Supersatforuma yeni uye olanlar bu konuda kendini tanıtabilirler yeni uyelerin bundan böyle bu bölümde konu açmaları kısıtlanmıştır.Tek bu konuda tek bu bölümde devam ediyoruz.Dilek ve öneri mesajlarınızı bu konuda yazabilirsiniz.
Printable View
Supersatforuma yeni uye olanlar bu konuda kendini tanıtabilirler yeni uyelerin bundan böyle bu bölümde konu açmaları kısıtlanmıştır.Tek bu konuda tek bu bölümde devam ediyoruz.Dilek ve öneri mesajlarınızı bu konuda yazabilirsiniz.
evet aynen hoşgeldiniz,,kendinizi maşallah merasim havasıyla karşılamışsınız bile saygılar.
hoşgeldin kardeş
nasıl bir yer buraı,bir program alıcam delirmek üzreyim
Ne programı alacaksın kardeş ?
merhaba kolay gelsin arkadaşlar.
evet nasıl bırsey arıyorsunuz bu sıtede yokyok hersey var
HoŞgeldİm hepİnİze selam olsun
yeni üye olan arkadaşlarımıza, şimdiden hepiniz forumumuza hoş geldiniz.
bilgi paylaştıkça güzeldir:)
Hoş geldiniz iyi paylaşımlar..:wave:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
merhabalar,emekleriniz için teşekkür ederim.
Aynen :)
merhabalar hosbulduk
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Herkese Merhabalar
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1982 den beri elektronikle uğraşıyorum saygılar
hoş geldiniz.
mrb aramiza hosgeldin
hoş geldin
tşk usta
selam arkadaşlar,
ben baturay, herkeze kolaygelsin bu dreambox 800 beni sınir edecek. ihsallah bu forum işime yarıcak.
:sunglasses2:
Merhaba,
Foruma Ankara'dan katılıyorum. Önce araştırıp sonra cihaz alanlardan değil de, önce cihazı alıp, sonra araştıranlar grubundanım.. Zamanla birşeyler öğrenmek üzere bu forumu seçtim.. Selamlar.
Hazırlayanların eline sağlık...
Slm arkadaŞlar
SeLamun Aleyküm Arkadaşlar Nasılsınız ?
Eski Yenilerdeniz Tekrar Forumlara Dönme Kararı Aldım ;)
Birde Kendi Avartarımı Kullanmak İstiyorum Che..
Hoşgeldiniz. Kulanmak istedğiniz avatar nedir yardımcı olalım.
selam arkadaslar bende araniza yeni katildim umarim iyi vakit geciririz yurt disin dan france dan katilmaktayim:clap2::
slm arkadaşlar eletronik le ilgilenen arkadaşlarımıza iyi çalışmalar dilerim
GÜzel bİr sİtemİŞ kardeŞler elllerİnİze saĞlik.:45::
yeni üyeyim yardımlarınız için tşkler:wave:
Yeni Gelen Dostlar,"hoşgeldiniz,safalar getirdiniz!"İyi paylaşımlar dilerim.:wave:
foruma yeni üye oldum ama kalıcı olmayı düşünüyorum... herkese selamlar
yeni arkadaslara selam,hosgeldiniz :clap2::
forumda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum güzel bir site ne ararsanız var teşekürler
hos geldin
Uydu yayıncılığı konusunda yoğun içeriğe sahip bir site olarak gözlemledim, belki tasarım konusunda iyileştirilmeler yapılabilir ama böyle de kötü değil.
Bilgilerini paylaşanların, katkıda bulunanların emeğine sağlık:present:
Hoşgeldiniz sitenin tasarımı iyi bence bu şekil:)
Satharıan Dost,foruma hoşgeldiniz,iyi paylaşımlar!...:wave:
Selamun aleykum Allah herkese kolaylık versin işleriniz rast gelsin saygıları:clap2::mla
Aleyküm Selam Hoşgeldiniz
a.s. hoş geldiniz..
Aleykümselam kardeşim inşallah senin işlerin de doğruluk yolunda gitsin...
selam bende foruma yeni katıldım şuan keşfediyorum :)
hayırlı olsun arkadaşlar
yeni aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz bol paylaşımlı neşeli muhabbetler dilerim :wave:
Bu foruma bu gün üye oldum.
Cok basarili bir forum oldugu hemen anlasiliyor.
Admin ve Moderatör arkadaslara basarilar.:present: