philips 127 ekran led tv kanal editörü bulabilirmiyiz?
Printable View
philips 127 ekran led tv kanal editörü bulabilirmiyiz?
patch not found hatası veriyor
bunun bir üst sürümünü buldum ondada aynı hatayı veriyor
Üstad halettinmi sorunu?
Üstad ben merkez servisle görüştüm tam olayı anlıyamadılar ama şöyle birşey dediler yükleme yaparken seçeneklerden Türkiyeyi seçmesi lazım? dediler+tam olarak model ne diye sordular 380 serisi dedim öylebir model yok 3000 serisi olmasın o dediler..Birader orda yok yurt dışında şimdi (iş için) ama çok uzun senelerden beri tanıdığım ve gerçekten elektronikde en iyilerden diyebileceğim bir üstada sordum arkadaşımız yani...sonuç olarak tam olarak modelini söyle yapılmak istenen işlemi söyle ona göre konuşayım...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
model tam olarak 50PFL 3807K/02
Hallederiz üstadım merhaba.. Merkez servisten bana gelen cevabı aynen sana aktarıyorum bilgin olsun.. Selamlar..
50PFL3807K serileri TP-Vision (MTK) üretimi olduğundan Philips kanal editorunu bu tv de kullanamaz,
(3000 seriler Philips in TPV firmasına satmış olduğu TV grubudur). Kanal editörü Philips TV’ler için geçerli.
3000 serilerine kanal ayarları ve sıralama isteniyorsa, TV üzerinden elle yapılacak.
Üstad philips 2012 yılında tv üretimini TP vizion denen bir firmaya sattı .. Kısaca artık TP vizion denen firma üretiyor philips tv'leri.. Bu firmanın ürettiği philips tv'ler mt işlemci kullanıyor (medya tek) Giriş seviyedindeki philips tv'ler mt işlemciye sahip.. 4000 serisi 6000,7000 ve 8000 serisinde kullanılıyor kanal editörleri yani üst modellerde... Senin kullandığın tv'de mt işlemcili olduğu için uyumsuz anlıyacağın ..2013 senesinden itibaren artık komple kendi dizaynını kullanmaya başladı TPvizion philips tvlerde...Yani isim hakkını bu firma kullanıyor philips'in ..Philips tv üretimini monitör vs. gibi işleri bu tip firmalara yaptırıyor.. ağırlık dayanıklı ev ağletlerine verildi philips üretimlerinde..
iyi iş :D
teşekkürler
kanal listesi düzenleme işkence gibi böyle büyük bir firmadan pratiklik beklerdim. umarım program işe yarar.
acaba kanal listeleri güncel mi?
,nş işe yarar
Hilmi Dost,benim TV Philips 42 PFL 6097 K/12.Anlattıklarından hem meraklandım,hem de içime bir kurt düştü.Gerçi ayrı bir Recaiver la kullandığım için henüz bir sorun yaşamadım.Ama aslını astarını da merak ediyorum.Saygılar.:wave:
İndiremedim
Edit mesaj yazdıktan sonra indirdim teşekkürler
konuyu hortlattık
Teşekürler
yeni listeyi bulabilen var mı
sanırım bendeki eski model, bu yüzden yeni programlar olmuyor ya da tam tersi. kafam karıştı bin tane yerden indirdim her şeyi denedim olmadı. philips çok yanlış bir seçim oldu. insanları uyarmak lazım. para sokaktan toplanmıyor, en azından benim için.
tşk bilgiler için
TESEKKURLAR
teşekkürler
teşekkürler
tşk ederim ellerine sağlık
107 ekran let smart tv nin türksat uydusunu yanlışlıkla sildim. şimdi uyduyu yükleme yapamadım yardımcı olan varmı ? teşekürler:
teşekkürler
şu philips led tvler kanal arama ve taşıma bakımından çok kötü ya. hem zaman kaybı, hemde istenilen verim yok maalesef. bana gelen philips marka tvlerle ben hiç uğraşmıyorum. sahibine direk sana hd cihaz lazım diyorum. 3/5 saat zaman alıyor ya. istenilen işte nitelikli çıkmıyor ya....
dediğin doğru...yılbaşında görüntüsüne hasta olup124 ekran philips aldım..2 adet dahili uydu alıcısı mevcut fakat ben bunları birkez dahi kullanmadım..harici yumatuhd'den memnunum..anlıyorumki kanal yükleme ve düzenleme bu dahili recevıerlarda sorunlu...birgün boş kaldığımda deneyeceğim..sonuçlarını yazarım...
tam olarak kaç kanal taşıyabileceğinide bilmiyorum. ama yanlış hatırlamıyorsam sanırım 5 kanal taşıyıp menüden çıkış yapman gerek. 5 kanaldan fazla kanal taşıyıp hafızaya almak istiyorsan, alamasın. yetkili servis kanal sayısını tam olarak biliyor. forumdan servis arkadaşlar sana bilgi yazarlar, ama yinede sen kanal taşırken ne olur ne olmaz 5'şer kanal taşımaya bak kolay gelsin.