Arkadaşlar Dsmart platformunun kanalı Anımal planet Şifresizmi Olucak...!!!:new_icon9:
Printable View
Arkadaşlar Dsmart platformunun kanalı Anımal planet Şifresizmi Olucak...!!!:new_icon9:
benim uydumda şifreyi kaldırdılar ama yayın yoktu ondan sonra tekrar şifreye girdi bu nedmk oluyo bi bilgi verirmisiniz....:bowl:
hayır şifresiz olmayacak . bazen kendi platforudaki sistemlerine şifre göndermiyorlar. onun için bazen kanallar gösterebilir.
yani kısa bir süre şifresi kalkan yayınlar şifresiz olucak deseydik oooooooo
digitürk kimi zaman tüm gün şifresiz yayın yapmak zorunda kalıyor böyle düşünme hatta bu düşünceyle konuda açma bence saygılar
of ya keşke kalksa şifresi hiç dsmartı sevmiyorum şifrelerini açmadıgı için kanalların..!:mad2:
peki fikret_02 dsmart 19 mayısta hediye verirmi bu sene 23 nisanda hediye vermedide onun için sordum!!!:49:
Biraz zor hediye verirler, dostum! Ama yine de Animal Planet'i gözlemleyeceğim!
tmm:)
cok beklersınız d smart hayatta hedıye vermez
Hotbird'de Discovery Channel biss şifreli ama Türkçe dil seçeneği var mı bilmiyorum. Eğer Hotbird'deki Discovery Channel'i ayarlayıp biss şifresini girersen belki izleyebilirsin..!
ya uydukurdu bizim hotbird varda sinyal yok diyo neden?:frown:
ilhanaktan dsmart kurban bayramında hediye vermişti ama sadece dsmart üyelerine açmıştı..!:bath:
renkli fil anatomisini kullanmıştı renkliydi bence logosu renkli olabilirdi bilmeyenler değiştiriyor işte eski logo böyleydi unutulmaz
ben internetten şifresiz izledim acayip bir program vardı..!:puah:
discovery channel süper bi kanal internetten izledim onuda..!:8[1]:
Eğer internette bedava, sinema, belgesel, spor vs. izlemek istiyorsan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sitesini ziyaret etmeni öneririm...
Tavsiye ettiğim kanallar;
*HD Sinema
*HD Sinema Türk
*HD Sinema SALON 1
*HD Sinema SALON 2
*HD Sinema SALON 3
*HD Sinema SALON 4
*HD Sinema SALON 5
*HD Sinema SALON 6
*Belgesel TV
*FOX Belgesel
*Orman TV
*Çizgi Film TV
Ayrıca şuan Çizgi Film TV'de "AVATAR" var... :)
anımal planet varmı..!:)
arkdaşlar dsmart platformuna ait travel&living kanalı kalktımı bi bilgi verirseniz sevnirim..!:)
tarama yaptım bugün travel &living kanalı yoktu oyüzden sordum...!
Hayır, yok. Ama "Belgesel TV" de Discovery vs. yayınları var..!Alıntı:
Evet. Türkiye'deki yayını kaldırıldı.Alıntı:
onun yerine başka belgesel kanalı gelickmiş inş gelick kanal türksatta şifresiz olur!:8[1]::)
uydukurdu bn dsmart alıyorumda dsmart full paket kaç tl dir ama internetle birlikte alıyorum...!
ben alıcm ztn 29 tlye hem internet hemde dsmart...!
sayın kaplan91 bence konu kirliliği yaratıyorsun bu sorularının tüm cevabı nette mevcutken burada bir üye cevap versin diye soru yazman çok mantıksız var mı başka böyle bir forum üyesi ?
sadece 5 derece doğu boylamı astra uydusunda powerwork ile izleniyor birde cw ile ileniyor dsmarttt dan kalktı 2009 23 kanal izlerdik uydu cihazını aldığımda şimdi 8 kanal dsmartı parasız 40 yakın kanalda şifreli sözde şifresiz olacaktı.