21ff, 33ff, 1fff, 20ff serverlerinde
telitalia MCT
MCT reality
MCT elegance
MCT amateur
kanalları açık şu an.
Printable View
21ff, 33ff, 1fff, 20ff serverlerinde
telitalia MCT
MCT reality
MCT elegance
MCT amateur
kanalları açık şu an.
iyi akşamlar hocam ben kablo net 128k hızında sınırsız int alacağım bu sorun yaratırmı birde bunun modemi olurmu starbox5400?
sorun ollmaz
Konuyu güncellesek.Altta yazanlar artık açmıyor.
Saygılar.
şu an hiç bir server açık degil
elhan usta server larla ilgili sana bir haber geldimi sattığımız müşteriler çok sıkıştırıyorlar bizi
elhan usta şu serverle bi ilgilenseniz veya başka adres varsa yönlendirebilirmisiniz oda olmadı açık olan kanalların listeleri nelerdir
şuanda malesef açık yok ama ne zaman bize sunulursa bizde size sunacam sizden ben daha çok istiyorum ben yaklişik 50 tane cihaz satmişim.sizde ise bir tane cihaz var..ama bize gelen bilgiler en fazla bir hafta sonra bize gelecek..
Elhan kardeş benim duyduğuma göre ocak 15 den sonra düzelecekmiş bu server olayı doğrumu acaba
evet arkadaşim doğrudur
21 devrede
DenenmİŞtİr Buyurun ArkadaŞLAR
4171 - 00 - F6 92 B0 1a C6 A9 8e 28
4171 - 01 - 51 49 75 B1 80 2d 6f 9d
20 ff çalışmıyormu
2.02 ile 33 serverde dün akşam redlight'lar açıktı izledim.
bu serverler neden bir gelip bir gidiyor bilgisi olan arkadaşlar varmı aydınlatsalar
slm arkadaşlar şuan starbox da 33 serverda hiç bir kıpırdama yok kapalı hepsı saygılar
33 ve eo devrede view lerden ve mct lerden bir laç kanal açık durumda
elhan ustam starbox ile ilgili biraz açıklama yaparsanız bizde kendimizi ona göre yönlendirelim, allah aşkına ne olacak bu starbox cihazına, bu şekilde bekliyoruz..........
33 ve eo açık sadece red ler var
elhan ustam iyi akşamlar bu bizim halimiz ne olacak bize bir bilgi verirmisiniz serverler ne zaman çalışacak
20ff aktif arkadaşlar bilginize
hiçbir zaman unutun artık. itelediler bize klasik durumbu
teşekkür lerrrr
xxxxxxxx
ustalar acaba suan itibariyle acik server varmi
tesekürler
Kardeş şuan için 33ff açık ve ben izliyorum
slm arkadaşlar bende satr box cvar yazılımı203 yazılımını attım ama şuan için birkanal açmıyor cihaz bilgisinden 33ff yiseçtim başka yapmam gereken birşey vermı
Arkadaşım menüden kurulum agit ok bas oradan, network ayarına git ve otomatik algılaya bas ok de cihaz yeniden başlayacak o server hangi kanalları çözüyorsa izlersin.
arkadaşlar şu an tüm serverlar succesful
starbox 1 ay içinde sorver açilacak
geç bunlarıııı, bu devir kapandı. bu cihazı kesinlikle almayın çk dandik bir alet üstüne para verseniz satılmayacak kadar dandik. Farzedinki serverler açıldı yine de yutmayın hatta böyle bir durum söz konusu olurza zararın neresinden dönülse kardır deyip satın gitsin
kardeş bence beklemekte fayda var hem sen alırken kimse seni zorladımı ben gayet memnunum umarım serverlar yeniden açılır.ozaman merak ediyorum bu kadar sert yorumlar yapanlar herhalde kaçacak yer arayacak gibi geliyor bana
20ff de açıkmı beyler
33ff zaten açıktı ya
arkadaşlar birazcık daha açık konuşun lütfen server diyorsunuz sadece yazılarınızda bu alet server lamı çalışıyo yazılımlamı yazılarınızda lütfen hangi yazılımla hangi server u açtıgını söylerseniz burayı okuyan arkadaşlara daha yardımcı olucagına inanıyorum.
ya bu işte iş degil mişş yok açılacak yok açık star box alacaktım gına geldi nalt olsun almıyorum
arkadaşlarmbize starbox u üreten firmanın mail ini versinler topa tutalım onları
arkadaşlar kazıkladılar bizi valla ben dream dragon aldım
süper herkese tavsiye ederim
ankara'da mı yaşıyorsun ?? yardımcı olursan sevinirim 2. el starbox cihaz almak istiyorum ....
cobra s yazılımla animax ve nova açık 20ff 2.03 yazılımla ilgilenenlere duyrulur
freesstar kardeş cobra syazılımla bunlar acık diyorsun ama nerde yazılım biraz acıkla konuyu
cobra s yazılımla animax ve nova açık 20ff 2.03 yazılımla ilgilenenlere duyrulur
Arkadaşım cobra s hiçbirşeyi açmıyor. Burada bu insanlar neden bu kadar gerçeğe aykırı şeyler yazarlar anlamıyorum. Bana kalırsa Starbox la hiç ilgilenme hiç bulaşma. Bu sanırım senin ruh halin için çok iyi olur.
slm arkadaş bugün sabah itibarıyla biraz baktımsabah 7.30 da açık olanlar,
cobra yazılımı ile cinetps'den 3-4 kanal
animax açık bazende hrt1,canal+ tek kanal çok az gelip gidiyor yok denecek kadar benim gözüme takılanlar başka bilenler varsa yazsınlar
2.03 yazılımıyla 33ff , ffff serverlarından hotbird art kanalları ,astradan bazı kanalları ,nilesattan showtime kanallarının bazıları acık bilgilerinize
20ff ile hotbird deki animax ve tps kanallarının bazıları acık nilesat uydusundaki showtime kanallarının birkacı acık hotbirdeki art kanaları acık 28.05.2007
hangi yazılımlarla bu kanallar acılıyor bende 2.03 yüklü
searching yazıyor baglanmıyor neden acaba 02.06.2007
hangi yazılımla acıyor
beyler hiç bir serverleri succeful olarak ben görnmüyorum siz nasıl görüyorsunuz anlamıyorum yazılımımda 2.03 bu nasıl iştir anlamıyorum
hotbird uydusundaki tps kanallarının bazıları
Art kanalları ve al jazira sp+1 ve 2
nilesat uydusunda bazı kanalar 03.06.2007 itabariyle 2.03 yazılımıyla acık acaba sizinde bildiginiz varsa yazarmısınız
günlerdir hiç bir ses yok, starbox öldümü, serverler ile ilgili hiç bir haber yokmu acaba?
:bangin: :46:
ustalar serverlerden hiç haber yokmu yoksa cihazı çöpemi atalım
atabilirsin
Valla kardeş çöpe mi atarsın bilmem serverlardan 6, 7 aydır haber yok
arkadaşın dediği gibi starboxzede olduk hepimiz.
Saygılar.......
Starbox artık iflak olmaz arkadaşlar çöpe atan atsın
arkadaşlar starbox zede olarak söylüyorum bu cihazın kendi sitesinden okudugum kadarıyla paralı servıra geçti ve yıllık 100 euro istiyorlar kendileri veriyor servırı ama şunu söyliyeyim ben güvenmiyorum onlara cihaza hiç olmazsa bazı servırlarda destek vermeye devam etmeleri gerekiyordu şimdilik fta olarak kullanıyorum elime para geçince dreambox a geçecegim uydu sorunlarını sonu aslında çokta önemi yok çok fazla televizyon seyretmeyen biri olarak benim için hobiydi am verdigim paraya yazıklar olsun starbox a başlarına göktaşı düşsün