aşağıdaki dosyayı yükleyin msn acılıyor
TARANTİNO ve kill or kill teşekkürler
Printable View
aşağıdaki dosyayı yükleyin msn acılıyor
TARANTİNO ve kill or kill teşekkürler
Yukarıdaki dosyayı yükleyince msn açıldı.Emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler.
sagol tiker
Windows Live Messenger'da oturum açmaya çalışırken 81000314 ve 80072745 hata kodlarını alıyorsanız:
bu uygulamayı çalıştırarak \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyanızı güncelleştirerek sorunu çözebilirsiniz.
hosts[MSNFix].exe dosyasını çalıştırdıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyiniz. Maalesef yoğunluktan dolayı daha detaylı açıklama yapmaya fırsatımız olmadı. En kısa zamanda ilgili forum konusuna geniş bir açıklama ekleyeceğiz. Messenger hizmetinde dünya genelinde bir sorun yaşanmaktadır. ~ NeutralizeR
programı paylasan arkadaşa teşekkürler sorunsuz calısıyorr
valla süpersin bravo..teşekkürler..
Elinize kolunuza sağlık teşekkürler
teşşekürler ok
sagolasınız üstadlarrrr
Emeği geçen arkadaşlara Teşekkürler.
teşkkürler gardaşlık
çok teşekkür ediyorum iki saattır açmaya çalışıyordum.arıza var diye kapatacaktım.zamanında imdadıma yetiştiniz tekrar teşekkürler.selamlar.
goldmaster 11300ci nin acikosunu yükleyemiyorum.Normalini hasretle bekliyoruz
Teşekkürler üstad elinize sağlık.
sağolasınız arkadaşlar
tekrar düzeldi ben bir şey yüklemedim sorunsuz
emeği gecenlere teşekkürler.sorunsuz çalışmakta.kolaygelsin
en güzel dostluklar paylaşımla olur teşekkürler:45:
ben yetişemedim bana bir yararı olmadı ama böle güzel şeyleri paylaşman gerçekten insanı duygulandırıyor
teşekkürler ...
arkadaşlar bu verilen programı yükledik.sorunsuz bir şekilde de msn'i açıyor ama zararlı bir dosya olmasın?antivirüsle tarattım virüs yok diyor.bizim yüklediğimiz program ne işe yaradı acaba?zararı olabilirmi?:49:
Zararı yok...onunla yapılan direk msn host bölümüne ip nolarıyla bağlantı yapmaktı...şu an çoğu yerde normale dönmüş...ama dosyanın sisteminizde durmasının sakıncası yok...ileride yine bağlantı sorunları çıkabilir o zaman yine lazım olur...durumu şöyle kabaca açıklıyayım...örneğin bazı siteler yasal olarak kapatılmışlardı telekom girişi kapatmıştı...şayet sitenin host ip lerini biliyorsanız aynı işlemin benzerini yapıp o siteden yararlanabiliniyor...ip nolarını bir kereye mahsus sistemin içine ilave etmek yeterliydi...neyse fazla uzatmıyayım...kolay gelsin...sevgilerimle...
arkadaşlar bu dosyayı içeriğini bilmiyorum ama bir gerçek varki oda şudur bu dosyayı bulup buraya koyankim olursa olsun iyi niyetle ve paylaşım için olduğu kesindir ...
ve bu paylaşımını bizlerle yapdığı için kendisine teşekkür ederim ellerine sağlık.....cem@
bilgileriniz için çok teşekkür ederim...şuan dosyayı silmeyi düşünmüyorum ama ileride silmeye çalışsam etc dosyasından hangi dosyayı silmem gerekir...iyi akşamlar..selamlar
arkadaşlar ben bu siteye üyeyim ama teknik olarak hem yaşım hem bilgi olarak tamamen yabancıyım.şimdi yazıcaklarım dün 10-9-06 akşamı başıma geldi bunun ne olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur.MSN de bana gelen mesajları okurken bir arkadaşım benimle konuşmak icin mesincirde actı (kendisi polistir) baktım mesincirde almanca (bu resim seninmi )diye bir şey yazıyordu.daha evvel almanyada bulunduğumu arkadaşım bildiği icin her halde bir şaka proğramı gönderdi sandım ve tıkladım calıştırı tıkladım aman yarabbi benim MSN de ne kadar kayıtlı adresler varsa hepsi bir bir acılıp kapandı sonra anti vürüs proğramı alarm verdi karantinaya al dedi ama bu benim bütün arkadaşlara yayıldı bu nedir ve bu gün öğleden sonra alanyada MSN ler calışmadı duyduğuma göre avrupadada böyle şeyler olmuş bilen duyan varsa bunu burada acıklaya bilirmi.şimdiden teşekkür ederim.
herşey için minnetdarız binlerce tşk kolay gelsin izmirden sevgiler
emegi geçemler teşekkürler:clap2:
TESEKKKKKKKKKKKKKKKKKRLER:clap2: :clap2: :clap2:
:49: :49: :45: Zararı yok...onunla yapılan direk msn host bölümüne ip nolarıyla bağlantı yapmaktı...şu an çoğu yerde normale dönmüş...ama dosyanın sisteminizde durmasının sakıncası yok...ileride yine bağlantı sorunları çıkabilir o zaman yine lazım olur...durumu şöyle kabaca açıklıyayım...örneğin bazı siteler yasal olarak kapatılmışlardı telekom girişi kapatmıştı...şayet sitenin host ip lerini biliyorsanız aynı işlemin benzerini yapıp o siteden yararlanabiliniyor...ip nolarını bir kereye mahsus sistemin içine ilave etmek yeterliydi...neyse fazla uzatmıyayım...kolay gelsin...sevgilerimle...Yinede eline Sağlık Böyle Konular Olunca Bizi Bilgilendir. İyi Çalışmalar:49: :49: :49: :49: :45: :45: :45: :45: :45: :28:
eline sağlık
teşekkürler usta
Anladığım kadarıyla Size trojenli dosya göndermişler sizde ona tıklayarak gönderilen proğramı çalıştırmışsınız ve sizin yolunuzlada listenizde bulunan diğer kişilerede bulaşmış...benimde bazı arkadaşlarımın başına gelmişti...banada o tür ardaşlarımın göndermediği kendiliğinden gelen linkler geliyordu tıklamama rağmen karspersky hemen uyarı verip proğramın çalışmasına izin vermiyordu...siz benim kadar şanslı değilmişsiniz...kolay gelsin sevgilerimle...
sonsuz saygılar bizden olsun kardeş
yaa ben buna yükle diorum hemen bitio msnimde açılmıo...windows live kullanıorum bilen varsa söyliyebilirmi
arkadaşlar yine msnde sorun var galiba hata kodu:81000314...hizmet geçici olarak kullanılamıyor diyor...forumdan indirdiğim host dosyasıda dün hatayı giderdiği gibi bu akşam ki aynı sorunu gidermiyor...ne olacak şimdi.bilginize..:(
ewet yine sorun var açmıyo
indirdiğimiz host dosyasıda sorunu gidermiyor..sorunun düzelmesini beklemekten başka çare yok galiba
saol dostum süpersin eline yüreğine sağlık
tesekkurler arkadasım bende ise yaradı bu dosya sağol
teşekürler
yine msnler bazılarında hatalar vermeye başladı ama dosya ilk mesaj'dan silinmiş
ben dosyayı göremedim yalnız nerde dosya dosya fala n yok ortada_?
Bu dosya aCİL LAZIM arkadaşlar bir ilgilenirseniz sevinirim
şu an için kaynaklanan sorun msn serverlerinden kaynaklanıyor dosya yüklesenizde pek bir faydası olmayacaktır.
aldığınız Hata kodu:81000314 serverde sorun var.
pclerde herhangi bir oynama yapmayın.
teşekkürde link nerde
hakkaten yaw.messengerin serveri cenaze olmuş.hacker falanmı girdi.kaç gün sürer acaba toparlanması??
Şu an açıldı arkadaşlar..Tekrar deneyin..
hala tık yok..
evet bendede aynı 2048 bağlantı var bende halen yok.
HAKAN44 dostum nasıl açıldı sen de yaww kafayı yicem
açılmadı yaa........:(
msn siz hayat ne kadar zor :) alışmışısız valla...
msn siz de olmuyor ki:ranger:
şu an bende açık:45:
teşekürler