Arkadaşlar forumumuz çöplüge dönmesin.Yazılımlar ilgili sorunlarınızı lütfen buraya yazınız
Printable View
Arkadaşlar forumumuz çöplüge dönmesin.Yazılımlar ilgili sorunlarınızı lütfen buraya yazınız
Stream menuluyle nezaman CW menusu gelicek?yazilimlar icin tesekkur......... cozulmuyor..
teşekkürler cw menüsü varmıdır bu yazılımda..... saygılar.....
sunny usta yardım lütfen bende sunny at-7010dcız var lnfo.10.05.21-d2bc sw.v02.00.07 hw.v12.01.a5 loader.v2.1.9.v4 c.a.2.2.3 cihaz bilgisi son yazılımı yüklyince no ave yazıyor rest atım gene no ave diyor ciyaz bilgisi aynı ama c.a.2.2.5 oluyor ve no ave diyor lütfen yardım ederseniz sevinirim emehe saygı:praying: :crashs:
7010 dcz de cw fix var mı
1201 a5 fail hatası veriyo
dostum serkan yılmaz bendeki sunny 1201a5 üstndeki orjinal menü loader 219 v4 stream menü atıyom ekranda fail yazısı cıkıyo cevap lütfen daha önceki sorularımıda cevap vermedin liüfen cevap
steam yazılımında d+ ları keyle girsek olurmu kolay glsin
Cabo change keys again....We'll wait for news.
snopi usta son yazılımı yükledim no ave yazıyor 7010dcız lnfo 10.05.21.-cfcb Sw.v02.00.07. hwv12.02.a5 loader v2.1.9v3 c.a.2.2.5 yardım lütfen yardım ederseni sevinirim şimdiden teşekürler
keyleri biss bölümüne mi yazacağız
sunny yazilimi olan kaon a stream yazilimi nasil yukleyebilirim direk denedim olmuyor saygilar
sayın ustam bende sunny (7011) 12.c1.a5 hw li cihaz var hemco 12.c1.a5 yazılımını atıyorum yazılım calışıyor ama radyoya gecmıyor.yada bazen geciyor ondan sonrada tv kanallarına geçmiyor bunu nasıl duzeltırız.emegin için teşekkürler.
Ustam, forumda hepsi var derken softcami kastediyorsan, bir tane yükledim çalışmadı, o yüzden link istiyorum (hem D+ hem ***view olan softcam).. ilgine teşekkür ederim..
snopi usta lütfen yardım sistem bilgisi sunny at 7010dcız lnfo"10.05.21-cfcb sw"v02.00.07 hw"v12.01.a5 loder"v2.1.9 v3 c.a"2.2.5 buyazılımı yükleyince no ave yazıyor rest atıyorum tekrar taratırıyorum gene no ave yazıyor eski yazılımı atıyorum düzeliyor am son yazılımı atınca no ave yazıyor yardımınız icin şimdiden teşekürler :crashs: :praying:
sunny 7010 12.01.a5 yazılımı faıl hatası verıyor dneyen varmı arkadslarr
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
yukardaki linkte bl 219.v4 kurukafa dosyası mevcut..cihazına rs232 kablosunu tak..arka düğmeden kapat.daha sonra kurukafa programını çalıştır.Cihazını arka düğmeden aç...loader kendiliğinden yüklenir...hertürlü farklı yazılım dönüşümlerinde kurukafayı kullanabilirsin..
12.c1.a5 hw li dosyayı kaon cihazıma yükleyemedim. Fail hatası veriyor. Bilginize.
kanal editör ve kanal listesini göremedim yalnız ben
ne acpepte sllot puor module
Bu cihaz yazılımların ilgi görmesi üzerine Böyle Bir Bölüm açılmıltır.Bu cihazların Yazılımları İle ilgili tüm görüşleriniz sorularınız lütfen bu bölümde olsun
cw menü varmı bu yazılım da bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.......
pin code istiyor kodu ne olabilir 0000 değerini girdim ama olmadı
pin code kaç 0000 değerini girdim ama olmadı...
Böyle bölümün acılması gerekliydi actınız teşekkürler saygılar
KAAN kardeş yazılımı yükle 3 defa kanal artırma yuşuna bas kumandadan 1 e basarak fabrika ayarlarına gir kilit 0000 dır hadi kolay gelsin ben öyle yapıyorum
ne yazık ki hç bir kanala bakamıyorum no av sorunu çözmeme ramen sinyal var ama hiç bir kanal yok...12,03a5 yazılımın da sorun yaşayan arkadaşlar benim durum da olan lar ne yapmam gerekir
selam memedim usta olmadı ya 1030 a yükledim önce almadı sonra kuru kafa yaptım sonra yazılımı aldı ama norch oldu kanal editörü ile kanalları da attım bu seferde MO AV Hatası verdi bende wazcaydım baba emeğine teşekkürler saygılarımla Başarılaınızın dewamını dilerim
arkadaş ben mermiş oldunuz yzzılımı yükledi fakat ekranda ,ilk önce reklam çıkıyor ondan sonra( No or bad signal ) yazısı çıkıyor luütfen yardım (12.03.A5) kaon , teşekür ederim.
ERCANTAXİ yazılım atılmış menüye basarak sisteme girerk dil ayarlarını düzenle no or bad signal sinyal yok demektir hadi kolay gelsin
çoook tşk. ustad
arkadaşlar bu yazılımlarda modül görüyormu geçen yükledim görmüyordu ben lig tv abonesiyimde
şu bizlerin kullanmakta oldukları KAON DSC UZ 911 13 42 65 YAZILIMLARA BİRŞEY YOKMU BEYLER yosa bu resivırlara taleb pek fazla değilde ondan mı yazılımlarını vermek istemiyorsunuz bilmek istiyoruz mecbur da değilisiniz ama yinede bilmek isteriz doğrusu yoksa biz ÜVEY EVLATLARMIYIZ bir bilsek saygılarımızla.
merhabalar serkan usta stream menü ne demek
ve hangi cıhazlara oluyor bilgilendırırsenız teşekürler şimdiden
stream emu yükleyince orijinal kaon menüleri yerine yeni stream menü mü geliyor. menü görüntülerini nasıl görebiliriz
Her kese tesekkur
Ayrica Kaon KSF200-MX icin hankisi uyumli olabilir H/W 16-C0-01
arkadaşlar yazılımı atıyom ama kanal kilidini açamıyom ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler :)
(stream menü) bu nasil bir menu neye benziyor farki nedir diyerlerinden ?
arkadaşlar 12.03.a5 yabancı sitelerde var ama yükleyince kanal bulmama sorunu ile karşılaşıyorum benim tavsiyem bu menüyü isteyenlerin memedim arkadaşımızın hemco bölümünde verdiği 17.09.2006 yada enson çıkan btm yazılımını yükleyip ardından güncel kke dosyasını atmanız ben öyle yaptım hiçbir sorun yok
arkadaslar stream menude radyoya gecmiyor cihaz radyo kanalları taratılmış durumda ama geçmiyor bunun bir ayarımı var acaba.
Forum çalışanlarına selamlar.
yemni yazılımlar yokmu ustalar
kardeş merhaba ben kup 230 ile 12 sine kadar olan stream menülü yazılımı atamıyorum cihaz modeli uyumsuz diyor nasıl atabilirim biliyormusun
:(
stream menülerin menü şifresi sırasıyla kırmızı-yeşil-sarı- mavi tuşlara basın
evet ilginç ama şifre bu arkadaşlar bulmak için çok uğraştım
kanal listesini ne ile yükleyebilirim cihaza
hemko stream menü şifre istemiyor sağol.
arkadaşlar konuyu açalı 5 gün oldu hiç bilen yokmu bunun neden kaynaklandığını bu menuyü seviyorum ama sırf radyaya geçmiyor diye yüklemiyorum.iyi günler.
:crashs: yeni yazılım niye verilmiyor usta:49:
salam I seek fermw stream bm 1000 bm 1100 bm 8200 bm 8300 bm 8200sta2 of 08/10/2006 mercy I am new here thank you (kaon)
ustam sifresi nedir bende menuye sifre istiyor
may i ask why there is not fix cw menu but its work and open fix cw channals