Sinema TV Aksiyon ve Sinema TV Aşk Türksat'a geldi.
11.913 H 5480 2/3 DVB-S2/8PSK Pilot:Açık. Sinema Aşk ve Sinema Aksiyon (BISS Şifreli) babamüslüm@
11.913 H 5480 2/3 DVB-S2/8PSK Pilot:Açık. Sinema Aşk ve Sinema Aksiyon (BISS Şifreli) babamüslüm@
Forumda D smart ve Digiturk Kanallarının Şifre Kod Dagtımı yapılmamaktadır.Kanal kendisi yasal biss kodları verirse ancak öyle ntvspor trthaber trtspor gibi bunlar serbesttir.
yayın HD galiba baba müslüm....
Bu 2 kanal Teledünya aktarma kanaları.
yanlız kanallar d-smartta yada digitürk te yayın yapmamaktadır bilginize
hellasat uydusundaki bu sinema kanalları türksata geçmiştir (hellasattakiler kapandı)yine b.ı.s.s şifreleme sistemiyle açılıyor bu demektirki uydu degiştirdi.
atlanta hd box sinyal alamıyorum... nedendir arkadaşlar?...
evt iyi oldu kanalar gelmiş hd sinyal %80 ok
peki nasıl izleyeceğiz
iyi olmuş zaman ne gösterecek bekleyip görecez
bu kanalları adana dan alamıyorum.sinyol yok uyarısı veriyor.dm800hd cihazım.11.913 H 5480 bu frekans bilgilerini giriyorum sinyal yok.hazır kanal listesi attım gene yok.yardımcı olabilecek biri olursa....
sinyal alsak biss araştıracağız.sinyali olmayan kanalların bissi bulsak ne olacak bulmasak ne olacak...
11.913 H 5480 2/3 DVB-S2/8PSK Pilot:Açık. Sinema Aşk ve Sinema Aksiyon (BISS Şifreli) babamüslüm
kannallar hd sintal o/o 80
sinyal % 86 ı arkadaşlar sinyal yok diyenler ekipmanlarını kontrol etsin
yer güngören-istanbul
bende sinyal alamıyorum
samsun dan 80 lik çanak ile %70 sinyal.
Şifresiz mi ki?
evet kanallar şifreli ve full hd .
Bu kanallar neden bu kadar dikkat çekici oldu,bilmiyorum!Üç gündür söz dönüp dolaşıp bunlara geliyor.Her halde adlarından dolayı;Aşk ve Aksiyon!:8[1]:
şifre bekliyoruz artık
türksatta yayın yapan kanalları yasal olmadan yayınlayan sitelere kapatma cezaları dahi veriliyor sitemizdeki arkadaşlardan ricam yasal olmayan şifreleri vermemeleri yasal yollardan verilirse tabiki sitemizde yayınlanacak bu kanallar benim görüşüm türksattan emu ile izlenmesi imkansız
:45:
Güzel bir açıklama olmuş.Forum kuralları gereği yasal olmayan şifreleri paylaşan arkadaşlarımız alacak cezaları kendileri düşünsünler...04 Şubat 2013 tarihinden itibaren yeni forum kuraları belli olmuştur,imzamda mevcut okumanızı tavsiye ederim...
kodları googleden araştırın..
abartıldığı kadar kaliteli yayınları yok
Diğer forumda bu konu açılsaydı hemen kapanırdı /burda da kapanmaması yönetimin sabırlı olması takdire şahayan ,gerçekten ;;;Bakalım ne zaman kapanacak ;;;
Anlamadın sen beni herhalde; ben tabi kapanmamasından yanayım ,diğer forumda bu konunun açılması bile suç sayılıyor ;anında müdahale ,burda aynı şekilde uygulamaların olmamasıı bizi sevindiriyor..işte bende bunu anlatmaya çalıştım ama anlamıyorlar ,hemen kapanıyor..
evet anladım . birde şunu söyleyeyim beni şaşırtan çok bildik populer bi uydu sitesi bu konulara taviz vermeyen bi siteydi orasıda bu gün alenen vermiş kodları acaba yasal olarak piyasaya mı verildi . ben dün akşam yabancı bi forumdan aldım izliyorum .
evet kardeşim aynen sizin dediğiniz gibi bir çok türk uydu sitesinde akşamda beri kodlar verildi herkes de izliyor. burada tetkililerin verdirmemesinede elbette saygı duymak zorundayız her sitenın kendi kuralları var.ama zaten geçici olarak reklam amaçlı açıldığı için hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.
Evet bende buldum /şuan İzliyorum /Harika Oldu ;;Keşke yasak olmasada Burdan Siz değerli Arkadaşlarıma yazsam /izleseniz...
not:ben başkaları gibi bencil ve kendini düşünen yaratıklardan değilim /benim için her zaman halk gelir /Türk vatandaşım gelir...
Arkadaşlar linux tabanlı cihazlarda Hacksat ile *** güncellemesi yapın...Hem forumu sıkıntıya sokmayalım hem de kendimizi ayrıca *** bulmak içinde fazla yorulmamış olalım...
kodları googleden araştırın:)
İşlem Tamam &Hatırlatma için Teşekkürler /Bu iyi oldu hafta sonu
***ler şuan aktif
Arkadaşlar ben şuan itibariyle bahsedilen kanalları izliyorum.Ancak maalesef forum kuralları nedeniyle kodları size paylaşamıyorum.Bu kanalları izleyebilmeniz için gerekli olan şifreleri sitesinin biss bölümünde aynı nickle paylaşmış olduğum konudan takip edebilirsiniz.Umarım farklı site adları paylaşmamız da forum kurallarına aykırı değildir.Herkese iyi haftasonları diliyorum.
KURAL 7-Forum içersinde bilgi amaçlı dahi olsa diğer forumların adreslerini vermek kesinlikle yasaktır.Bu bilinçli olarak surekli tekrar edilirse uyeliklerin sonlanmasına neden olacaktır..Alıntı:
malesef üyelik gerektirecek baska site linkleri vermek yasak
arkadaşlar googlede araştırıp uydu sitelerinde bulabilirsiniz ama site ismi vermek veya link vs. gibi şeyler mantıya sıgmaz biraz dikkat edelim :wave:
Yarın Harika bir Flim var Arkadaşlar (İzlemeyenler İçin)
"Maymunlar Cehennemi" Az önce pragmanı yayınlandı /Sabırsızlıkla yarın 23:00 ı bekliyorum.
İYİ SEYİRLER...
arkadaşlar bu kanallar hakkında bu kadar yaygara kopartırsak fazla sürmez değişir. İzleyin ***finize bakın diyorum.
merak etmeyin hiçbirşey olmaz ben yakın takipteğim:8[1]:
Bugün İzleyeçek Flimler bulamadım kanallarda,sanırım ay sonu diye hep tekrarlar denk geldi,İnşallah Mart ayı harika Olur.
mart ayına bu şifreler kalmaz
hd olanı denedim aktif