d+ Ok 10.04.2007
Printable View
d+ Ok 10.04.2007
dostum aes auotoroll leri aynı atma programıyla mı yükleyeceğiz emeğin icin tşk calışmalarında başarılar
teşekkurler excalibur
eline sağlik dostum
Tanks Ami
next ye800-xcam için hangini yükleyelkim ustam şimdden teşekkür edrrim
bu yazılımların hepsini birden mi yüükleyeceğiz nasıl yükleyeceğimizi sıralarmısın be usta sana zahmet olcak cahilliğimize bağişla tşk
Önce Metadream 1.6.1 yada 1.6.2 Ardından *** reset
sonra metadream 1.51 yada dreamsoft.*** reset yok.
Dreamsoftu Gömülü cihazlar yüklemesin
Eyvallah Dostum Sana Hayirli Geceler
Her iki yazılımda test edildi.
Her ikisinde de Au yapması en fazla 10 sn, fakat her iki yazılımda da (Dreamsoft-Metadream1.5.1) sirius(hustler),Astra Esy TV,MTV yok.
*** reset yapılmadığı içinde açılmıyor.
emeğin için tşk,
çalışmalarında başarılar, saygılar kolaygelsin
teşekkürler selam saygılar
emeğinize sağlık teşekkürler..
paylaşım için teşekkürler
teşekkürler
thenx test ok :D:D
tesekkur ederi iyi çalışmalar
EXCALİBUR sayende tps'yi akşamdan beri sorunsuz izliyorum sağol teşekkürler arkadaşım
dsr-m 9500cı tps auto olarak hangi yazılımı yüklelmem gerek tşkler
selam arkadaslar skywalkere de yükleyebilirmiyiz cok tskler
bisler varmı acaba tşk
Maalesef çünkü *** reset yapılmıyor Oyüzden
Evet ama 2.dosya olarak metadream 1.5.1 yükleyin.Dreamsoft sorun çıkarırı gömülü cihazlardaAlıntı:
ilk mesajdakileri yükleyebilirsiniz.
tps ve bisleri izleme imkanımız varmı acaba bisleri izlemek icin tps den vazgecmek mi gerekiyor xxx kanalı 100000..... şifresini yazdım acaldı fakat öbür nxxx kanal acılmadı bu neden acaba EXCALİBUR USTA TŞK
tşkler
tsekkürler hocam (Y)
sayın EXCALİBUR USTA scorpinsatt mteware yeni yazılım verilmiş D+ ve TPS AUTO DİYEBİ baksnız
evet TPS ye devam usta
Güncellendi
Metadream TPS AU yazılımı 1.mesaja eklendi.
Önce bu yazılımı yükleyin *** reset yapın, ardından dreamsoft yada metadream 1.5.1 yükleyin *** reset yapmayın.TPS 29.09 tarihine kadar au.
8800 cı icin bu yazılım atılabilirmi ?
teşekkürler dostum devam
sagin excalibur bende taplin 9900cxci var metaDream 1.6.21 yukledim ve *** reset yaptim ve sonra dreamsoft 1.4.4.1 yukledim *** reset yapmadim acmadi ? yardimci olursan sevinirim pesin tesekurler ve saygilar
Bende de dreamsoft yüklü.kanal üzerinde(Multi 1-2-3...) 15-20 sn kadar bekleyin açılır daha 2 dk önce kontrol ettim sorun yok ayrıca dreamsoft yerine metadream yükelmeye özen gösterin.Snırsam sizin model smartkart okuyuculu.Dreamsoftların bu tür cihazlarda problem çıkarma olasılığı yüksek.
tesekur ederim excalibur cevap verdigin icin . bakalim bide metadream denegim . saygilar
teşekkur ederim
usta metaDream 1.6.21 yazılımını koymamışsın
Güncellendi
12.10 Tarihine kadar TPS Au metaDream 1.6.22_Upd_05.10.06 yazılımı 1.mesaja eklendi
Güncellendi
20 Ekim'e kadar TPS Au yazılımı(Menü>*** düzenleme>*** Edit>Kırmızı Tuş)
önce 1.6.22 yükleyin *** reset yapın
üstüne 1.5.1 yükleyin ve *** reset yapmayın
teşekkürler excalibur
slm dostum tskler yazılım ıcın
teşekkürler deneyelim bakalım
teşekkürler dostum
8800 cihazıma 1.6.22 yükledim *** reset çektim türkçe belgesel açıldı tps açılmadı arkasından 1.51 yazılımını yükledim fakat *** reset çekmedim tps açtı bu sefer yerli belgesel açılmadı her ikisininde açılması için ne yapmalıyım
Tercih senin-birini seç.
:49: slm taplin 6600new cı yazılım ve yükleme loderi ni nerden alabilirim saygılar
metedrem yazılımlarını denedim olmadı neden?
arkadaşım 6600 handam bordlu cihaz metadream yazılımı ise metaware bordlu cihaz o yüzden uymaz ve kesinlikle 6600 yazılımı yüklemek zorundasınAlıntı:
ayrıca 6600 yazılımını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
6600 yükleme loaderini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bulabilirsin
teşekkürler üstad elinize sağlik
usta demo182 tps ok deniyor scorpionsatta bu nedir bi baksanız tşk
slm arkadaslar heryerde gorduyunuz yazılımları denbemeyın yoksa cıhazınızm bozulur haberınız olsun
yeni yazılımlar yok usta
taplin 6600cı softcam *** ve yükleme loeri
ile emu aktif kadunu ricaediyorum saygılar
teşekürler usta yine hallettin