Bu ayki anket konumuz Hd Uydu cihazlarla ilgili hem forum uyelerine soralım dedik hemde hd cihaz alacak arkadaşlara yardımcı olmak istedik AnketimiZ 1 Ağustos 2012 Tarihine kadar sürecektir.
Printable View
Bu ayki anket konumuz Hd Uydu cihazlarla ilgili hem forum uyelerine soralım dedik hemde hd cihaz alacak arkadaşlara yardımcı olmak istedik AnketimiZ 1 Ağustos 2012 Tarihine kadar sürecektir.
iLK YORUM Bende gelsin bende medialink panter var memnunum server geçişleri falan cok iyi 2 cihaz var diğerini satıyorum fazlalık nedeniyle:)
Cihazın yazılımı su an stabil diyebilirim sadece iptv de ses gelmiyor onun harici bütçeye göre alınabilecek cihaz diyebilirim
chipbox
dreambox 800se ve digitürk humax 9503 var eskiden dreamboxu kullanıyordum ama şimdi türkçe HD kanallar ve görüntü kalitesi olarak humax daha iyi gibi o yüzden genelde onu kullanıyorum ve IQ olayıda super
atlanta
teledünya hd dreambox hd800 ve digitürk hd var
Atlanta HDBOX T kullanıyorum.
Normal bir kullanıcı için Atlanta şu an en iyiler arasında.
Profesyonel kullanıcalar VU+ - EXTREND ve Dreambox tercih edebilirler. Tabiki maddi olanak yeterse.
atlanta hd box,vu+duo,digitürk hd ,baff mini hd
DM 800 SE Kullanıyorum...
next hd minix,d smart hd, digitürk hd
Starcom sr x10005hd.
dm 800 hd kullanıyorum
next hd minix güzel çok memnunum.
hd cihazım henüz yok çünkü fazla hd kanal yok o yüzden almayı düşünmüyorum. ve tv olarakta henüz şu ana kadar crt tv kullanmaktayım.
GM 9100 cihazım var yazın kullanmak durumundayım memnunum ama yeni emü yazılımları pek çıkmaz oldu galiba
bravoo hd twin var fakat yazılımsal olarak fazla yazılımı cıkmayan bir ürün bence atlanta hd
Atlanta Hd Box T kullanıyorum.1 Yılı geçti alaalı.Çok memnunum cihazımdan.Şuan da Vu+duo,xtrendlerden sonra en iyi cihaz diyebiliriz.
atlanta hdbox next dobrateck dijitürk full maclar
next minix HD...
bende redline t7500 var atlanta et 5000hd ye geçmek istiyorum çünkü drambox işlemcilidir 128 mb fılaş var enigma 2 çalışır yarın enigma3 çıkarsa falaşı onuda kaldırır kesin atlanta derim
NEXT 19500 HD superior dur
dm 800 hd kullanıyorum
:45:Atlanta HDBox:45:
bende hiremco hd kullanıyorum 120 tl ye almıştım evim ister sitesinden
vu+ duo kullanıyorum:45:
kasımda emekli olunca güzel bir oyuncak almayı düşünüyorum...
vu ıltımo kullanıyorum daha once vu+duo vardı
Hiremco FX turbo hd
next minix hd
Jameson JS-3003 HD-PVR biraz kanal geçişi ağır fakat görüntü kalitesi on numara cihazın zoran işlemcili
Dreambox 800 HD
next 18000cxfulhd kulanıyorum
trimax 12000 hd
inpax 9100 hd
botech mini 207 hd
starcom sr 1000 hd
3gsat 7000 hd
hd uydu alıcısı almayı düşünüyordum uzun zamandır. Bu anketin çok faydası olacak.
medialink panter maddi durumum olsa tercihim vu olurdu
Atlanta Hd Box ve Samsung D7000 led tv serisi dahili hd uydu alıcısı kullanıyorum
Botech 207 piko HD çok memnunum kanal geçişleri hızlı şifreleride sevırı ile gayet güzel kırıyor
aynı zamanda motorlu çanak taktım ve fazladan 5 uydu daha kayıtlı hafızasında bunlar arasında ki geçişlerde gayet stabil. hd kanallarda ki görüntü kalitesi oldukça iyi bidaha skartlı cihaz kullanmak nasip olmasın :D ses kalitesi çok güzel.
Samux hd force plus kanal geçişleri hızlı cihazda ne ararsan var.
linx 1090 ne gayet güzel bir cihaz internete bağlantısı var hd görüntü gayet iyi
Anket sonuçlarına baktım HD cihaz sahibi dost sayısı, %69. Oransal olarak iyi bir durum.Aliharbiye ve benim gibiler ise azınlıkta!Uzun sürmez,sonbaharda ben de cihazımı yenilerim.Şimdilerde kullandığım Redline cihazın paylaşım chipinin ömrü henüz dolmadı.İkisini de aynı anda kullanamıyacağıma göre paylaşım sona erene kadar redlineyle yola devam.Kararımı verdim,sonrada ya Vu+uno,ya da Giga Blue Quattro.
Dreambox DM8000 tek kelime SÜPER
GİGABLUE QUATTRO çok iyi bir cihaz vu'danda iyi gözüküyorAlıntı:
İşletim Sistemi : Linux Enigma2
CPU : Broadcomm Bcm 7356 1,3 Ghz
Ram : 1 Gb DDR3
Flash : 512 Mb Nand Flash
Çift Tuner ( 2x Dvb-S2 Tuner) Opsiyonel olarak 4 Tuner takabilme imkanı
Çift Tuner li olarak gönderilmektedir.Dilerseniz DVB-C/C2 veya DVB-T / T2 Tunerli olarakta kullanabilirsiniz.
Renkli OLED Ekran
2x Modül Girişi
1x Kart Girişi
3x Usb 2.0
Gigabit ethernet portu ( 100 / 1000 Mbit )
1x E-Sata girişi
Component ve Composite çıkışları
1x Optik (Dijital) ses çıkışı
RS232
Web Browser
HD den HD ye PİP Yapabilme
Iphone ve Android tabanlı akıllı telefonlar ile uzaktan kumanda edebilme
hd cihazım yok yayınların biraz daha yaygınlaşmasını bekliyorum saygılar...
[B]Hilmi Dost'a,
Bir cihazın donanımsal üstün özellikleri olabilir.Ama güçlü bir yazılım desteği olmazsa,sıradanlaşır gider.GigaBlue,piyasaya verileli bir yılı geçti.Halâ daha bazı temel sorunları aşamadı.Neyseki yazılım grupları çoğalıyor,er-geç çözümü de bulurlar.İşte Linuxların güzel yanıda bu.
Geç almamımzın da bazı avantajları var:deneyimli arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak gibi.Baksana,Umut55 arkadaşımız kolleksiyoner gibi maaşallah.HD cihazları tesbih gibi sıralamış.Eee bunun da bir getirisi olacak;bizler de ondan yararlanacağız.Bir "bilen!" olarak:wave:
selam novahd bry süper
tabiki atlanta hd box
Sky Star 2 HD
inpax 9100 hd pvr
Bende MEDİALİNK 9700 Linux var memnunum k-ey radar yöntemiyle serversız kanallar acılıyor acayip bir cihaz tamamen profosyonel kullanıcılara göre bir cihaz yapmışlar
Atlanta HD Box T (Çift modül)
hiremco chipbox hd
dreambox 800 hd
digitürk plus
medialink 9700 var memnunum