Ne buya yeniliyoruz:( :(
Printable View
Ne buya yeniliyoruz:( :(
hocam sorma ya sinir oldum:crashs: hakemede sinir oldum:crashs: ya bu hakan şükürü hala niye barındırırlar anlamıyorum. herifi iğneyle oynatacaz diye uğraşıyorlar adam koşamıyor bile ya. çıldırmak üzereyim :boese157:
Kimse gs yi favori görmuyordu zaten işi çok zor.Adamlar liverpoool kalesine gidemediler
valla adamlar çok sıkı pres yapıyor böyle olunca bizimkilerde afallayıp kalıyor kendilerini bir an önce toplamaları lazım
hocam genç çok bizimtakımda. adamlar seyircinin ağırlığını yenemiyorlarki daha kaleye nasıl gitsinler.
galatasarayın yenmesi imkansız bari fark yapmasalar.. tam bunu yazdım bir gol daha yediler..
3-0 Oldu adamlar farka gidiyorlar :(
Valla bilemem Gs Dökülüyor bu sene :(
:pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper:
moralim birazda olsa düzeldi yav.hadi koçlarım benim.:clap2: :clap2:
iki oldu beyler ha gayret hadi aslanlarım benim.:pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper: :pepper:
hadi bakalım en azından bir bereberlik olsun
dakika 63 ümit karan yine attı ve 3/2 oldu beraberliğe yaklaştık
evet beraberliğe yaklaştık ama olmadı. yinede 2. yarı oyunları için tebrik ederiz oyuncularımızı
ne yazıkki 3-2 yenildik arkadaşlar. hakan şükürün yerine sopa diksen oraya daha iyiydi be. neyse herşeyde bir hayır vardır. güzel maç oldu ikinciyarı. ama sonuç vahim tabi.
ben fanatik gs li olarak gerçekten çok üzüldüm bu necati nerde yavv adam şabanı almış oynuyor gibi.. off ulan offf valla dağıtacam yaaa kafam bozuldu işe hep böyle oluyo bıktık artık ...
arkadaş yapacak bişey yok. gazeteciler bile hakanı metediyorlar ne varsa bu adamda okadar anlamadım gitti.
ben birşey demiyorum kardeşim,hakanı eleleştirince sende hakana karşı antipati var diyorlar,hakancılar krallarıyla(neyin kralıysa)gurur duymaya devam etsinler,ümit karanın 45 dakika kulübede oturması,hakan çıkarılacağına ardanın oyundan çıkarılması,son dakikada ayağını bitikliğinden ve acizliğinden dolayı uzatamaması bunlar bu gecenin kilit noktalarıydı,bu yanlışların kilit ismide hakandı.bu sonuçtanda hakanın hocayıda esir aldığı ortaya çıkıyor..allah galatasarayı hakan ve onun yalakalarından kurtarsın
bu akşam Hakan çok kötüydü evet sizede hak veriyorum ama neyin kralıysa dediğinizde biraz haksızlık olmuyormu..?Alıntı:
Hakanın bugüne kadar hem galatasaraya hemde milli takıma yaptığı katkıları bir kalemde silmiş oluyorsunuz..
aslında türk gibi oynayıp turk gibi yenildik..
ben şahsen futbolcuları tebrik ediyorum son 10 dakika panik yapmasalardı biz maçı kazanabilidik b,ile..
ümit çok kaliteli topçu her takıma lazım ama liverpool fena oynamadı adamlar bu ene çok iyi birde saha avantajı..
neyse istanbula gelecekler o zaman iş değişir:)
selametle..