Next HD COOL Cihazı Hakkında aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz arkadaşlar Bende bu cihazdan oldugu için sizlere tam teşekkullu destek vermeye hazırım:)
2 ci mesajda cihazın özelliklerini tanıyalım bu konu içinde sorularınızı sorabilirsiniz..
Printable View
Next HD COOL Cihazı Hakkında aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz arkadaşlar Bende bu cihazdan oldugu için sizlere tam teşekkullu destek vermeye hazırım:)
2 ci mesajda cihazın özelliklerini tanıyalım bu konu içinde sorularınızı sorabilirsiniz..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Tip DVB-S / DVB-S2
Ana İşlemci ALI3612
RAM 128 Mbyte
Flash Bellek 8 Mbyte
Tuner Board Üzerinde
LNB Loop Out HAYIR
DVB Demodulation QPSK-8PSK
Power Supply External Adaptor
Ön Panel Display Tipi External LED
Çözünürlük 1920*1080i/p, 1280*720i/p, 720*480i/p
Görüntü Oranı 4:3 / 16:9
USB 1 Port
PVR USB HDD / USB Bellek
TimeShift USB HDD / USB Bellek
Media (Audio/Picture) USB HDD / USB Bellek
Media (Video) AVI, MKV, VOB, DAT, TS, MPG, MP4
Teletext / Altyazı EVET
Kanal Kapasitesi 8000 TV & Radio
Favori 32
Smart Card Reader HAYIR
PCMCIA Module HAYIR
HDMI EVET
SCART HAYIR
RJ-45 10/100 HAYIR
RCA (CVBS - L/R) EVET
RCA (Y/Pb/Pr) HAYIR
RF Modulator HAYIR
Digital Audio Coaxial
RS232 EVET
Wi-Fi Desteği EVET - RALINK 5370
Internet Uygulamaları YouTube, RSS, Weather, FreeS (Sadece Wi-Fi)
IPTV EVET (Sadece Wi-Fi)
Web Browser HAYIR
OTA EVET
EMU EVET
Boyut (WxDxH mm) Mini Type
elelrine saglık kardeşim
Next Minix HD Cool cihaza yanlış yazılım girdim. düzeltebilirmiyim. yardım edecek biri varmı?:49:
hocam next mini cool almaya niyetim var ama bende internet yok komşuda var komşunun evi 15 metre karşıda next miniyi wifi aparatıyla alsam sorunsuz izliyebilirmiyim wifiden şimdiden teşekürler
:49:::49::49:
teşekür ederim peki bana wifi ile izleyebilecegim böyle bir uydu tavsiye dermisiniz.A.E.O:tongue:
Serkan bey selamlar malum cihazda 1 usb port var bende bunu wifi için kullanıyorum ancak aynı zamanda kayıt yapmak istersem port yetersiz kalacak bu durumu nasıl çözerim.
Cevap için teşekkürler benimde ilk aklıma çoklayıcı geldi, ama o port aynı ayda her iki işlemi de yapabilirmi diye şüpheye düştüm. sanırım bu konuyu benden başkasıda merak etmemiş.
Bende gerek duyduğum için değil ama meraktan işte. Neyse ben çogaltıcı ile denedim ama sonuç malesef olumsuz çoğaltıcıda sadece usb aygıtını görüyor adaptörü görmüyor.
2 adet usb konulması lazımdı bu cihaza eksik yönü bu sadece yoksa 10 numara cihaz
Sayın Editör cihazı aldığım günden bu yana bir hayli karıştırdım ve hemen hemen tüm özelliklerini öğrendim. Yalnız usb den film izlerken çıkan alt yazının arka fonu siyah oluyor bunu değiştirmek için yapabileceğimiz bir şey varmıdır. Teşekkürler
sayın arkadaşım ,verdiğin softcam ***leri akşam usb ile attım.hellas uydusundaki şifreler ve sirius uydusundaki bazı kanal lar ***leri değişmiş,hellası elle değiştirdim yazdım ,açtı ancak aztv azerbaycan,kanalı açılmadı,bu akşam maç var açmıyor ,idman tv de maçvar açıyor,diğer orf ler austrsatlar açık.
mini cool softcamını usb ile attım düzeldi arkadaşım,ilgin için teşekkür ederim,sağol.
merhaba,next minix cool cihazım var mkv formatında film izlerken altyazı off konumunda kalıyor ve offta kalıyor değiştirme yapamıyorum yazılım güncelleştirmesi yapmama rağmen sorun yinede düzelmedi yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı ? yapılabilecek bir şey var mı yoksa yeni güncellememi bekleyecez ?
altyazı off ta kalıyor
fabirka ayarl arına dön düzelmese servise götür
eskiden vardı hiç memnun kalmadım şimdi minix amigo var amigo'yu öneririm cool'dan daha iyi bir cihaz diye düşünüyorum....
benim next minix hd cool uydu alıcım var kanal geçiş hızında sorun var çok yavaş yardımlarınız için şimdiden tşk
İptv kanalları 2 dakika sonra kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba ben next cool cihazları satıyorum bir kaç gündür verdiğim cihazlarda bir acayiplik var ok tuşuna bastığım zaman kanallar kendi kendine değişiyor sizin de başınıza geldi mi
03 12 2015 yüklü kime cihaz verdiysem 1 2 hafta sonra kanallar kendi kendine değişiyor
Next minix hd cool için destek yokmu powervu desteği hala gelmedi eğer yoksa dönüşüm yazılımı bulmak şart oldu Bu konuda yardımcı olabilecek birisi olursa sevinirim
O cihazlara destek beklemeyin malesef yazilim cikmiyor 4 senedir
yeni yazilim istiyoruz
Aynı özelikteki cihazlarda hepsi var bunuda yapabilirler
jettv jokertv yada xtream code özellikli bir yazılım bulamazmıyız yada yapılamazmı hocam
üzüldüm hocam cihaz güzel keşke olsaydı. kolay gelsin.