BAFF 2200 FULL HD & YUMATU HD Güncel Softcam
05.01.2014
Bulsat (39*E) OK
Austrisasat (19.2*E)OK
ORF (19.2*)OK
Tv Globo(13*E)OK
UPC(0.8*)OK
1+1 İnt 5*-Ukrayna SD 5*-Nlo tv 5*-TET 5*-INTER 5*-ERA 5*-2+2
5*-STS İNT13*-lider tv (13*)
usb'den *** yüklemek için dosyayı zipten çıkarıp flaş belleğe atın ve flaş belleği cihaza takın 9339 tuşlayın *** edit üzerine gelin ok basın kırmızı tuşa basın sorulan soruya eveti seçip ok basın cihaz kapanıp açılacak *** dosyası yüklenmiş olacak
veya
usb'den *** yüklemek için dosyayı zipten çıkarıp flaş belleğe atın ve flaş belleği cihaza takın menü tuşuna basıp girişlere gelin ve ok basın şifre ortamı üzerine gelip ok basın *** edit üzerine gelin ok basın kırmızı tuşa basın sorulan soruya eveti seçip ok basın cihaz kapanıp açılacak *** dosyası yüklenmiş olacak
emeğinize sağlık gerekli dosyaları buldum tşkr
Alıntı:
muslum-baba;64teşekkürler emeğinize sağlık gerekli dosyaları buldum7166 Nickli Üyeden Alıntı
BAFF 2200 FULL HD Güncel Softcam
17.10.2012
Bulsat>Hellas sat>39*E>OK
ORF & Austria Sat OK
RAI 1,2,3,4> H.Bird>13*E>OK
TV Globo> H.Bird>13*E>OK
Hustler>Sirius>4.8*E
Viasat Pack.>Sirius>4,8* E
emeğinize sağlık gerekli dosyaları buldum teşkr çok güzel
Biss(trt 1,2,3-ntv ve ntv spor-tv8-Star Tv-CNN türk-A haber-idman tv-lider tv-Itv-aztv-georgian-imedi -rustavi 2-)============================== ==========================
astra 19.2*
Orf
Austriasat
Canal NL
mcas***i usb ye atın cihaza takıp *** edit bölümüne gelip kırmızı tuşa basın ***ler yüklensin
teşekkürler emeğinize sağlık gerekli dosyaları buldum
baff 2200 kurulum ayarları hakında bilgi isticem
menu içersinde bulunan kurulum kısmında lnb ayarlarını kanal arama ayarlarını bulamadım nedense nasıl halletcem hakında bilgi verirmisiniz bana rica etsem??