next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınIZ.
Printable View
next 2005 serisi cihazlarla ilgili soru ve sorunlarınız bu topicte başka konu açmayınIZ.
Selam.benİm Sorunum Next 2005 Dci.İle.orjİnal Yazilimi AttiĞimda Sorun Yok.dİĞer Uygun Yazilim AttiĞimda Kanallari Kİlİtleyemİyorum.yanİ Genel Kİlİt Kapali Konumda Kaliyor.yazdiĞimiz Şİfreyİ DoĞrulamiyor.
Hw=12.01.a5
cihazınıza yazılım atmadan önce cihazınızı resetleyin fabrika ayarlarına dönün en az 2 defa yazılım attıktan sonrada tekrar cihazınızı en az 2 defa fabrika ayarlarınaAlıntı:
YAŞAR-78 Nickli Üyeden Alıntı
döndürün bir kerede böyle deneyip sonucu burada yazınız ..
saygılar rast gelsin
yasar78 e ben gerekli açıklamayı yaptım sorun loader büyük ihtimal umarım sorunu hallolmuştur
merhabe
menu albanish (artnautqe) mersi
Ustalar Çok TeŞekkÜr Ederİm.sorunum Loader DeĞİl,makİnayi ResetlemedİĞİmden KaynaklanmiŞ.emeĞİnİze -yardiminiza Ve İlgİnİze Çok TeŞekkÜr Ederİm.
--------------------------------------------------------------------------
* KÜÇÜk IŞleri Iyi Yapmak, BÜyÜk IŞleri Daha Iyi Yapabilmeye Giden Yoldur.*
Yazılımlar orijinal yazılımlardır..2005 *** editörüyle softcam *** atmada problem yaşayanlar Dll dosyalarını C/Windows/system32 klasörü içine kopyalasınlar.Dosyaları aşağıya koydum.
Yazılımlar atmUP110usr ile yüklenecektir.
Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
Bu işlemlerden sonra softcam yükleyiniz.
arkadaslar next yazılımların da cw destegı varmı
Next 2005 - Kaon - Sunny cihzalarda CW destegi yoktur.
arkadaşlar next2005 e başka hangi makinaların yazılımları oluyor
H/W si aynı olan; Sunny-Kaon Digiline cihazların yazılımı olur.Alıntı:
osla Nickli Üyeden Alıntı
Discovery Türkiye nin yeni keyleri neler öğrenebilir miyim?eğer bir başlık altında varsa yerini söylerseniz memnun olurum.
lütfen yerli platforumlarla iligili soru sormayınız
next 2005 serisi yazılımlarını eski yeni tüm makinalara atabiliriz venasıl bir yolla gidecegiz.
bin uzantılı yazılımlarını ilk önce cihazınıza yuklemeniz lazım sonra originl btmler yazılımı kabul ediyor.ama son zamanlarda next 2005 serisine ait yazılımlar çıkmaması diger marka sunny-kaon gibi cihazların yuklenmesine neden oluyorAlıntı:
saban1973 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Next 2005/7600 ve 25000 serisi 06 Ağustos 2006 TPS/SiriusKingstonCW yazılımları
*Yazılımları up 110 la yuklenecektir
*Yazılımdan sonra keyleri default yapmayınız
bahsettiğiniz yazılımlar sizin forum tarafından depoya verilmiş,merakım önce depoda yayınlandıktan sonramı forumda yayınlanır.emekleriniz için teşekkür ederim,her zaman ilklerin forumu olmanızı dilerim.saygılar.birde yazılımlar açıldığında 01.ağustos . 2005 tarihini yazıyor kanımca gözden kaçmıştır.
slm ii geceler
sorması ayıp hispasat yazılımı cıkmayacakmı acaba
ne zamandan beri cıkmıyorda
merakla bekliyorum
saygılarımla
eger cevap yazarsanız sevinirim
yazılımlarda emeği geçen herkese teşekkürler saygılar
ya arkadaşlar benim mailime kaon sunny yazılımları falan geliyor korax 15100 yokmu varsa yardımlarınızı bekliyoru
yazılımda emeği geçen herkese teşekkürler
emeği geçenlere teşekkürler
yazılımlarda emeği geçen herkese teşekkürler saygılar
arkadaşlar next 2005 dcı üzerindeki yazılım sunny yazılımı bu yazılımı direk up 110 la yüklesem sorun yaşarmıyım cihaz bilgileri aşağıdaki gibidir. lütfen bu konuda cevaplarınızı bekliyorum
MODEL : AT-7010DCIZ
INFO : 10.058.21-D245
S/W : V02.00.07
H/W : V12.CI.A5
LODER : V2.1.9v3
C.A : 2.2.4
sorun yaşamazsın yaşarsan bl219v4 yükle
ben 12 c1 a5 yazılımını yükledim fakat tps paketini açmadı üzerinde bir saat bekledim yazılımdamı bir sorun var benim yüklememdemi?
ustam yazılımlar için teşekürler eline sağlık
emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler saygı sevgi saglıklı temennimle kolay gelsin
elinize sağlık başarınızın devamını dilerim saygılar
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.ellerinize sağlık.
emeği geçen herkese teşekkürler
Hello are you a news keys for TPS
Thank you
load defult yapacakmıyız
Öncelikle yazılımlarda emeği geçen herkese teşekkür .
Ama söyle bir sorun var biz bu yazılımla fixed cw sifrelerini nasıl girecez ve bu hangi uydu da hangi kanalları izlememize olanak sağlıyacak , anladığım kadarıyla freex konusuluyor ama şifre girmek nasıl olacak detaylı anlatabilecek yada daha önce cevaplanmış bir baslık varsa acıklarmısınız .
ellerinize saglik epey bi suredir next 2005 cw yazilimi bekliyorduk.
Öncelikle yazılımlarda emeği geçen herkese teşekkür .
Ama söyle bir sorun var biz bu yazılımla fixed cw sifrelerini nasıl girecez ve bu hangi uydu da hangi kanalları izlememize olanak sağlıyacak , anladığım kadarıyla freex konusuluyor ama şifre girmek nasıl olacak detaylı anlatabilecek yada daha önce cevaplanmış bir baslık varsa acıklarmısınız .
Modül tanıma sorunu ok
Digitürk abonelerinin radio sorunu ok olması lazım test etmedim
Telestar 12 deki şifreli kanallar ok
YAZILIMLARA FİX CW EKLENMİŞTİR
Bu yazılımların 4 ağustos BTM yazılımlarından farkı yoktur. Sadece daha kolay yükleme yapabilmeniz için btm den BIN formatına çevrilmiştir ve Loader219v3 silinmiştir. kUP230 ile yükleme yapabilirsiniz...
teşekkurler @yxsdf
tesekur ederım elıne saglık guzel olmus ındırıp deneyecem
teşekkürler elinize bilginize sağlık.
EVET TEKRAR TPS AUTO ABSAT AUTO HAYIRLI OLSUN...
ŞİMDİLİK SADECE C BOARD İÇİN YAZILIMLAR VAR. İNŞALLAH BU SEFER DİĞER SERİLEREDE GELİR...
YAZILIMLARDA TPS, ABSAT GERÇEK AUTODUR. YAZILIMLAR ORİJİNAL BTM'DİR. YAZILIMLARI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
teşekkürler...
teşekkurler usta
yazılım baştan açtı bu saat itibarı ile açmıyor arkadaşlar.
Yazılımı yukledikten sonra load default yapın sonra kanl uzerinde bekleyiniz
açıyor hemde keyleri silseniz dahi kendisi buluyor
ben yazılımı bine çevirdim ondan mı oldu usta acaba.
ustalar sorunu buldum.
mct softcam *** atınca auto yu bozuyor.tekrar bin formatına çevirdiğim yazılımı attım.mct keyleride elle girdim. tps absat mct ok. emeği gecenlere tesekkurler.
serkan ustat foruma nasıl upload yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim..