nostalji... (önemli bişey değil.boş vakti olan okusun)
bugün işyerinde fırsat bulup eski konulara ve tartışmaları bir gözden geçirdim...
ne günlermiş ve ne konularmış... genelde tartıştığımız konular hep kapanırdı...sinir küpüne dönerdim.
uzun zaman önce bir kemal abimiz vardı. sessiz sedasız çekildi. "haber alan varmı" diye bir kaç kez mesaj attık ama cevap gelmedi. allah yaşıyorsa uzun ve sağlıklı ömürler versin. değilse bol bol rahmet...
sonra bir emmi vardı. her konuda tartıştığımız... asla fikirlerini kabul etmezdim, habire tartışır ve sonunda konu kapanırdı... bu durumda onunda benim gibi sinir küpüne döndüğünü tahmin edebiliyorum. :) uzun zamandır onunda mesajını göremiyorum. allah onada uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
birde ibalaban isimli bir öğretmen... emmi ile fikir kankalığı içinde idi. eee haliyle benimle kanlı bıçaklı... :) bir seferinde tartışma uzamış ve "artık bu foruma birdaha girmeyeceğim" diye yazmıştı... bunu görünce üzülmüştüm. itiraf ediyorum. sonra bir kere daha forumda gördüm ve bir daha görmedim... ibalaban hoca, allah sana sağlık ve mutluluk dolu yıllar versin. :) art niyet yok...hüsnüniyetle diledim. (sen bana söyleseydin bu lafı altında bişeyler arardım) :)
sonra sarıkanaryayı hatırlıyorum adapazarından...maalesef talihsiz bir olaydan dolayı banlandı...sebebini bilmiyorum.
cabbari ilk tanıştıklarımdan birisi. iyi bir arkadaş,dost...allah eksikliğini göstermesin.
oldsman ile gacvokem bilgisayar konusunda uzman iki abimiz. zamanında ikisininde çok yardımını gördüm... şu zamanlarda pek mesajlarına rastlamıyorum.
haa birde basri vardı (mutaf) uzun saçlı basri. hala rast gelirim kardeşime...
bir ara menemen konusuna dalmıştık. hali ile iki görüş birbiri ile yarışır dururdu...her menemen tarihi geldiğinde bu konu otomatik açılırdı. aynı mesajlar yazılır karşılık verilir.
sonra laiklik ile ilgili tartışmalar olurdu...
bir ara cüppeli ahmedin kadınlarla ilgili videosu yayınlandı onunla ilgili tartıştık...aradan kaç yıl geçti yahu. yakın zamanmış gibi geliyor.
ve bir kaç yıl evvel "maniler" diye bir konu açmıştı cabbari. zevkli bi oyun/eğlence idi. oda unutuldu...
foruma katılalı bayaa olmuş. kimler geldi geçti. insan eskileri okuyunca "vay be diyor.
serkan bizi buraya bağladın ama hiç bir aktivite yok bilader? ne bileyim bir organizasyon yapıp mangal vs bişeyler ayarlasan da tanışsak diyorum. (ee bu iş masraflı olacağından katılım ücreti olmalı..kimse üzülmesin sonra)
selametle...