Trident tüm seri güncel yazılımları
SİRİUS Ok...
BİSS Ok...Manuel *** giriniz...
Printable View
Trident tüm seri güncel yazılımları
SİRİUS Ok...
BİSS Ok...Manuel *** giriniz...
teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım.
Teşekkurler ellerine saglık
ben bu yazılımların (tcı 6000-02) hk. hiç bir yenilik göremedim sadece cw eklenmiş.Fakat başka bir artısı yoktur.Emeğinize sağlık
teşekkürler terminator eline saglık.:45:
vallaha bravo dostum emeğine sağlık yazılıma devam takibe devam
bayyaaa olmuştu be nihayet biri el atı bu işe brawo kardeş :)
ellerin dert görmesin kardeş. :)
Kardeşim ben yükledim beşdakka sonra çöktü geçen seferkinden bir farkı yok
Birleri artık elatsın lütfen şu yazılımlara birde denenmeden neden yazılımları siteye koyup insanlara sunuyorsunuz anlamıyorum.Geçen seferde aynısı oldu.
hiç bir işe yaramıyor tps no absat no belgesel no elle girilirse ok
evet keyleri tekrar girmek gerekiyor.biss biss bölümüne .biss le izlenen kanallarıda biraz beklemek gerek.
ben söledim size ama kimse bana destek vermedi.
:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
En azından uğraşıp buraya yazılımları koymuşsun ellerine sağlık ama yazılımlarda keşke işe yarasaydı....
:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
bende coship 2300A var. Bu yukarıdaki yazılımlardan hangisini yüklemem gerekir acaba.
bende nextkey s8000 var acaba hangi trident yazılımı uyar.şimdiden yardımlarınız için teşekürler..
Uymaz arkadaşım board farklıdır...
Evet doğru söylüyorsun diğer markalarında çıkan yazılımların ömrü 1 hafta ama en azından 1 hafta sonra yenisini çıkarıyorlar yada softcam veriyorlar,ama trident yada planet marka cihazların böyle bir şansı yok neden bunlarında diğerleri gibi yazılımları yada softcam ları çıkmıyor :(
düzelecek inşallah :)
cg5860 da hiç biri açmıyor biss *** ve ident nedir bilen varmı?
elde var sıfır tps yok yınede bır umut tşkler emegın ıcın
selam arkadaslar bende trident 4500 ft a var ama boot u 41.02 hangi yazılım atmalıyım. ilgelenlere.......................................
Teşekkürler...
[quote=terminator;73241]Trident tüm seri güncel yazılımları
TPS-ABSAT Ok
SİRİUS Ok
BİSS Ok (Belgesel)[/quote
Merhabalar,
Ben yeni Trident CG-5860 Fta reciever aldım.Buraya baktığımda cg-5860 için iki adet yazılım var biri barkotlu diğeri ****** cihazlar için yazılım deniyor.Benim sormak istediğim bendeki cihazın barkodlu yada diğeri olduğunu nasıl anlayacağım.
Saygılarımla.
Merhabalar,
Ben yeni Trident CG-5860 Fta reciever aldım.Buraya baktığımda cg-5860 için iki adet yazılım var biri barkotlu diğeri ****** cihazlar için yazılım deniyor.Benim sormak istediğim bendeki cihazın barkodlu yada diğeri olduğunu nasıl anlayacağım.
Saygılarımla.[/QUOTE]
Cihazın arkasındaki etkete bakarak barkodlu yada seri numaralı olup olmadığını görebilirsin.
Terminatöre bir sorum olacak Nextwave 10000xci yazılımı TCİ 6000 09'a uyar mı? Yazılımın giriş ve sonu neredeyse aynı.
Teşekkürler Sayın Terminatör,
Baktım benim cihazın arkasında barkodlu etikette SE....ile başlayan bir etiket var.Demek istediğiniz sanırım bu.SE..ile başlamasıda serili yazılım olduğunu gösteriyor.
Saygılarımla.
cıhazlara yazılım cıkacakmı acaba bılen arkadas varmı?
arkadaşlar trıdent tcı 6000 yazılımı atmaya yardimci olacak kişi varmi
slm arkadaslar bu cihazlın cg-5866 sına yazılım yokmuuuuuu bilenler lütfen bilgi versin
yazılımlar bende var arkdadslar arayın bei 0505 8776050:Smiletabar
teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım.
eyi olmuş
5300 A coship var hangi yazılımı atacam yardım
yeni yazılım nerden alcam bulamadım
yazılımların tarihleri 21/08/2006 eski değilmi bunlar bir açıklama falan yokmu acaba editli falan gibi saygılar..
terminator açıklama yaparmısın yani bu yazılımın üzerine sofcammı atacaz.....
En Azindan BİŞeyler Yapmaya Calismissin Eline Saglik Sen Bu Hizina Tam Gaz Devam Et Ok.
arkadaşlar servır dehişiklihi sırasında linkler silindi ve yeniden yazılımlar veriliyor bu yazılımlarda en son çıkan yazılımlardır
:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: acaba ne zaman bu 5822 ye yazılım gelecek bende oldukca merak ettım bılen de varsa lutfen cevap
bekleyınız cıkarsa foruma konulacaktır beklıyoruz en kısa zamanda cıkar ınsallah
arkadaslar trident cg 5866 fta yazılımı varmı tsk
allah rızası için cg 5822 yazılım yokmu daha lutfen
:( termınator kardes yazılım gelecekmı bekleyelım mı yoksa bu cıhazıda kıralım mı zaten ılgılenen yok en azından yer kaplamasın barı ne dersın son söz senın kardes
teşekkür ederim kardeş
tşk dddd
elleriniz zeval görmesin :)
teşekürler :)