1 Aralık 2012'den itibaren geçerli olmak üzere TTnet internet tarifelerinde 4tl zam (güncelleme) yapıldı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
2. senem olucak
dsmart - smileadsl kullanıyorum
49tl öduyorum..
su an en cazip turkcell super online sanırım ttnet kullanıyorum ama degistirmeyi düsünüyorum
ev telefonunu internet için bulunduruyorum , artık kullanmadığım telefon için 18 tl ödemek istemiyorum. masaüstü bilgisayarda avea veya türkcellin internetini kullanabilirmiyim .
gsm internetlerinin çok yavaş olduğunu duydum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.
4 gb bana yetiyor. bazen ay sonunda bakıyorum 3 gb olmuş hemen 1 gb lik film indiriyorum 4 gb'a eşitliyorum.
teşekkürler xxman
xxman ustam türkcelin vın 4 gb lık kaç lira bilgin varmı iyi akşamlar
TTNET bu ay zamları yapıştırmış valal 4 tl extradan öduyoruz ama bende tt net 3 g var kotalı aylık 24 tl öduyorum bayada hızlı avea sebekesi iyi cekiyorsa o hatta iyi cekiyor
BUNLARA DUR DİYECEK kimse yokkki istediği gibi geçiriyorlar, bende 2 yıllık sınırsız üysiyim onlara inanıp kampanyaya katılmıştım şimdi ise 4 temmuzu dört gözle bekliyorum, 4 gün için 39 tl yerine 50 tl taktılar, 1. yılın son ayında da 57 tl takmışlar, şimdi de 63 tl bayılıyorum, şikayet de ettim ama şikayet ettiğim kuruluş bana ttnetin kampanyalarını anlatıyor, sanki kampanyaları kendisi ( bilişim ve teknolojileri kurumu), faturaları onlara gönderdim bana söyledikleri benimle iletişime geçmşler, gelde küplere binme pes yaniiiiiiii aklıma geldikce küfür ediyorun bunlara, dua edecek halim yok herhalde
TTnet kullanıyorum 2 sene oldu 59.90 ödüyorum gayette memnunum
Bu ay sonu Turcell Süperonline internet anlaşmam doluyor.
TTelekom aradı, internet (16mb) + ev tlf. 51tl. önerdiler. Bende kabul ettim.
İnşallah iyi karar vermişimdir.