Yükleyin ve Türksat uydusunda Metawere cihaza sahip olma ayrıcalığını yaşayın :hush::victory:
Güncelliğini yitirmesi nedeniyle yazılım kaldırılmıştır.
Printable View
Yükleyin ve Türksat uydusunda Metawere cihaza sahip olma ayrıcalığını yaşayın :hush::victory:
Güncelliğini yitirmesi nedeniyle yazılım kaldırılmıştır.
Teşekkurler excalıbur.Çok büyük süpriz.Hemde cok büyük :)
selam exkalbur usta sunny 1030 a yokmubu yazılım veya bisskeyler saygılarımla
Bu yazılımla turksat belgesel varmış.Diğer cihazlarda nasıl izlenir.
diğer cihazların *** tablolarını bilemem.Ama yakındır.
Sağol excalibur usta bekliyoruz haberlerini.
ustalar yani bu yazılımla türksattaki dis**** izlenirmi?
evet izleniyormuş
arkadaş senden bir ricam olacak nasıl ben keyi bulabilirim bu yazılımın içinden.benim cihaz amstrad.ne yapayım sizce:(
excalibur usta amstrad cihaza nasıl bulurum keyi .
softcam olarak verirsen seviniriz.
saygılar
peki bu yazılımın farklı cihazlara göre olanı olabilirmi?gerçekten dis*** izlenmesi iyi ama diğer cihazlarda nasıl olacak bu iş? keyi isimsiz olarak verebilirmisiniz sonuçta platform olmayan bir kanal
Güncellendi. ve ayrıca ***view Ok yazılımları ilk mesaja eklendi
arkadaşım keyi paylaşsan isimsiz olarak?
okadar zor mu aciklamak acaba?!?!!?!?
iyide arkadaşlar önceki mesajımda yazdım normal 8 li keyleri yazılımda göremiyorum diye.tam olarak bilmediğim keyi nasıl paylaşayım.
Görebildiğim sadece bu keyle ama bunlarda bu paketin mi?Tümünü sildim kanalın açılmasına etki etmedi
DB A5 45 00 FD E3 62 00
usta verdiğin şifre türksattaki rustavi 2 nin.umarım en kısa zamanda gerçek şifre paylaşılır:(
sayın yetkili arkadaşlar bu konuya bir baksanız?yazılımı not defteri yada word ile açamazmıyım keyi bulmam lazım.
UltraEdit progamıyla bın dosyasını açabilirsin
arkadaş yani yazılımın içinde olan yazıları görebilirmiyim?
Süper bir haber ve çalışmalarınızdan ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürü borç bilirim.Ancak Tukarıdaki yazılım ile birlkte TPs'ler açılmıyor, No reset *** atıncada süprizli yazılım bozuluyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? İyi ki varsınız...
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.iişallah suuny 1030larda ve diğer cihazlarada bekliyoruz.kolaygelsin
ustalar inşallah keyleri en kısa zamanda bulunur,yada darısı amstrad ve diğer cihazlara yazılım:clap2: :praying:
keyler olsa işlem tamamdır da keyler olmadığına göre bu yazılımın farklı cihazlara olanı yok mu acaba?
bu konuda yeniyim daha meta dream yazılımı acıko ac 5222 cı cıhazuma atabılırmıyım yardımcı olursanız sevınırım
uymaz arkadaşım yükleme yapmayınız
sağolunuz cvp'bınız için peki bu metaDream yazılım hangı cıhazlar içindir acaba
Turksatta ntv tv8 nba acık baska hangi kanal acık
calışmalarının devamını dilerim EXCALİBUR TPS DE ACILIYORSA SORUNSUZ GÜZEL BİR CALİŞMADIR TEKRAR TSEKKÜRLER
sayın üstatlar tapline yeni abone oldum 8800 ci modeli ile bana hangi yazılımı atacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
:clap2:
vallaa süper emeği geçenlere tşk ler hep demişimdir taplin metaware tabanlı cihazlar yazılım konusunda süper bi cihaz birkez daha kanıtladı bize taplin tşk ler tekrar.
demo180 yazılımının arkası gelirse müthiş olacak inşaallh gerceğe dönüşür
arkadaşlar 16 lık *** ne ??
inşallah kaon+sunny lerede gelir disco*** saygılaR
EXCALİBUR 42 dereceden sonra 7 derece doğu konusunda düşüncelerin nelerdir..bir deyişiklik sözkonusu olabilirmi..malum türkçeden başka bir dil bilmiyoruzda..
usta keyleri bulabildin mi?nerden bulacağız biz bu keyleri:(
*** bulanamadı abi
????????????
*********** -------------Canınız akşamları çayın yanında güzel birşeyler yemek istiyor mu?
keyler açmıyor
teşekkürler
:28: :clap2: :45: ok. teşekkürler
conax 7000 cı disco ************** keyi ile ok
arkadaşlar keyelr acıyor hayırlı olsun cümle aleme 8000 nexde denedim acıldı hep,inize saygılar
ustalar inşallah böyle güçlü paylaşımlarla birdaha kapanmaz dis****:praying: :clap2:
calısıyor tesekkurler