BDP'li Milletvekili Özdal Üçer, kaza yapan eşi ve oğlunun getirildiği hastanedeki doktora tekme tokat saldırdı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BDP Van Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer, kaza yapan eşi ve oğlunun getirildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Üçer'i, çevredekiler güçlükle engelledi. EŞİ KAZA YAPTI, HASTANEYE KALDIRILDI
Milletvekili Özdal Üçer'in eşi Emine bugün öğle saatlerinde yönetimindeki otomobille Van'ın Gürpınar İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada yaralanan Emine Üçer ile oğlu 11 yaşındaki Aram Dildar Üçer, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. BDP'Lİ VEKİLDEN DOKTORA TEKME TOKAT SALDIRI!
Van kent merkezinde parti çalışmaları sırasında kazayı öğrenen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Milletvekili Özdal Üçer hemen hastaneye geldi. Acil Servis'te tedaviye alınan eşi ve oğlunu görünce iddiaya göre bağırıp çağıran Özdal Üçer, kendisine kim olduğunu soran görevli Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Ortalık bir anda karışırken, servisteki sağlık görevlileri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer'i güçlükle engelledi. Öfkesi bir türlü yatışmayan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Milletvekili Özdal Üçer, başhekimle de tartışırken iddiaya göre hakaretler yağdırdı. Olayı öğrenen Van Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'la birlikte hastaneye geldi.
Eşi Emine ve oğlu Aram Dildar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer'in olayla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.
20-04-2012, 18:33
bozo7578
bunlarınn taaaa sokcan bir tarafına bu memeleketin ekmeğini ye arkadan bursun ermeni dölleri sonra devletten hizmet bekle a.q beleşçi itleri bunlar..
20-04-2012, 18:39
muslum-baba
doktorlara saldırmak moda oldu artık paşaları içeri atarsın atsana bu hitleride göregim o erkeği....!!!!
20-04-2012, 18:43
muslum-baba
edittt...
20-04-2012, 20:05
kirmastılı
bu şerefsizler meydanı boş bulduda onun için yapıyolar böyle şerefsizlikleri
20-04-2012, 20:14
ASİL
BDP’li Üçer: Dövdüm yine döverim
BDP'li vekil Üçer'ın doktoru darp etmesinin ardından hakkında soruşturma başlatıldı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Van-Gürpınar karayolu Kurabaş mevkinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Van Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer'in eşi ve çocuğunun içinde bulunduğu araç kaza yaptı.
Kazada hafif yaralanan milletvekilinin eşi ve çocuğu ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üçer ve çocuğuna burada doktorlar tarafından müdahale edildi.
Kazayı duyan Özdal Üçer, beraberindeki bazı partililerle hastane acil servisine gitti. MÜDAHALE YAPAN DOKTORU DARP ETTİ
Üçer'in serviste müdahaleyi yapan doktorla tartışarak hakaret ettiği ve ardından darp ettiği iddia edildi.
Olayı öğrenen Başhekim Vekili Volal Polat'ın Acil Servis'te Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Üçer'in sözlü hakaretlerine maruz kaldığı önü sürüldü.
Olayın duyulması üzerine Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan hastaneye giderek Başhekim Vekili Polat ve darp edilen doktorla bir süre görüştü. BAŞHEKİM VEKİLİ POLAT: KINIYORUZ
Yazılı açıklama yapan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Voral Polat, şu ifadeleri kullandı: "Özdal Üçer, hastanemiz acil tıp uzmanı Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırmış, hem doktorumuza hem de Başhekim olarak şahsıma hakaretlerde bulunmuş ve hastane koridorlarında yankılanan küfürler savurmuştur. Hastane çalışanları olarak millete örnek olması beklenen bir vekilin bu saldırısını kınıyoruz. Yapılan bu fiil ve sözsel saldırıları karşısında tüm hukuksal haklarımızı sonuna kadar takip edeceğiz." "YERİ GELSE AYNI ŞEYİ YİNE YAPARIM !"
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, konuyu NTV'nin canlı yayınında değerlendirdi.
Bakan Akdağ, şunları söyledi: "Maalesef doğru, keşke doğru olmasaydı. Bir milletvekilinin doktoru darp ettiği, hakaret ettiği bir ortamdayız. BDP'nin şiddetin önlenmesi konusunda verdiği araştırma önergesinde Özdal Üçer'in de imzası var. Milletvekilinin kendisiyle görüştüm. 'Öyle bir olay oldu. Hastamıza ilgisiz davranıldığı için bunu yaptım' dedi. Sayın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
'Yeri gelse aynı şeyi yine yaparım' dedi. Araştırma önergesi veren bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bunu yaparsa Allah yardım etsin işimiz çok zor." "SAĞLIK PERSONELİNE VURULAN HER FİS***İ KENDİME ALGILARIM"
Üçer'i özür dilemeye çağıran Akdağ, "Hak aramanın yolları vardır. Yanlışlık varsa bunun karşılığı doktoru dövmek, hakaret etmek olabilir mi? Sayın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kamuoyuna çıkıp özür dilemelidir. Bu, bir milletvekilinin sorumluluğudur. Sağlık çalışanlarına vurulan her fis***i şahsıma vurulmuş gibi algılarım" diye konuştu.
Doktorun şikâyette bulunduğunu ifade eden Recep Akdağ, "Doktor mutlaka sağlık raporu almıştır. Arkadaşlarımız şikâyetçi olmuş, haklarını arayacaklardır" diye konuştu.
Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için çalışmalar yapıldığını belirten Akdağ, "Hastanelere X-Ray cihazları yerleştirmeyi bile düşünüyoruz. Özel bir hat oluşturuyoruz" dedi. TTB: HİÇKİMSE HEKİME SALDIRAMAZ
Türk Tabipleri Birliği'nden (TTB) yapılan açıklamada da ''Üçer'in kaza geçirdiği bildirilen eşi ve çocuğunun sağlığının iyi olduğunu umuyor ve diliyoruz. Çok net ve açık olarak söylüyoruz ki hiç kimse, hiçbir nedenle görevi başındaki hekime, sağlıkçıya saldırma hakkına sahip değildir, olamaz. Bu saldırıyı yapan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer'i kınıyoruz'' denildi. SORUŞTURMA AÇILDI
Öte yandan, Van Cumhuriyet Başsavcılığı, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Milletvekili Özdal Üçer hakkındaki iddialarla ilgili soruşturma başlattı.
Üçer'in dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanacak fezleke, TBMM'ye sevk edilmek üzere Adalet Bakanlığı'na gönderilecek.
20-04-2012, 21:01
zekı62
sağlıkta şiddetle ilgili Meclis’e verdiği araştırma önergesinde imzası bulunan biRİSiymiş,
hastaneyi suçlayan Özdal ise "Benim eşim olduğunu bildikleri için saygısızlık ettiler. Güçleri yetseydi bizi darp edeceklerdi. Bu bir faşizan, ırkçı tutumdur" demiş
a l ı n l a r ı n da mı yazıyomuş....da bilsin doktorlar
kendilerini ne zannediyo bunlar fezleke ile şuuuuttt:D
20-04-2012, 23:16
muslum-baba
ben anlayamıyorum koskoça paşayı içeri atıyorsun bunlarlan niye bu dinsiz imansız insanlarlan ilgilenmiyorsun
kalmış paşa o dönemlerde onu yapmış bunu yapmış yapaçaaaaak tabi o dönemde o gerekiyormuş onu yapmış adam paşa paşa istedigini yapar şimdi esap soruyorsun çingeneye pahdişahlık verdiler gitti babasını kesti
21-04-2012, 09:16
osmann
halkı nasıl galeyana getiririz in hesabını yapıyorlar herhalde, önce polise vurma...sonra doktora.. devamı gelebilir. mesele galeyan gibi...(bildiğimden değil, tahminimi söylüyorum.)
provakasyonlarla besleniyorlar...
selametle...
21-04-2012, 09:44
A.Bozoğlu
Köpek her yerde köpek mecliste dahil, önce insan olsunlar diycem ama malesef bu kelimeye bile çok uzaklar. kabahat bunları meclise yollayanlarda.
21-04-2012, 10:52
karanlık
E normal bakan derse bunlara en ufak Şeyde doktoru hemŞİreyİ ebeyİ Şİkayet edİn bÖyle yaparlar..devlet memurunun arkasinda dursun korusun yahu..aninda verecek cezasini ..mİlletvekİlİ dİye İstedİĞİnİ yapsin yok Öyle yaĞma..defter dÜrecekler..
21-04-2012, 11:44
aliharbiye
yazıklar olsun böyle insancığa. varya sayın millet vekili sen bir hiçsin. sen bir zavallısın. o doktorlar olmadan senin ve senin gibilerinin sağlık durumu ne olurdu, döv sonrada mazhar altında allah rızası altında ondan seni ve senin gibi anti sosyal az gelişmiş insancıklar ona yalvarında sizi muayene etsin seni ve senin zihniyetini taşıyanı KINIYORUM. Keşke aynı gezegeni paylaşmasaydık senin havamızı kirletiyorsunuz.
24-04-2012, 14:31
ASİL
Doktor döven vekil Bahçeli'nin gündeminde
Devlet Bahçeli doktor döven BDP'li vekil Özdal Üçer'e bunun karşılığının verilmesi gerektiğini belirtti.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, son günlerde sağlıkçılara yönelik artan şiddet olaylarına dikkat çekti. Bahçeli, sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarında, hükümetin sağlıkta yaptığı dönüşümün de payının olduğunu öne sürdü. "KARŞILIKSIZ BIRAKILMASIN"
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil tıp uzmanı olarak görev yapan bir doktorun, 'bölücülüğün Meclis uzantısı bir parti'nin milletvekili tarafından şiddete maruz kaldığını belirten Bahçeli, "Taşıdığı milletvekilliği görevini içine sindiremeyen ve layıkıyla benimsemeyen bu çürümüş şahsın, yalnızca mesleğini yapmakla meşgul olan bir kardeşimize el kaldırmasının ve dağdaki arkadaşları gibi vahşiyane bir tutum içinde hareket etmesinin karşılıksız bırakılmamasını temenni ediyorum." dedi. DAĞDAKİ EŞKIYALIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ..
"Bu olay, kimi zaman polise tokat atan, kimi zaman da doktora saldıran bu zihniyetin besin kaynağının ne olduğunu açıklıkla göstermiştir." diyen Bahçeli, "Kaba güç gösterisi ile kamu görevini yerine getirenlere karşı uygulanan kirli ve aşağılık niyetlerin cevapsız bırakılmaması bizim en acil istek ve beklentimizdir. Bu anlayışın, dağdaki eşkıyalıkları yetmiyormuş gibi, kamuya ait yerlerde görev yapanlara el kaldırmaları ve darp etmeleri insanlığın neresinde bulunmaktadır? Türkiye Büyük Millet Meclisi bu saldırgana duyarsız kalmamalı, hukuk bu çapulcunun yakasını bırakmamalıdır." ifadelerini kullandı.
24-04-2012, 15:59
ASİL
Kadın doktora bıçaklı saldırı
Hasta yakınları tarafından darp edilen ve bıçak çekilen iki doktor ölümden döndü.
Gaziantep'te Dr. Ersin Arslan'ın bir hasta yakını tarafından öldürülmesi, gözleri hastanelerde yaşanan şiddet olaylarına çevirirken, şiddetin büyüklüğünde bir azalma olmadı. İzmir'deki Özel Baki Uzun Hastanesi'ne kalp krizi şikayetiyle getirilen bir hasta yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. İki kez kalbi duran 48 yaşındaki hasta, Dr. İlkem Arkun tarafından hayata döndürüldü ancak 3. kez durduğunda yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Ölüm haberinin, hastanın yakınlarına bildirilmesiyle olaylar başladı. BOĞAZINI SIKTILAR
Bugün gazetesinin haberine göre, acı haberi kabullenemeyen iki hasta yakını doktoru suçladı. Yoğun bakım ünitesini basan iki saldırgan, Dr. İlkem Arkun'un önce boynunu sıktılar daha sonra saçından sürükleyip, tokat atmaya başladılar. Saldırganlar daha sonra yakınlarına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
verdi. Kısa sürede hastaneye akın eden hastanın yakınları, hastaneyi bir anda savaş alanına çevirdi. Saldırganların bir bölümü alt katta önlerine gelen her şeyi kırıp dökerken, bir kısmı da hasta odalarının bulunduğu üst kata çıktı.
Hastalar, rehin alınma korkusuyla kendilerini odalarına kilitledi. Doktorlar canlarını kurtarmak için kendilerini sokağa atınca, yoğun bakımda tedavi gören hastalar yaklaşık 1 saat boyunca doktorsuz kaldı, hastanede büyük maddi hasar oluştu. ÇEVİK KUVVET KURTARDI
Hastanenin güvenlik görevlileri yetersiz kalınca durumpolise bildirildi. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet polisinin güçlükle sakinleştirdiği saldırganlar götürüldükleri polis merkezinden serbest bırakıldı. Olay gecesi dehşeti yaşayan, aldığı darbeler nedeniyle 10 gün iş göremez raporu alan 6 yıllık hekim Dr. İlkem Arkun, "Bir anda kalabalıklaştılar. Korkunç bir öfkeleri vardı. 2 kişi özellikle başı çekiyordu. Hastaneye saldırmaya gelen 5-10 kişinin, ölüm olayından haberdar olduğunu bile düşünmüyorum. Boynumu sıktılar, tokat attılar, sırtıma vurdular, savurdular. Bu işi kan davasına çevirdiler, tehdit edildim. Şu an raporluyum ama görevimin başına tekrar nasıl döneceğimi bilmiyorum. Her an hastaneye acaba tekrar gelirler mi? korkusu yaşıyorum, polisten koruma istedim" diye konuştu.
Sağlık çalışanı 4 arkadaşıyla birlikte suç duyurusunda bulunan Dr. İlkem Arkun ve arkadaşları hastaneye istifa dilekçelerini sunsalar da kabul edilmedi. CEZALAR ARTIRILSIN
Hastanenin başhekimi Dr. Orhan Aras, yaşadıkları olayın ilk olmadığını son da olmayacağını söyleyerek, "Nasıl ki bir polise ya da askere saldırmanın cezası normal bir darp olayından farklıysa aynı durumun bizim için de geçerli olmasını istiyoruz. Can kurtarırken saldırıya uğruyoruz" dedi. DOKTORA BIÇAK ÇEKTİLER
Kolunda ve parmağında ağrı şikâyetiyle hastanenin acil servisine getirilen hastanın yakınları, nöbetçi doktoru önce yumrukladı, ardından da bıçak çekti. ÖLDÜRÜRÜM DİYE TEHDİT ETTİ
Olay dün İzmir'de, Özel Şifa Üniversitesi Hastanesi'nde yaşandı. Saat 01.40 sıralarında, sağ kol ve el parmaklarında ağrı şikâyetiyle hastanenin acil servisine getirilen hastaya bakan hemşire, "yeşil" yani "risksiz" kodu verdi. İddiaya göre, hastalarının acil olarak değerlendirilmemesine sinirlenen hasta yakını Salih S'nin yanına giden nöbetçi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özgür Tekin, hastayı bu kez kendisi kontrol etti. Hastanın kol ve parmağındaki ağrının gerçekten de yeşil kodu gerektirdiğini gören Dr. Özgür Tekin, "Tespit doğru, hastanın kayıt işlemlerini tamamlayın" dediğinde, hastanın oğlu, "Annem bypass ameliyatı oldu, ben belgeleri almaya gidiyorum, bu arada anneme bir şey olursa seni öldürürüm" diye bağırdı. Bu arada diğer hasta yakınları, personelin de araya girmesiyle dışarı çıkarıldı. HASTANEDE OLAY ÇIKARDILAR
Hastane önünde küfür ve tehditlere devam eden hasta yakınlarının bağırmalarını odasından duyan Dr. Özgür Tekin, bir süre sonra kapının önüne çıktı. Yaşanan tartışma sırasında hasta yakınlarının üzerine saldırdığını söyleyen Dr. Tekin, "Bir kişi cebinden açılabilir bıçak çıkardı. Bıçağı bana doğru salladı. Bıçak isabet etmedi" şeklinde konuştu. Dr. Özgür Tekin savcılığa suç duyurunsunda bulundu. Dr. Tekin, "Şu an itibariyle nöbete gitmeye dahi cesaret edemiyorum" diye konuştu.
24-04-2012, 19:33
kirmastılı
vaah benim memleketim düştüğün duruma bak
24-04-2012, 21:47
ukkus
bu tokat doktora değil onların ennefret ettiğim TC kelimelrine dir. bu tc olmasaydı onlarhala saddamdan medet uman barzaniden medet uman daha da kotüsü yıllar önce sırf petrol kaynağı diye conilere olması gereken cevabı veremeyip bu gün suriyenin halinı görmeyen ve hala ortadoğuda barıştan bahseden ve sayın bush abimden olur bekleyen bizdedir. good morning.we well be hapyy in the next world without U.S.A
24-04-2012, 22:18
ASİL
:45::45:
Alıntı:
osmann Nickli Üyeden Alıntı
halkı nasıl galeyana getiririz in hesabını yapıyorlar herhalde, önce polise vurma...sonra doktora.. devamı gelebilir. mesele galeyan gibi...(bildiğimden değil, tahminimi söylüyorum.)
provakasyonlarla besleniyorlar...
selametle...
Tahminin doğru çıktı kardeş imamla cemaat misali
25-04-2012, 11:41
ŞRARSKOZ
hepsi gebersin bunların daga cıkıpta tedavi olsalardı ya onun bunun cocukları oldukları belli işte erkeksen kaldırsana bunların dokunulmazlıgını sonrada ver halka bakalım ne olacak yapabileceklermi o yaptıklarını
15-05-2012, 19:35
ASİL
BDP'nin doktor döven vekili polisle atıştı
BDP Van milletvekili Özdal Üçer, yürüyüş sırasında emniyet görevlileriyle atıştı
Van'da Kurdi-Der tarafından Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dili Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan basın açıklamasına katılan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer ile polisler arasında tartışma çıktı. Caddeden yürümek istediklerini belirten Üçer'e polisler kaldırımdan yürümelerini söyledi. Bunun üzerine Üçer ve polisler arasında gerginlik çıktı. POLİS 'KALDIRIMDA YÜRÜYÜN' DEYİNCE...
Musa Anter Parkı'nda bir araya gelen yaklaşık 200 kişi ellerindeki Kürtçe dövizlerle slogan atarak Cumhuriyet Caddesi'ne kadar yürüdü. Yürüyüş ve basın açıklamasına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Özdal Üçer, BDP'li Hakkari Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Adil Kurt, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Belediye Başkanı BDP'li Bekir Kaya, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Van İl Başkanı Cüneyt Caniş ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Gergin başlayan yürüyüşe, kısa süre önce bir doktoru dövdüğü öne sürülen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
milletvekili Üçer de katıldı. Polisler kalabalığın kaldırımdan yürümesini isterken, BDP'li Üçer ise, caddeden yürüyeceklerini söyledi. GERGİNLİK ÇIKTI
Bunun üzerine polislerle tartışan Üçer, 'Burada herhangi bir vatandaşa zarar gelmesi durumunda, sen ve sana emir verenler nefes alamayacaklar' diye konuştu. Polisler ve Üçer arasında bir süre çıkan gerginliğin ardından kalabalık kaldırımdan yürüyüşüne devam etti. Feki Teyran Parkı'ndaki basın açıklamasını Kurdi-Der Başkanı Levent Ürün, Kürçe yaptı. Ürün, basın açıkmasını okurken, Üçer de karşısında çekim yapan görevli polisleri cep telefonuyla görüntüledi.
Ardından, Milletvkeli Üçer yaptığı konuşmada, şöyle dedi; 'Rantı için bu siyasetçilerin önünde bu halkın hırsız diye ilan ettiği siyasetçiler önünde, sırık yutmuş gibi esas duruşta duranlar, bu halka ve temsilcilerine neden saygı duymak istemiyorlar biz bunu çok iyi biliyoruz. Ama şunu çok iyi biliyoruz ki Van'da Kürdistan'da çapulcular elini kolunu sallayıp dolaşıyorlarsa, bu çok iyi bilinsinki, halkı için özerklik hakkı için özgürlük ve barış için onurlu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
halkı yürüyecek ve direnecektir.'