ee akilAkil İnsanlar Bayrağı nerdee
'Savaş Türkiye'ye sıçradı'
Redhack Reyhanlı oyununu bozdu
Cumhur başkanının yaptığı basın açıklamasına bakınız ne kadar saçma.
Merhaba arkadaşlar dün akşam tv izlerken cumhurbaşkanı abdüllah gül beyefendi basın açıklamasından neymiş suriyedeki kardeşleri rahat uyuyamıyorlar diye kendide rahat uyumuyormuş. cumhurbaşkanına bir şey sormak isterim sen suriyelimisin yoksa TÜRKMÜSÜN? bana ne suriyedeki insandan besbelli türkiyeyi karıştırmak istiyorlar. sen önce kendi memleketinde olan TÜRK vatandsaşına sor bakalım hele hele hatay tarafında yaşıyan halka sor bakalım kimse rahat uyuyormu esnaf sitiftah bile etmiyor bırakın sitiftah etmeyi esnaf dükkan açmaya bile korkuyor. madem suriyeliler rahat uyuyamıyor diye onları evine davet et cümbür cemaat hep birlikte suriyeli kardeşlerinle birlikte yatın. cumhurbaşkanını ve onun düşüncesini taşıyan herkesi kınıyorum. yazıklar olsun. kaç kere yazacaz kaç kere söylüyecez. benim için önemli olan sadece TÜRK halkıdır diye. suriye vatandaşı rahat uyusun uyumasın beni ilgilendirmez. kendilerinin seçimi bu savaş istediler. savaşıyorlar. herhangi bir suriyeli rahat uyusun uymasın hiç umurumda değil benim umurumda olan sadece TÜRK halkıdır. ben sayın başbakanı ve cumhurbaşkanını kınıyorum. böyle zihniyete yazıklar olsun.