Ülkemizin uydusu turksattan memnunmusunuz fikirlerinizi alalım istedik oy ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz isteklerinizi bu konuda belirtin mutlaka yetkililer için bir yol guzergahıda olmuş olur
Printable View
Ülkemizin uydusu turksattan memnunmusunuz fikirlerinizi alalım istedik oy ve yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz isteklerinizi bu konuda belirtin mutlaka yetkililer için bir yol guzergahıda olmuş olur
memnunum ancak hd yayın kanal d ve stardanda beklıyoruz
Bende memnunum ama maalesef uydumuza artık tpler yetmiyor.Bir tpde birden fazla hd kanal olmuyor.Yeni uyduya acil ihtiyacımız var.
Ben memnun değilim. Nedeni ise birsürü chat cut kanaları mevcut. Türksat kanalarını tarayınca o kanaları ayıklamak lazımki adam gibi kaliteli yayın izleyesin. 3 Ağustos 2007 den beri DİGİTURK Eutelsat üyesiyim ve DİGİTURK gayet güzel ve kaliteli kanaları alıyor yayına. D-Smart'ta nekadar chat kanalı varsa doldurmuş listesine.
türksat uydusunda sorun yok memunum, fakat memun olmadığım konu birsürü chat cut kanaları var kaliteli yayınlar yok olanlarda şifreli izlenmiyor yetkliler umarım gelişi güzel reklam yapan kanalları kapatırlar daha kaliteli yayın yapmaları için uyarıda bulunurlar diye düşünüyorum.
chat kanallarından herkes sikayetci aslında izleyiciside cok demekki yayında kalıyorlar halen pazarlama kanalları var bide onlarda can sıkıcı dandik bi cahaz satıyorlar sanki uzay gemisiymiş anlat anlat bitiremiyorlar birde kanallar Hd.yayınlara gecseler güzel olacak
Hotbird'deki fta yayın yapan o italyan kanallarına bakınca bizim Türksat chat kanalları beni rahatsız etmiyor valla o ne kardeşim ya senelerden beri hep aynı yayınlar hepsi birbirinin aynı programlar italyan çöplüğü resmen ben üç beş tane Türsat'daki chat kanallarını silmeye razıyım
Menmunum ama gereksiz kanallar var chat kanalları gibi herhalde o da ihtiyaçtan kaynaklanıyor inşallah yeni uydularında gereksiz kanallar olmaz HD kanallar çogalırsa iyi olur
Ben memnun değilim cogu kanallar belirli sinyal seviyesinin altında chat kanallarını sildigim için onlara eleştiri dahi yapmıyorum sonucta bizim uydumuz yagmurda star tv ntv ntvspor paketi sinyal yetersiz oldugundan seyredilmiyor bile
Yabanci ligler bakimindan bulunmaz bir uydu :) Hersey var, UEFA CL, AL, La Liga, Serie A vs...
hiç memnun değilim
herşey mormal çalışıyor burası türkıye ancak bukadar olur
Belgesel kanallar ve HD ler az
chat kanalları yogunlukta ve bazı kanallardaki sinyal kaybı gercekten yakışmıyor transpoderlerin cogu sr si farklı mesela bir astra uydusu gibi duzenli sr ler olabilirdi
Eskiden trtye mahkumduk ama seyrederken can sıkılmıyordu çünkü fazla kanal yoktu şimdi ise yüzlerce kanal var hepsini bir araya koysan bir kanal etmiyor yani kalite sıfır
hd lerina rtması temennimizle
birsürü luzumsuz kanallarla çöplük olmuş.düzen yok.
şifresiz HD yayın çok olmalı..
Mutlu olmak için var olan binlerce sebep var iken;
Her zaman ki gibi,basit sebeplere takılarak hayatımızı karartıyoruz...
Artılar elbette yeterli değil,ancak istenenler olmayacak şeyler de değil...
Olması gerekenler planlanıyor...
Zamanı gelince icra da ediliyor....
Karamsarlık % 50 olmamalı...
Ümidimizi kaybetmeden,hedeflerde kenetlenmek,olabilecekleri talep etmek doğru tavır olmalıdır...
Daha iyisini beklemek haktır...
Ancak hayallerin maliyeti göz ardı edilmemelidir...
Saygı ve muhabbet ile...
sembol rateler çok düşük ben şahsen memnun değilim. yayın kaliteside çok düşük, kaldıki hd yayın sayısıda çok az, yabancı kanala sahip değiliz. herhalde sesimiz çıkmıyor diye uydumuzda yabancı kanalımız yok. her bir kanalın sinyal seviyesi diğer hiç kanalın sinyal seviyesine benzemiyor. sorun çok yeniden dada düzgün bir kalite ile yeniden düzenlenip yayıma başlabilir selametle.
planet turk kanalını bakın vhs videolar daha kalitelidir herhalde analog bitti dijital yayınlar cam gibi olacak dediler dijital aldık dijital yayınlar 2-3 yıl sonra çamur goruntu oldu şimdide hd diyorlar yeminle analog yayınların kalitesi dijital yayınlara 10 cekerdi hep alavere dalavere
uydumuz güzelde yayın yapan kanalların içeriğine bakmak lazım. saçma sapan yayın yapan reklam kanalları ile dolu. ailece oturup 3-4 müzik kanalı hariç diğerleri izleyemiyoruz. Abuk sabuk cinsel içerikli reklamlar, bal reklamları bıktık artık.rtük ün önlem alması gerekiyor.
arkadaşlar ben az tv ve ıdmanı izlıyemıyorum bııs *** nasıl yuklüyecem yardımcı olursanız sevınırım
malesef yabancı uydular kadar hızlı değil
memnun değilim
genelde gereksiz kanallar dışında memnununum yağmurlu havada siyal,in kesilmesi doğal tabiki sinyal seviyesi ne kadar yüksek olursa yağmurdan etkilnmesi o kadar az olur sinyal seviyesi yükseltilmeli fta hd yayın çok az astra 19 uydusunda hd fta kanal oldukça çok tabiki bu yayıncı kuruluşla ilgili fakat oldukça geniş kitleye yayın yapan türksat,a daha çok hd kanal ve izlenecek kaliteli kanal olabilir genelde gurbete olanlar şehirlerinin,in kanalarını izliyor bunun dışında toplam izlenen kanal sayısı 10 geçmez
Uydu tp lerinin hor kullanılmasından şikayetçiyim.Diğer uydularda bir tp den 25-30 kanal yayın yaparken,bizde bir tp ye bir kanal düşüyor,Sanki kişiye özel uydu mübarek.Uydunun yayın izdüşümü Türkiye odaklı olduğu halde Hotbird kadar kuvvetli sinyal vermiyor.Türksat bir Türk uydusu tamam,ama pazarlama açısından yabancı yayınları çekmeyi başaramadı;uydu işletmeciliğinden de sınıfta kaldık!...:ty:
3d yayınlarda olsa iyi olur.
Kanal sayısına göre çok fazla TP var.
TÜrksat uydusu tÜrkÜn Çok deyer verİyom ama Çok kalİtesİz teve kanalari var otuz dakalik dİzİde tam bİrsat reklam saymaklabİtmez bu teve kanalari sayİplerİde bİze se Çikaramaz dİye 30 tuzdakalik dİzİde reklam reklam ÜstÜne reklam bİrbuÇuk sat sÜrÜyor bukanalarin İkİden fazla reklam vermesİ yasaklanmali İŞİne gelmeyenİ yayini kaldirilmali buyÜzden bu gİbİ tv sayİplerİnİn yasaklanmali ondan tÜrksati sevmİyom ekserİye yabanci uyduya tercİh edİyom
memnunum yanlız hd kanallar çok az ve hala kanallar ful hd değil sanki
yanlız bazı sorunlar var tabiki yeni türksat 4a ve 4b bu sorunların üzerinden gelecektir
benim tavsiyem tüm meslektaş arkadaşlarıma 11054 h 30000 frekansı üzerinden en yüksek yayın kalitesi alınması üzerinde çanak antenlerini ayarlamalarını 35 yıldır bu işle ugraşan bir usta olarakta tavsiye ediyorum
görülecektirki en şiddetli yagan yamurlarda bile yayın kesintisi kolay kolay olmayacaktır
inşallah hd kanallar çoğalır umarım zaman değişiyor teknolojiye yetişmek ne mümkün inşallah kanallarda kendi kalitelerini arttırır öyle luzumsuz çetçut kanallarla uyduyu işgal etmek luzumsuzluk bence
arkadaşlar kayseride TÜRKSAT UYDUSUNDA son üç gündür Yayın gidiyor.......
Kablo bağlantılarında sorun yok uydu cihazları sağlam.sebebi nedir acaba acil yardım..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chat kanalrının daha fazla olmasını hatta bu kanalların HD yayına bir an önce geçmesini diliyorum. :D
ewet ben uydudan memlunum tek tp ile tüm kanalları döküyor sorunsuz devem ediyor bedavadan yayın veriyor ama kanal içerikleri hoşuma gitmesede onuda izliyenler var demekki
hiç memnun değilim
türksat tp kirasını alır ve yayını aktarır ne içeriğe karışır nede başka bir şeye,
Burada memnuniyet açısından bakarsak seçici olmasını bekliyoruz türksat ın ama belkide bizim elimizde kiraya vericeğimiz bir uydu olsa seçici mi oluruz yoksa daha çok para vereni mi seçeriz?
memnun değilim . hd kanallar çoğaltılmalı bence. 150 nin üzerinde kanal çıkıyor fakat sedece 3 kanal izliyorum. diğerleri gerksiz bence... özellikle reklam kanalları çok saçma geliyor bana...saygılar....