Goldmaster 11000-13000-15000-20000 gibi Mason menşeili mallara önümüzdeki haftadan itabaren Goldmaster firmasınca büyük ihtimalle yazılımlar verileceği ile ilgili bilgi edindim. Hayırlı olsun.Darısı acikoya..
Printable View
Goldmaster 11000-13000-15000-20000 gibi Mason menşeili mallara önümüzdeki haftadan itabaren Goldmaster firmasınca büyük ihtimalle yazılımlar verileceği ile ilgili bilgi edindim. Hayırlı olsun.Darısı acikoya..
Amin.Acikocular olarak gerçekten öksüz kaldık.11000 serisi yazılımları çıkınca belkide 4225 sky serisine uyabilir değil mi?
Bilgilendirme için Teşekkürler.
Haber için teşekkurler.Bu çok iyi oldu sagol emre
Empresario kardeş haber ve bilgi paylaşımı için çok teşekkürler. Gerçekten iyi bir bilgi haberi. Acikocu arkadaşlarlar bizim kaderimiz ortak olduğu için gelen yazılımları ortak kullanmak durumundayız. GM nin 11000 serisi ile Acikonun 421 ve yukarısı ile 5225 modelleri ortak yazılım kullanıyoruz. Mesela benim GM 11400 cimde Aciko 5225 in CW yazılımı yüklü hala. İnşallah yazılımlar fazla beklemezde bizlerde kendi yazılımlarımızı kullanırız.
Saygılar.
teşekkürler bilgi için
Bilgi için teşekkürler
yani şlimdi benim 11200fta şenlenecekmi:):)?
selametle
hayırlı olsun yine :.
Teşekkurler empresario.
bilgi için saol empresario inşallah en kısa sürede gelir yazılım
peki bu yazılımlar uzun zamandır neden çıkmıyordu???
selametle..
goldmaster 57000cı lıyım yukarıda bahsettiğiniz yazılımların bana faydası varmı açılarmısın
ramazanınız hayırlı olsun arkadaşlar.
emrecim teşekkürler ama bu ilk atağı ben senden beklerdim yinede sağol bu sayede hutameden kurtuldun sana duacıyım habibo
emre sana ulaşamıyorum elinde 4222 5222 nekadarvarsa alırım cevap bekliyorum
bilgi için teşekkürler
bak bu iyi oldu hocam müşteriler başımın etini yiyordu kaç zamandır. hadi hayırlısı bakalım.:clap2:
ne müjdesi arkadaşım yazmamışsın
bilgin için tşkler
yazılım lar hakkında bi değişiklik varmı 2 ay geçti bile ...
valla sabırsızlıkla bene bekliyorum hayırlısı olsun 11200 fta magduru bir gencim:)
cabbari kardeş nerde senin mujden
bilgi için teşekkürler
evet nerde gm 30700 mx
hani nerde kaldı bütün markalar çıkardı yazılımları golmasterde hala tık yok 20000 lerin daha tps li yazılımı çıkmadı aciko yazılımı kullanıyoruz mecburiyetten
Arkadaşlar gm nin o seri yazılımları geldi fakat yazılım sorunlu olduğu için yayınlanmıyor...sorunlar halledilip öyle verilecek yazılımlar...sevgilerimle...
ne zaman acaba verilecek.
tşkler tarantino acaba gm 30700mx içinde cıkacakmı bilgi verirsen sevinirim?
takip edenlere teşekkür ederim bekliyoruz
bilgi için teşekkür arkadaşım
dostum ağzından bal damlıyor valla. hani bende 20300 kurbanıyımya o bakımdan..
Yakın zamanda çıkacak emin olabilirsiniz..
sebebini ben söyleyin fuarda madur ettikleri müşterileri tarafından stantlarda rezil olmamak adına insanların ağzına bir parmak bal sürmektir eğer verilirse hiç sanmıyorum kazile verilirse bu resmen iki yüzlülüktür bu tür cihazları olan arkadaşları cihazlarını alıp fuara gitmelerini vede kendi maduriyetlerin protesto etmelerini tavsiye ederim çünki fuardan sonra birdaha yazılım hayal olacak şu anda 11000 serisi vede aciko422-425 seyrediyorsa tamamen amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ayrıca bu forumlardan yararlanan ve bu cihazları kulanıcıya satan uyducu arkadaşlar firmalarla yüz yüzesiniz bir ortak kaznım içindesiniz sizler daha fazla iş yapabilmek için müşteriye ihtiyacınız var müşteri ile firma arsında köprü olamnız gerekirken firmayı arayın bizle ne alaksı var diyen uydu cu arkadaşlar işte size fırsat fuarda bu firmaları sıkştıra bilirsiniz bunları dile getirebilirsiniz unutmayınki sizler olmazsanız o firmalar hiç birşey değildir umarım bir çok kişi bu yazıyı okur vede boş eleştiri yapacağına yada polimiğe gireceğine kendine bir ders çıkarıp bu cihazı kullananlara yardımcı olmaya çalışır sevgiyle kalın
Aciko yazılımlarına devam arkadaşlar başka careniz yok gibi ...Ama inanın yazılımlar geldi buna emin olabilirsiniz AMA yazılımdaki biss bölümğnde kanallar açmadıgı için internete verilmedi.Bana guvenin bende test denemesini yaptım
ben böyle bbir haberi yaklaşık 3-4 ay önce de duymuştum hala bekliyorum :D:D
serkan hocam benim cihaz gm 30700mx bunun içöinde yazılım geldimi çünkü sadece kendi yazılımını kullanılıyor 4 . aydan beri bekliyoruz aciko yazılımı uymuyor acaba gm30700mx içinde yazılım geldimi vea gelecekmi ? cevap verirsen sevinirim cunku bugunlere elden cıkarmayı ve korax4x4 almayı dusunuyorum tavsiye edermisin serkan hocam??
hocam ben yenilerde gmye mail attım gmden mesaj geldi gmye yazılımlar gelmiş çok yakında verilecekmiş inşallah verilir çünkü benim makina aciko yazılımını almıyor çok denedim ama bir türlü olmuyor gelsede kullansak saygılar...!
selam serkan hocam elimde goldmastır sat.80900dapcı-v viaccess gömülü cıhaz var .buna emu poragamın nerden.bulabilirim.yardımcı olursanız .sevinirim.teşekürler.
bilgi için teşekür ederim.
cihazım 11400 ve bundan önceki cwli yazılımı denedim ama olmadı ve gmyi bekliyorum zaten yazılımlar çıkmış ilginiz için teşekkürler saygılar...!
11300 cı yazılımımbuna dahill mi acaba?
goldmaster 20400cım en son yazılım ne zaman geldi?
ya müjde gelecekse glsin bu kadar zormu ki
zor demekki hoca gm 30700mx ben cihazı alırken yeni cihaz yazılımda sorun olmaz diye aldım sadece bi sfer yazılımatabildim 05.04.2006 sonra hiç bir şey yok ben umnuyorum hala belkide bu cihazın yazılmı beklediğimizden daha fazla kanalı acacak diye ama bi sorun var galiba yazılımlarda yoksa bu hafta sonu bekliyorum ben ustaların yazmalarından.
@umut 55 vallaha bizimkilere çıktıda ne oldu ağzımıza bir parmak bal çaldılar hala bekliyoruz tps yi 2gün seyrettik gitti gmartık kantarın topuzunu iyice kaçırdı ahhhh ahhhhhh benim 11400 e aciko yazılımını yüklerken hata vermese varya kim bekler gmyi yazılım versin diye inşallah senin cihazınada yazılım verirler saygılar...!
teşekkürler
Arkadaşlar 30000 serisnin 3 modeline geldi ama diger serilere gelmediGelen yazılımda şu an tps ve absat çökmüş durumda.
Aciko yazılımları bugunlerde elimizde mutlaka olacaktır..
hocam ben 11400cime 30300 yazılımını yükledim ama hal tps yazılımını bekliyoruz acaba bir haber varmı? saygılar...!
ya bu 11200 serisine gelcekmi yazılımlar tekrar eski haline dönecek mi yoksa yeni cihazlar mı almamız gerekiyo