GOLDMASTER 4000 -9000 VE UYUMLULAR İÇİN TÜM SERİYİ HAZIRLADIK....
Yazılım 2 günlüktür *** reset yapmanız yeterlidir
Printable View
GOLDMASTER 4000 -9000 VE UYUMLULAR İÇİN TÜM SERİYİ HAZIRLADIK....
Yazılım 2 günlüktür *** reset yapmanız yeterlidir
teşekkürler
işte goldmaster farkı....şimdi cihazı kötüleyenler nerede acaba...*** değiştirmesi bile ...hissedilmiyor...IBM işlemci farkı bu işte.
*** reset yapmana gerek yok...yinede açıyor...........
emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler
süperrrrrrr evet goldmaster farkı teşekkürler
hocam teşekkürler eline sağlık.
Teşekkürler,
Ama cehaletime verin lütfen, "2 günlüktür" ne demek? Yani 2 günlük gelecek tüm şifreler girilmiş ama 2 gün sonra bitecek demek mi? İkincisi de arkadaşın sorduğu gibi bende bilmiyorum "*** reset" ne demek ve nasıl yapılıyor?
Teşekkürler
teşekkürler sagolun
tüm seriyi ekledim ama uple sorunu yaşadıgım için direk link veriyorum kolay gelsin..
eline sağlık
eline sağlık
4000-9000-10000-50000-60000-70000-80000 Serisi TPS FiX eklenmiştir...
Nerede bakalım sorun var ?
Dosya eklemede sorun yok @snopy..Yazılımlar foruma alınmıştır :45:
sonunda nihayet 2 günlükte olsa emegi gecen herkesi tebrik eder çalişmalarinda başarilar dilerim.TEŞEKKÜRLER
Emeği geçen herkese teşekkürler
:45: sağol tşk.
emek veren bütün ustalara teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler devamı gelir inşallah
teşekkürler ustam...hem de çoook...
acaba şu cw keylerini de menuye ekleseniz nasıl our...
ustalar madem bu teknolojiye sahipiz artık 2 gün sonra yine 2 günlük yazılımı çıkartalım e böylece bizde bu sorunu geçicide olsa çözmüş olalım yaz bitmeden acık tv izleyelim artık ellerinize sağlık 2 gün sonra yeni yazılımla sizleri görmek istiyoyoruz görüşmek üzre
elleriniz dert gormesin tesekkurler...
iki günlükte olsa zevkini çıkaralım. ustalarımız herşeyin üstesinden gelirler. teşekkürler.
Alıntı:
arkadaşım biz isteriz ki her zaman açık kalsın ama ne yazıkki keyler sık değişiyo ve izlettirmiyo ama biz önceden değişen şifreleri bularak cihazın içine yazıyoruz ve kanal açılıyo inşallah 2 gün sonra 1 haftalaık keyler gelirse hafta izlersiniz bunun belirli bir günü yok
arkadaşlar ben açamadım set default ta yaptım ama açılmıyo acaba keylerin süresimi bitti 9400 vcı cihazım
her ne olursa olsun ister 1 günlük ister 1 saatlik,mühim olan emektir,bizler bunun 1 seneliğinide beceririz inşallah teşekkürler ustalar,saygılar:45:
Benim cihazım 55000 cı akşam 11 de denedim açtı gece 12 den sonra ne yaptıysam açmadı. Benim anlamadığım bu kadar sık değişen şifreleri yasal kartları nasıl algılıyor. saygılar teşekkürler, inşallah devamlı kalması için bir yolunu bulursunuz.
emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler
teşekkürler
elinize sağlık
teşekürler eline saglık
ama açmadı bilgizine
TeŞekkÜrler
sağol snopy usta..
Benim ümidim yoktu aslında ama genede yapıldı sonunda hadi hayırlısı.
Ellerinize sağlık bizimle paylaştıgınız için çok sagol.
snopy usta bu verdgın yazılımı yukledık ama acmadı bılgıne acıl bılgı verırsen sevınırım
açmıyor yayınlar yıne gitti
şuan tps aes *** listesinin degiştirdi döngüyü arıyoruz bulursam vercem yine
2 gün sonra şifreler yinedeğişecekmi? ustalar
wayyy allahına kurban kardeş çok saol teşkürler
Ellerİnİze Saglik
şuan durum nedir?evde değilim....açıyormu multiler?
arkadaşlar son durum yine açmıyor ne yazık ki umarım yakında bir haftalık listeleri bulunur bu AES *** olayı da hiç olmazsa haftalık çözülür. Emeği geçenlerin eline sağlık teşekkürler...
Açılmıyorsa konuyu kapatacam arkadaşlar?
evet 22 24 Arasi Tps Ok Keylerİ Gİrİldİ Kolay Gelsİn... TÜrkİyede İlk Burda Sİzlerl
TVM45 çok teşekkurler....
Gelİyor Gelİyorrrrrrr
devamıda gelir herhalde hocam
And for the 9400 CI please ?
9400J nerede acaba..
Teşekkurler yazılımlar için ayrıca tvm 45 de teşekkurler
elıne saglık guzel olmus
Öncelikle emeğiniz için çok teşekkürler.
Yazılımı kurdum, henüz absat ya da multivizyonları açmıyor. Acaba zaman ile ilgili bir problem mi var?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
açıyor mu benim deneme imkanım olmadı deneyen varmı acaba