bişey alsaydım.diye kendi kendine kızıp sitrese giriyor (bence en ucuzu)
selam
MaLum Teknoloji ilerledi Hd Yayınlar Çogaldı eski Receveri Atacaz Çöpe :tongue: Piyasaya baktım Bir Sürü Ucuz cihaz var Cebini Düşünen için buLunmaz Fırsat Ama ben Öyle bir cihaz istiyorum ki fiyatı 100 tL 700 tL arası oLsun CcamServer özelliği ve Tabikide Şifreleme Sistemi ekSiksiz oLsun yani cihaz beni Doyursun Oh iyiki aLmışım dedirtsin Efet Arkadaşlar Sizde Bana hD Cihaz önermenizi iStiyorum Yardımlarınız iÇin Şimdiden Tşkler :45:
vu+ diye bir cihaz al.
Veya linx ne 1090 hd al
dört dörtlük cihaz bulamazsın her cihaz farklı farklı özelliklere sahiptir tabi özeliği olmayan cihaz değeri yoktur yazılım ve donanım açıdan özellikler eklendiğinde değerlik kazanır
nextstar ye -18000 hd cx aldım 120tl fiyatına göre süper astra ok hd yayınları güzel biraz kanal gecişlerinde kasılma yapıyor yavas oda bu fiyata önemsen mez saygılar...
vu+ al ardına bakma
Dreambox Hd 800 al olayı bitir.
next hd 18500 puluz nasıl
next hd 18500 nasıl
dream hd tavsiye ederim
arkadaşlar bütcem 300 lira hangi hd cihazı önerirsiniz... scart çıkışı olması önceliğimdir
atlanta hd box. tek geçerim yada paran çoksa vu+
atlanta hd box
tskkkkk
atlanta hd box un görüntü kalitesi nasıl ?
yada 250 300 tl yi geçmeyecek emu destegi veren bi marka var mı ?
Şuan piyasada bulunan en iyi cihazlardan biri VU+ Solo² HDTV. Harika özellikleri var, kalitesi mükemmel.
çok pahalı gelir