AKP'nin kepazeliğini görmek için illa bir tarafınıza kazık girmesi gerekiyor değil mi?
Adamlar emlak-araba vergilerini çifter çifter aldılar....ANLAMADINIZ!!
Vergi-harç-haraç-ötv-ötv.nin kdv.sini - köprü otoyol geçiş ücretlerini kaldıracağız
diye geldiler...kaldırmak ne kelime bu vergileri katmerlediler....ANLAMADINIZ!!!
Yetmedi şimdi 25-30 yıl süreyle gelirlerini satıyorlar...HALA ANLAMADINIZ!!!
Hadi sattınız bu paraları ne yaptınız? Kime yedirdiniz diye SORGULAMIYORSUNUZ bile!!
Bu adamların halkın dini duygularını istismar ederek aldığı oylarla iktidar olup sadece kendi çıkarlarını kollayıp gözettiklerini İDRAK EDEMEDİNİZ.
Çünki bunları sorup sual ederseniz, RTE efendiye muhalefetten hayatınız kaydırmaya çalışırlar. Kendini iktidara adamış polis ve hukuk takımından oluşan özel ekipler sizin taaaa 3-4 yaşındayken kreşteki arkadaşınızın sütünü gizlice içtiğinize kadar her açığınızı tespit edip hemen suç duyurusunda bulunurlar.
Hatta ülkemizin o müthiş "DEMOKRASİ ortamında" derhal ERGENEKONCU yapılırsınız.
2-3 genç hükümeti protesto ediyor diye bizzat RTE tarafından TV.lerin önünde suratı hırsından patlıcan gibi morara morara bağırtıyla eleştirilip, polisin-savcının önüne atılır.
SEYREDERSİNİZ!!!
Ülkenin temelini oluşturan her türlü asli kuralın ırzına geçilir, okullarda,MECLİSTE, şimdi de askerlikte ülkenin varlığına,bütünlüğüne, laik ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlılık yeminleri kaldırılır.
SUSARSINIZ!!!
TÜM BUNLARA GIKINIZ ÇIKMAZ. ÜSTELİK GİDİP BİR DE OY VERDİYDİM DERSİNİZ.
Sonra ucu size dokununca "Vay efendim bir daha oyumu vermiyecem."
Şu saatten sonra versen ne olur vermesen ne olur. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş!
3 seçim boyunca bunları şımartıp başımıza çıkardınız.
Rejimi değiştiriyorum dese, artık padişahlığı geri getiriyorum, cumhuriyetmiş, demokrasiymiş
bunları kaldırıyorum dese (ki yavaş yavaş buraya doğru gidiyoruz)....
Yandaşlarına para yetiştirmek için satacak birşey de kalmayınca, bir gecede
tüm vergileri 3-5 kat artırsalar, akaryakıtı 10 lira yapsalar, elektrik her eve 200 liradan az gelmeyecek ona göre fiyatı ayarlayın vs.vs. deseler kim ne yapabilir?
Soruyorum NE YAPABİLİRSİNİZ?
Hangi mahkemede hakkınızı arayabilrsiniz bu hükümete karşı.
Öyle haddine mi düşmüş mahkemenin AKP aleyhine karar vermesi?
Protesto edelim, isyan edelim falan geçin bunları.
Beyinsiz koyunlardan oluşan milletimizin tıkı çıkmaz. Hadi çıktı diyelim.
Öyle Protestoymuş mitingmiş bunlar YASSAK! kardeşim. Polisi, hatta artık etek giydirilmiş askeri üzerinize salarlar. Senin tek hakkın var. O da sadece 5 senede bir oyunu verirsin ya da vermezsin ama baksana hala oyunuzu veriyormuşsunuz da!!!
Bari biraz muhalefet olsun da bunlar istedikleri gibi at oynatamasınlar karşılarına doğru dürüst bir muhalefet çıkaralım. Meydanı BU KADAR DA boş bulmasınlar diye bir mantık yürütülmesi gerekir. Ama ona bile izin verilmiyor. Herşey AKP'nin olacak,onların istediği gibi yürüyecek. En ufak bir sağ karşı oluşuma ve harekete izin verilmeyecek.
Hatırlayın iki seçim önce Doğruyol ile Anap'ın birleşmesiyle orta halli bir sağ oluşum kurulacaktı. Mehmet Ağar yeni oluşumun başkanı ben olacağım dedi. Erkan Mumcu "tamam" demesine rağmen AKP ve gizli ittifakları devreye girdi, Mehmet Ağar'ın aklı çelindi, artık ne teklif ettilerse... bu oluşum bozuldu. Naklen yayında Erkan Mumcu 1 saat imza için Mehmet Ağar'ı bekledi.
Düşünün ki Numan Efendi'nin Saadet Partisinin % 0.5 oyunu bile istiyorlar ya!
Ellerinden gelse MHP'yi de yoketmeye çalışırlar. Gerçi MHP sözde muhalefet eder gibi görünüp her fırsatta AKP'yi desteklediğini görüyorsunuz. Adeta AKP'nin yedek istepnesi gibi.Sözde muhalefet partisi!!!
Memlekette 10 senedir bu oyun oynanıyor. Bizlerin tek şansı seçimlerde güçlü bir muhalefet oluşturmak. Tabi AKP yeni oluşumlara izin verirse. Güçlü bir Muhalefet partisinin kurulması bile AKP'nin entrikalarından kurtulabilirse mümkün. Adam HEPAR'ın genel başkanına bile hakaret etti, birazcık eleştirdi diye. Osman PAMUKOĞLU korkusundan televizyonlara da çıkmıyor artık.
Ülke ne hallere düşürüldü...Yazık.