D-Smart'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hangi kanalları açar? Sadece üyeleri mi, herkese mi? Bunun hakkında bilgi sahibi olanlar söylesin...
Saygılar...
Printable View
D-Smart'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hangi kanalları açar? Sadece üyeleri mi, herkese mi? Bunun hakkında bilgi sahibi olanlar söylesin...
Saygılar...
gece kuşağı hariç hepsini açarlar diye düşünüyorum....
Keşke, D-Smart ve Digitürk bayram günlerinde kanalları TÜM HERKESE ŞİFRESİZ yapsalar... :(
aynen keşke ama smart çocuk 23 nisanda tüm herkeze açıkmış..!
O da iyi... :D Ama kaynak ???
evt herkeze açık son 1 saat kaldı bakalım gece 00:00 da açılıckmı ...!
son 55 dk
çok beklersiniz:)
maxi paket üyesiyim..şu an sadece sinema tv aile ve sinema tv aile hd açık..bilginize
Smart Çocuk adlı saçma sapan kanal şu an hala ŞİFRELİ! :smiles22:
aynen şifreli ya diger kanallarda kapalı allah kahretsin ya..!:mad2:
demekki dsmart üyelerine şifresiz arkdaşlar..!
evt şifreli ya artık 19 mayısta!:8[1]:
Neden Supersatforum üyeleri olarak D-Smart'tan bayramlarda bazı kanalları açmasını istemiyoruz? Bence hoş fikir, sizce?
evt 19 mayısta bence hediye vermez ama ben fikrimi söyledim dogru çıkarsa bilmem..!
arkdaşlar baya bi bayram var önümüzde bekleyin sabredin açılır kanallar.....:45:
d smart kanaları acsa ne olur acmasa ne olur yaw
jaccal smart çocuk şuan kapalı dimi...!
arkdaşlar 40 dk sonra smart sinetürkte veda filmi var kim izliyick dsmart üyelerine diyorum...:common001:
Hiç bir platformdan yardım beklemiyoruz;uydumuz bize yeter!Asıl onlar hayıflansın,çünkü yayınlarını bize izletemiyorlar!...:)
aynen izletmiyolar 23 nisan 2010 dan beri..!!!
Bu konu ile ilgilenen adminler, konuyu kilitlemeyip ismini " D-SMART Bayram Hediyeleri " olarak değiştirip, bayramlarda tartışılacak bir konu haline getirebilirmisiniz?
konuyu kitleyelim bence...:45:
19 mayısta artık konu kilitlenmiştir....:)