13° hotbird 11662 V 27500 de aşağıdaki kanallar tps şifresiyle test
yayınına başlamıştır hayırlı olsun. iyi seyirler
Canal+ Decale
Canal + Cinéma
Canal + High-Tech
Canal + Sport
Printable View
13° hotbird 11662 V 27500 de aşağıdaki kanallar tps şifresiyle test
yayınına başlamıştır hayırlı olsun. iyi seyirler
Canal+ Decale
Canal + Cinéma
Canal + High-Tech
Canal + Sport
bomba haber.....
teşekkürler bilgi için inşallah seyredebiliriz bu kanalları kaliteli kanallar çünkü
Bilgi için teşekkürler.
7 kasımda yayına başlıyacaklar bilginize...
açılmıyorki arkadaşlar
evet açılıyor test yayınları. daha dün cyfra+ yazacağıma canal+ yazmıştım malum olmuş demekki :)
Merakla beklenen Canal+ lar bu sabahdan itibaren 11662 multivisionların frekansından test yayınına başladı duyrulur.....:45:
bilgi için teşekkürler bu iyi oldu işte:)
Konular birleştirilmiştir!!!
selametle..
iyi oldu bilgi için sağolun arkadaşlar
tsk.
sadeca bomba haber.....
evet multılerde gıdecek artık desene kanal kalmayacak bızlere yıne sımdıden basımız sagolsunmu dıyelım bızde digerlrıyle ıdsre edlım(saygılar ve sevgı
lerrr
belkı oyle ama işte tps gıbı uzun sure izleyeceğimizi paket olacagını zannetmıyorum cok guzel bır paket ınsaalah aratmaz bu paketı zaten canal + gıbı knalar hayrı lamet degıldı hıcbıryerde ızleyemedımız gıbı burdada ızletmezler nerdeeee(saygılar ve sevgılerrrr..................
paylaşım için teşekkürler
bilgi ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin
Arkadaslar ben okudum. 7/11/06 yayina basliyorlar ve 30/11/06 ye kadar tps abonelere bedava seyredebilecekler o tarhi den sonra canal+ seyretmek isteyenlere via 2.6 carte gonderecekler.
çok güzel bir haber ben inanmıyorum değiştircelerini bu zamana kadar 20 kere haber çıkı yok ona geçcek yok o olacak hiç bişey olmadı izliyoruz şuan geçersede bye bye deriz olur biter..
bilgi icin tesekkurler
arkadaşlar 11242 V 27500 frekansındaki canal+ lar çogaldı taratın bügün verilen tps keyleriyle izleniyor bilginize 11662 dekiler hala test yapıyorlar :45:
tesekkürler
bilgi icin tesekkurler