Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
y6 receiver emu ve protokol yazılımı
emu acma menü+8888
sssp protokol mönü+7777
Printable View
Bu konuda devam ediyoruz eski konudaki mesaj sayısı 1000 den fazla oldugu için
yeni yazılım....
buğün data çanayı kurdum fragans 12526 v 2900 signal kalitesi 45,,,,,50,,, arası paylaşım full çalışıyor ama yazılım3.31 di arap sitesindeki verilen yazılımı atmamıştım deneyen arkadaşlar buraya yazabilir...
bundan sonra yeni gelişmeleri bu sitede göreçeksiniz başka sitede yazılım vermeçem...
13.5 2012 yazılımı ve resimli uygulamalı veriyorum ayarları resimli olarak veriyorum
zorlanmadan yapıp izleyebilirsiniz kolay gelsin
alıntı
3.38 w3...
gökhan bu eski tarihli yazılım bi artısı var mı
merhaba!
w3 çalışır? Hiç uzaktan kumandası var. Olarak ayarlanır?
Y6 W3-w6.25.05.2012
yeni yazılım cihazı olanlar test edebilir
çalışıyor açılanlar az
dün verilen yazılımTebrik sonra
Tanrı Buradan yeni Dima yardım
Bugün yeni Donkel Y6 normal gününde öne sürülmüştür
Hepsi emin kılmak için Althdat Althdat koymak için önce denenmiş
Deneyim Nil olmuştur uydu Sat oldu
Tanrı ÔŰÇá hamd ve çok iyi
Hızlı bir kaç açmak kesme
Harika Ve bu, elbette, ekip Althdat İran
Ve yeni sunucu w6 tamamlanmıştır söylendi
Ayın ortasında Bu Althdat kabulü olması ve Xi Ankhosr olacaktır
Ntdhar ve Tanrı'nın tüm iyi olmak istiyorum
Ben ay'da güvenilirliğini denemek değil ama w6 Jerbo beni
Bir tabak 90 cm ve Ngdah starsat hd birliğini Referans Chgalh
Sekreterliğine Moved
önce sinyal yükseltici flaşı yükleyin sonra w3 w6 yazılımı yüklayin ***finize bakın iyi seyirler
deneyen oldumu bu sınyal yukseltıcı yazılımı
flaş omadan yazılım olmaz sadece yazılımını içine kaydeder flaş sinyalımı kaldırır yoksa yazılımmı flaş ve yazılım dosyası birbirini tamamlar ve yazılım aktif olur flaşı yüklerken cihaz çalışmaz bu sefer yazılım yüklersin üstüne bir tane daha yazılım yükle eskisi silinir yenisi kayıt olur anlamadığım neden flaş dosyasını yüklüyorsunuz yalnış değilmi
ERCİŞSAT,DOLANDIRICIDIR (beşir cengiz dir ismi,sahte isim) isimli sahtekara dikkat edin.bu forumda dolandırdığı kişi çoktur.askerim,yok görevliyim diyerek,herkesi dolandırıyor.farklı isimlerdede sizi eklerse msn nize listenizden siliniz.internet otamında kredi kartı no,para almadan malzeme göderme,hesabına para yatırma vs. yazdıklarımı mutlaka dikkate alınız.para sokaktan toplanmıyor.
herkese hayırlı işler...
abi sen nerden bildinki bu ercişsat eger bu oysa gerçekten çok sahtekar biri tam emın olursam benım yazacaklarım var çok önemli bakalım tsk mensupları ne alemmiş millet ögrensin tabii bunun gibileri digerlerıne sözüm yok..........
teşekkürler hertürlü bilgileriniz için arkadaşlar .
bende diyorum erçisat niye çıkmıyor piyasaya işin içinde işler varmış...
Yenİ yazilim....
w3 data sinyali çok zayıfladı izleyen arkadaş varmı ne yapmamız lazım
evet çok zayıfladı herkeste ayni şikayet
arkadaslar y6 31.5 derecen data almaya başlamış arap forumunda yazılım verilmis bütün bilgiler vericem linkte yazılımıda koyuyorum bende o uyduya cevrili çanagım olmadıgı için deneyemiyorum deneyen arkadaslar bilgilendirrirse sevinirim
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burda data ile ilgili bilgiler mevcuttur
w3 tende data alıyormuş arkadaşlar....
buda yeni yazılım data w3
arkadaşlar her iki yazılımda test edilmiştir data w3
data frekansı aynımı w3 ün
tsk mensupları ne alemmiş söyleyinde öğrenelimAlıntı:
böyle bir genelleme yaparak kutsal kurumlarımızı töhmet altına alma hakkını
kendinde görebilen zavallılardan vatana millete ne fayda olmuştur, nede fayda
olacaktır
sen kimsin kardeşim kendını ortaya atıyon zaten kendını bılen bu kuruma mensup olanlar kendini zan altında bırakmaz çıkar delikanlı gibi cevap verir açtırma benim ağzımı zaten sözüm üçkağıtçı olanlara, dikkat edersen diğerlerine sözüm yok dedim bilmem anlatabildimmi ...........
arkadaşlar y6 data sinyali çok düşük w3 dışında başka uydudan data alıyomu bilginiz varmı y6 çalışan arkadaş varmı
''arkadaşlar 3.31 yazılım ile yeşil ışık yanıyor ama hiç bir şifreli kanalı açmıyor garip bir olay''
saol.
selam ustalar y6 w6 dan data alıyormu
güzel paylaşımlar
suriyede şavaş var adam y6 lamı uraşaçak..
arkadaşlar y6 yı uydu cihazı olarak kullanmak istiyorum yazılımı varmı
y6, normal yazılımla korax uydu alıcısı oluyordu.pc den uçmuş formatta.tekrar araştırayım,bulunca eklerim yazılımı...
sevgili dostlar koyde ınternet yok bu apaat nasıl birsey hangi kanalları aciyor bu aparatı onerirmisiz fiyat nedir biraz bilgiye ihtiyacım var yardımlarınız icin tsekler..