yeni yazılım
Printable View
yeni yazılım
şuan bu yazılım kesintisiz donma yok yeni dongle çıkmış onun yazılımı 3329c çipe uygundur şuan yazılımını bulamıyorum bulursam eklerim
birinci mesaja verdiğim dosya recevier yazılımıdır bilginize dongle yazılım yazılıydı baktım öyle değil ilerde güzel full donmasız yeni dongle verecem
hakan 77 kardesim elimde baff 6000 gold twin var 3329c islemci . senin verdigin yazilimlari bu cihazda kullanabilirmiyiz yani ek cihaz veya aparat olmadan dongle yapilabilirmi yada bu cihaza bir yaziliminiz varmi tesekurler
verdiğim yazılım bafın anakartı için ama 2ci kartın yazılımıdavar oda w3 ten data alıyor arasan bulursun verecektim boş zamanım yok cihazların fiziksel sorunlarıyla uğraşıyorum
zaten daha önceden verilen yazılımla donmasız hotbird full izleniyor yumatu crx dongle yazılımda
thank you a lot
Günaydın,
2-3 gündür paylaşım alamıyorum sizde durum nasıl arkadaşlar
Bilgi veriseniz sevinirim.
Teşekkürler...
malesef hala aynı kardes.beklemedeyız.ya hıc gelmıyıcek yada extra kanallarla gelıcek.ama yapacak bırsey yok buda bı ısın cılvesı.ınsallah gelır dıye umıt edıyoruz.
thanks
hakan 77 kardes paylasim 5 gundur yok
elnizde yazilim varsa ekleyinde bizde faydalanalim tesekurler
hakan 77 kardes kisa zamanda editlersen cok memnun oluruz tesekurler
hakan 77 kardesim nerde kaldi donusm yazilimi yumatunun beklmedeyizde sonu ne olur bu isin
tengo kardeş ben sağlık sorunlarım çok citti inan kalp hastasıyım sara hastasıyım bu sağlık yüzünden bıraktım cihazın tamiratıyla biyandan olmuyor
boş vakti olan arkadaşlar hazırlasın memoli arkadaş hazırlar onun vakti var ben
avatar yazılımını yumatuya hazırladım sağlık sorunum yüzünden moralim iyice yitirdim inan bana
kardes cok gecmis olsun allah sifa versin kardesim insallah en kisa zamanda toparlarsin takma kafana. tekrar gecmis olsun
usta söz vermiştin hani yazılım verecem demiştin hadi bizleri bekletme sözünde dur usta bekliyoruz
buarada çok geçmiş olsun usta kafana takma gelip geçer allah beterinden saklasın seni aramızda görmek isteriz allah acil şifalarversin usta
yazılım aktifleşmiş şuan w3 data aktif
ok tesekurler
yeni yazılım ben denemedim aktifmi değilmi siz yazın
yeni yazilim cikmis arkadaslar bugun veya yarin eklenir.memoli ustaya tesekurler
dongle tv bağladığımda
waiting info
2012/06/20
info1: 05010101
info2:00000020
info3.0x0000010
yazıyor bu şekilde kalıyor yayınları açmıyor
elimde 2 adet IQ plus vardı biri büyük kasa diğeri küçük kasa ben küçük kasa yı dongle çevirdim ilk çevirdiğimde yayıları çözmüştü bu vermiş olduğunuz yazılımı dongle olan IQ plus a attım açmadı büyük kasa IQ plus da bir değişiklik yapmadım vermiş olduğunuz yazılımı yanlış cihaza mı attım acaba?Alıntı:
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
acması lazım arkadasım.bende senın gıbı yumatu kucuk kasa ıq plus ı dongle yaptım.ılk yazılımlada acıyordu.su son yazılımlada acıyor.ben ınpax 9100 ıle kullanıyorum.buyuk kasadakı sssp veya northstar secengını aktıf hale getır.olmazsa eger yazılımı yenıden atmayı dene.ama verılen son yazılım aktıf.
hakan77 iyi aksamlar kardes nasilsin msnden gorusme imkanimiz varmi acaba
selim usta baffi kapattin herhalde data kesikte suan
sizi bilmem ama bende twin açık.toplam 225 kanal açılıyor.astra19-hotbird13+nilsat+sprz :).forumdaki olan yazılım, 20-30 kanal açıyordu. kendi müşterilerimden başkasına yüklemiyorum artık.nankör insanların hepsini gördüğüm için. 4, 4 lük insanda çok tabikii.
usta sizin elinizde yazilim var guzelde insanlarla paylasmadiktan sonra bir anlami kalmiyor yillrdir bu forumlarda yazilim verildi ucretsiz, bir surude insanda faydalandi bu yazilimlardan belki sizde zamaninda faydalandiniz baskasinin verdigi yazilimdan simdi bu isi paraya cevirdiniz ceverdiginiz miktarda biraz mantikli olsa iyi. neyseonemli degil ben ceviririm cihazimi donusm yazilimini atarim isimi gorurum. 2 . 3 kanalda eksik olsun suprizlerde pek ilgimi cekmiyor varsa tabi.... ama 4x4 insanlar bence forumlarda yazilimlari bedava veren insanlarin faydalanmasi icin emek harcayan insanlardir. yazilimi ucretli satanlarin carpim degeri ne olur ona insanlar karar veryor zaten 000xxx000bunun gibi kolay gelsin
bu zamana kadar,firmanın yazılımlarını hem ekledim,hemde herkese yardımcı oldum.şimdi olaylar farklı.gördümki çoğu insanlara yıllardır yaptıklarım boşmuş.ne memolisi ne yazılım yapacakmış.sallıyorlar.erkekse eklesinde görelim.2 aydır sallıyor sizi,bu kesilirse elimde bidaha var diyor.hani kesildi şimdi data,nerde boş iş.arap forumundan alıp ekliyor.yok editledim,yok dongleyi ben yaptım.kimse bişey yaptığı yok.herkes gözünü açsın artık.benim kendi müşterilerim bana yeter.
ben verdim mokur 33 sen rahat ol senin makinanda var elimde istersem ondanda alır veririm sen rahat ol sende arap formlarından çalıorsun sonrada yazılımı firmadan aldım yok para yatırdım die sallıorsun
mokur usta en gec 2 gun sonra yine burda goruselim bakalim kim salliyor kardes
yazilimlar veriliyor az kaldi kardes sabret
arkadaşım yazdıkların hiçte hoş değil hem benim verdiğim yazılımı kullanıyorsun hemde bu tarzda arkamdan konuşuyorsun herkes bilsin diye yazdım benim uydukurdunda baff ve yumato bölümünde verdiğim dongle yazılımını indirip kendi ismini yazılıma adapte edip sen yapmışgibi gösterip yayınlıyorsun arkadaşlar baksınlar benim verdiğim yazılıma yazılım tarihine saniyesine bakın mokurun verdiği yazılım benden alınıp ismi mokur olarak değiştirilip uydukurduna verilmiştirAlıntı:baff 5000 gold -dongle donusum yazılımı--21-01-2012-MOKUR33.rarAlıntı:
memoli1478 den alıntıdır yazmak çokmu zor geliyor sana onun içinmi ismini değiştirdin şimdi gelip arkamdan konuşuyorsun herkes neyin ne olduğunu bilmesi için yazdım herkese kolay gelsin
baf tvin yazılımı 24.01 2012 yazılımı eklenmiştir uydukurdunda burayada ekliyorum için açılsın
saolun arkadaslar inş. yukleyebilirim
yumatu ıq serisine oluyor mu bu yazılım.
yazılım için teşekkürler
YUMATU ıqplus dongle yeni yazılım
data 12526v2900
arkadaslar allah askına bır yardım edın ben yumatu crx ıqplus cihaza dongle yazılımı attım
rs232 dende dıger cıhaz next 2000 e bagladım ama yumatu hiç bir sekılde kumanda ıslemını gormuyor ekranda
status active
end date 2012/06/20
boyle kalıyor bır kac yazlım denedım aynı sonuc nerde hatam var anlamadım
hıç bır yayın açılmıyor
Yukardaki iki yazılımdada açmıyor sorun hakkında bilgisi olan varmı?
Malesef NEXT 2000 SÜPER serilerinde gri kasalarda menü de var olmasına rağmen TWIN protokol desteği çalışmıyor.Alıntı:
yumatu şu an dongle olarak istenilen şekilde çalışıyor
o konuda sıkıntı yapma ,bi tane daha yımatu crx al onu normal
olarak menüsene gir 9339 sanırım SSSP yi tamam de
paylaşım takır takır...
rts21 arkdaş yazılım çalışmıyor bügün zaten diğer yazılımlarda çalışmiyordu
[QUOTE=ahmetx;602672]rts21 arkdaş yazılım çalışmıyor bügün zaten diğer yazılımlarda çalışmiyordu[/QUO
başka yerde çalıştıgı soyleniyor belki data kesiktir ondan çalışmıyordur
teşekürler
TeŞekkr
TeŞekkÜrler...