üstatlar elimde bir s8800 nextkey kart girişli cihaz var ve displayde açıldığında sadece 0 yazıyor ve hiçbir işlem yapmadığı gibi görüntüde gelmiyor. bu soruna bir çare bulabilirmiyim acaba.:praying:
Printable View
üstatlar elimde bir s8800 nextkey kart girişli cihaz var ve displayde açıldığında sadece 0 yazıyor ve hiçbir işlem yapmadığı gibi görüntüde gelmiyor. bu soruna bir çare bulabilirmiyim acaba.:praying:
:praying:
neden kimse yardım etmiyor bana. bu konuyla alakalı olumlu yada olumsuz bir cevap yazılabilir pekala. arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen yardım ya.
Arkadaşım cihaz şuan yazılım kabul ediyormu?
işin açıkcası daha com bağlantısını kuramadım. yani normalde com1 bağlı olan kablom bağlanamıyor. her yolu denedim ama bağlanamıyorum. başka cihazda problem yok ama bu cihaz tam bir ızdırap. kafayı yicem şimdi üstat.:crashs:
arkadaşım com bağlantısı yapmaya calışma com secimini yap yazılımı çihaza gönder ve çihazın fişini cereyana tak yazılımı alacaktır yanlız dikkat et bu çihazlar iki modeldir 8800 düz ve 8800 a serisi vardır flash'a gectihinde hata verirse a yazılımını yükle çihazın önünde good yazana kadar bekle yazılım bitinçe fabrika ayarlarına dön ve kanalları tarattır
hardware version error diye bir hata veriyor bu seferde.
bu a yazılımını nasıl bulabilirim.
Verdiğin linkteki yazılım s880 yazılımı.s8800 e olmaz.
buyur yazılılmlar:28: :28:
bu yazılımlları ftlınk41 iilemi yüklüyoruz
Burada a yazılımı yok arkadaşın çihazı modül girişliymiş
next s880 Digital anolog lu modellerdir.
a ile ne alakası var.
nasıl ne alakası var iki değişik modeldir bir birine yazılımları uymaz
teşekkürler arkadaşım gönderdiğin yazılım ve yükleme programı işimi gördü şu anda cihaza yükleme yapabiliyorum umarım düzelir. çok teşekkürederim şimdiden bütün herkese.sonucu size bildirecem
arkadaşlar yazılımı tam yüklemeyi bitirdi error 9 hatası verdi bu ne anlama geliryor şimdi.
a serisimi hata verdi
Arkadaşım ayrı seri zaten biri s880 s8800 biri analoglu diğeri düz veye CI lı digital.
evet a serisi hata verdi şimdide öbür yazılımı yüklüyorum bakalım onda ne olacak arkadaşlar.
yaw karar ver s880 DA diyorum verdiğin yazılım s880 yazılımıydı.Anlatabildimmi?
üstat teşekkür ederim ve coshıp arkadaşım sana da çok teşekkür ederimgerçekten bana yardımcı olduğunuz için. size minnettarım cihaz şimdi normale döndü. :pepper: paylaşımlarınız için teşekkürler tekrar. :45:
Hangi yazılımla düzeldi.Bildirirsen sevinirim.
Neyse arkadaşın cihaz benim bahsettiğim cihazmış.Daha tartışmaya gerek yok.Cihaz çalışıyormuş.O zaman sorun halledilmiştir.
coshıp arkadaşımn verdiği linkte söylediği gibi 880 da diye bir dosyaya rastlayamadım. sanırım bir yanlışlık olmuş. arkadaşın verdiği linkte s8800a-cı diye bir dosya vardı zaten. ama o dosyada olmadı.
6 nolu mesajımı okursan anlarsın
6 nolu mesajı zaten okudum. ama cihazın ilk durumunu 1. mesajda söylemiştim. ben bu durumun neden kaynaklandığını sormuştum sadece.yani daha önceden de yanlış yazılım yüklenmesinden dolayımı 1.mesajın durumuna geldi bunu merak ettim sadece.
hayır genellikle cereyanlardan kaynaklanan sorundur cereyan prizlerinden yapabiliyor