EVET ARKADAŞLAR KAON 3 GÜNLÜK tps ok KESİNTİSİZ OK BUYRUN
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİNİZ YAZILIM YÜKLEME SORUNU YAŞAYANLAR KURU KAFA ATSINLAR KOLAY GELSİN...
Printable View
EVET ARKADAŞLAR KAON 3 GÜNLÜK tps ok KESİNTİSİZ OK BUYRUN
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİNİZ YAZILIM YÜKLEME SORUNU YAŞAYANLAR KURU KAFA ATSINLAR KOLAY GELSİN...
Teşekkurler snopy
yazılımlarda contact word desteği var mı
hayır yok
Teşekkurler snopy
ellerine sağlık
eline sağlık teşekkürler
Mct Ok Beyler Mct Yazilimlari Bİrazdan Burda Sİzlerle
Mct okeymi?
aksam verilen mct keyler acmadı bir bildiğin vardır herhalde...
snopy usta bu yazilimlar sunny lere uyuyormu?
TSK
12.03.A5 şimdi yükledim ve baktım TPS ok, elinize sağlık.
Merakımdan soruyorum ; her TPSli yazılım sırasında Fixed CW var mı diye soruluyor ben de merak ediyorum. Teknik bir nedenle mi Fixed CW li bir yazılım editlenip TPS keyler işlenemiyor?
ellerinize sağlık
elinize ve emeğinize sağlık...
bilgi için teşekkürler.
Sunny 5 EylÜl Hayirli Olsun
teşekkürler....
Ellerinize sağlık snoppy kardeş.
ellerine sağlık. emeğe sagılar
teşekkürler dostum. saygılarımla
Kaon Team deki arkadaşlar şahsi önerim madem yazılımda yer sorunu yaşıyorsunuz radyo bölümünü tamamen iptal edebilir hatta gereksiz uyduları silebilirmisiniz buradan elde edilecek fazla yeri yazılımlarda kullanma şansınız olabilirmi tabi bunu yapma imkanınızın olup olmadığını bilmiyorum isterseniz hiç sormadı varsayın. Sevgiler.
Walla ne kadar teşekkür etsek azdır.
Ellerinize sağlık
snopyy usta yazılımlar daha uzun süreli olma ihtimali yokmu acaba mesela meteware tabanlı makinalarda ayın 18 ine kadar acık kaon tabanlılarda böyle olma ihtimali ykmu calışm alarında başarılar
üstat ellerine saglık.
snopyy usta yazılımlar daha uzun süreli olma ihtimali yokmu acaba mesela meteware tabanlı makinalarda ayın 18 ine kadar acık kaon tabanlılarda böyle olma ihtimali ykmu calışm alarında başarılar
iyide bu mct olayı nerden çıktı
10 derecede kanalar açıyoo denmişş hangisi ve içerikleri bellimi ustamm
saygılar eline sağlıkk
Sayın Snopy,
Teşekkürler(12.03.a5). Emeğinize sağlık.
Saygıyla.
nedan KAON 200 te HICH SOFTWERE GELMIYOR???????????
12.01.a5 kaon yazılımında soru var ses arttırma kumandadan çalışmıyor.
tesekkürler arkadaslar
usta mctleri bekliyoruz hala
ustalar ellerinize sağlık amaa...şifre değişimlerinde yine cihaz açmıyor kanaldan kanala gezip bekliyoruz bazen 5 bazen 10 dakka canı isterse açıyor..kesintisiz deniyordu da o açıdan yazdım..örneğin yumatu MX serilerinde donduğu an bi ileri bi geri yap auto yapıyo saniyede, deniyorum dört gündür, ama nedense kaon tabanlılarda ayın birinden beri her çıkan yazılımı deniyorum istikrarlı değil..bilginiz olsun diye sölüyorum kolay gelsin..