Arkadaşlar Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunları buraya başka konu açmayınız lütfen..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık.. :(
arkadaşım valla size acı bir gercegi söyleyecem aciko bu cihazlara artık yazılım vermeycekmiş..Firna temsilcisi ile görüştüm bana dedigi o.valla tavsiyem size cihazı scartla kullanıyorsanız goldmaster 30300 sky yazılımını atın .ilk önce boot dosyasını sonra yazılımı yukleyin ve cihazınız goldmaster 30300 sky olacaktır ..bendede aynı cihaz var ben bu sekil halletimAlıntı:
kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı
benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
bu işlem benim cihaza da uyarmı.
malesef dedigim sizin cihaza uymaz..aciko 422 x 522 x serisi içindi yazılım çıkmayacagı.aciko 3222 serisi için bilmiyorum yazılım cıkarmı cıkmazmı :(
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere cihazlar için verilen tüm yazılımları kullanabilirsinAlıntı:
eseras Nickli Üyeden Alıntı
aciko 3222-3224 polsatlar ok 9.3.2006
dreamsoft 1.4.4.2 yazılımı denenmiştir yazılım attıktan sonra *** reset yapmayı unutmayın...
Absat Ok
TPS Ok
Cabo Ok
D+ Ok
Polsat OK
***** OK
iyi günler eseras arkadaşım bu yazılımı kullanabilirsiniz,bilginize.
çok teşekkür ederim kardeşim
Aciko 422x ve 522 x serisine yazılım arayan arkadaşlar ilk önce boot dosyasını yukleyerek Goldmaster yazılımlarını atabilirler
Aciko 4222 -5222cı uyan modeli gm 11300 cı
Aciko 4225 sky-5225 uyan gm 11400cım-30300 sky yazılımıdır
Yazılımları bu linkten bulabilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sorun olursa yazılımlarda kilitlenme vs gibi burada yazınız.Yazılımı atmadan önce mutlaka boot dosyasını atınız yazılımlarda boot dosyası mevcuttur.
NOT
Goldmaster yazılımı atarken kanal listesi yerinden degil dosyayı masa üstüne alın yazılım ve boot yerinden yukleyiniz kanal listesi yerinden yuklemeye calırsanız yazılım yuklenmez
Serkan kardeş ben GM 11400 cime genellikle Aciko4225'in yazılımını atıyordum. Ancak son yazılımda kilitlenme oldu. Bu sorunu da yazılımdan önce ve sonra 16 Ağustos boot dosyasını atarak çözdüm. Eğer daha iyi verim almak istenirse GM nin orijinal yazılımını atabilirler. Geri dönüşümlerde de orijinal yazılımlar kullanılırsa iyi olur. Acikocu dostlar boot dosyası yazılımların içindedir.
Saygılar.:computer:
Oda uyar haklısınız.Bir aciko kullanıcısı olarak kendi menümüzün yazılımları çıkmaması gerçekten üzüyor.Ayrıca acikonun son cıkardıgı yazılım hatalı 4225 neden derseniz video link programı o yazılımda bir türlü çalıştıramadım.Video link kısmına tıklayınca ekranda pc 88 yazıyor ve pcden tv izlemeye izin vermiyor yazılım :( :(Alıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı
Benimkinde de direkt şifre bölümüne geçiyordu videolink bölümü. İyide oluyordu hani. Kolaylık oluyordu.
Saygılar.
Acikonun menüsü çok sade bana göre goldmastere göre aciko menüsü ayrıca hızlı:( malesef yazılım çıkmıyor.Emre ile görüştüm malesef yazılım beklemen artık o cihazlara dedi :(
Evet Serkan birader dediğin gibi kullanım kolaylığı ve sadeliği açısından şimdiye kadar (yeni yazılıma kadar) GM 11400 cimde devamlı Acikonun yazılımlarını kullandım. Anlıyamadığım bir noktada şu; bizim ithalatçılar kendileri bir ar-ge kursalar ya? O çekik gözlülere vereceklerine o kadar dolarları bizim bu işi kıvıracak canavar gibi gençlerimiz belki daha iyi yazılım geliştirirler. Neden böyle hazır yiyiciliğe soyunuyorlar anlayamıyorum?
Saygılar.
yeni dreamsoft yazılımı çok güzel ama malesef bir eksiği var 20 dakka içinde kanalları izlerken tüm kanalların yerlerin değişiyo..bunun haricinde çok güzel
bazı cihazlar için keyler veriliyor acaba hercihazın keyleri farklımıdır.bu aciko
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere sadece bu cihazlar ile mi
aynı keylere sahiptir.
Aciko 422 x serisiine Goldmaster atıpta cihaz kitleniyorsa sadece yazılımdan sonra boot dosyası atın cihaz duzelecektir.
Her cihazın keyleri farklı degil ama ident kısım ve yerleri değişik olabiliyor.Alıntı:
eseras Nickli Üyeden Alıntı
Acıko 4222 cı Yeni Yazılım
RF Modulatör Çalışan en son yazılım.RF çalışması için kumandada en altta en sol da bulunan TV/SAT tuşu ile TV moduna geçmelisiniz
teşekkürler tarantino yazılım için
AÇİKO 4222 CI POLSAT AUTO Yazılımı foruma eklenmiştir.
Teşekkürler Tarantino yazılımı foruma ekledim.saygılar.
emegi gecen vaqtandaşlarımı kutluyorum..
Bu Yzılımı 4225 SKY a yükleyebilirmiyiz?
Yukleyemezsiniz..Alıntı:
sevketensari Nickli Üyeden Alıntı
peki çıkma şansı var mı? 4225 sky için
Evet var yakın zaman içinde yazılım gelecek.Emre ile konuştum benAlıntı:
bu emre kimdirAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
4225 e hangi yazılımlar uyar bilgilendirirseniz sewinirim
emre acikonun temsilcisidir.forumlarda eMpReSaRiO diye geçer niki.4225 e goldmaster 11400 cım ve 30300 sky yazılımı uyar(scart baglantısı varsa ) ilk önce cihazınıza boot dosyası sonra yazılımı atın sorun olursa yazılımdan sonra yine sadece boot atınızAlıntı:
TOPRAK67 Nickli Üyeden Alıntı
bilgi için teşekkür
Bizim aciko 4225 skya yeni yazılım çıkmayacak galiba:(:( bekliyoruz bakalım
Size aynen katılıyorum Cyfra paketini ilk çözen marka olan Aciko galiba müşterilerini çabuk unuttu. 4225 SKY modeli yazılımı güncellenmediği gibi yeni modeller 6225 7225 e yazılım daha çabuk geliyor.Ama hizmet bu olmamalı değil mi?
Firmalar eski modelleri unutmaya başladı.Alıntı:
Valla emre ile tekrar konuştum 2-3 gune kadar cıkacak diyor hadi bakalım ne olacak alıştım acikoya goldmaster menu zor geliyor:devilprv:Alıntı:
Valla arkadaşlar ben bile GM 11400 cim kullanıcısı olaraktan dört gözle bekliyorum Aciko yazılımını ama şimdilerde bulamıyoruz. Emreyide çok fena kızdırmışlardı bir başka forumda. Densizin biri sanki tüm suç Emreninmiş gibi gelmiş üstüne. Oda kızdığından la havle çekip kitlemişti sayfayı. Her zaman dediğim gibi Türk firmaları kapkaççı zihniyetiyle çalıştıkları için elindekini satıncaya kadar herşey çok güzel. Sattıktan sonra hemen unutuveriyorlar. Hele GM durmadan alıcı sürüyor piyasaya. Bu gibişle milyona varacak GM serileri. Ama geride kalanlara yazılımı vermiyor. Versede düğüne yetişmeyen kına hesabı oluyor. GM 11400 cim yazılımlarında olduğu gibi. Diğer firmalarda aynı. Birbirlerinden pek fakları yok. Ne diyelim inşallah kısa zamanda AC4225 Usky yazılımı çıkarda bizde seviniriz.
Saygılar.
Hergun emreye soruyorum acikoy yazılımını bakalım almaya çalışıyorum diyor.Emre ne yapsın bütün suç adama atılıyor ama emrede suç yok biraz patronunda var desek daha iyi:)Alıntı:
emmi Nickli Üyeden Alıntı
way be ne cekmiş bu emre hayatı roman gibi
Haklısınız :puah: :puah: valla roman gibiAlıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
ya bunu ikide bir niye yazıp oyalıyorsunuz 4 nisan
Açikonun son yazılımı üyelerin diger modellere istekleri var.Zaten bu yazılım şu an aktif olan yazılım.sadece D+ lar yok bu yazılımda digerleri ok.Alıntı:
hoca58 Nickli Üyeden Alıntı
Üstat benim Aciko 6225 im var bunun yeni yazılımları çıkacakmı.Tekilaların gelme ihtimali varmı.ilgine teşekkürlerAlıntı:
Su anda hiç bir cihazda yok gelirse mutlaka gelecektirAlıntı:
shakeman Nickli Üyeden Alıntı
Ustalar Acİko 3224 Yazilimi NezamanÇikacak İlgİlİlerİn Dİkkatİne
Eyvallah üstat ilgine teşekkür.6225lerin yeni yazılımları çıkma ihtimali nasıl.Firma 322 serisine ilgi gösteriyor.Bizim yeni seriler Allah kerim.Alıntı:
322 x serisine ilgi gösterdikleri falan yok.bu grup birçok cihaz grupu ile aynı oldukları için diger marka yazılım cıkarınca 322 x lerede yazılım çıkmış.oluyor.6255 yazılımları biliyorsunuz surekli çıkıyor.Ama su an çıkmadı daha dogrusu hiç bir cihazda çıkmadı biliyorsunuz..Bekleyelim görelimAlıntı:
aciko322x nin son yazılımı varmı arkadaşlar.tesekkürler
tesekkürler renegade
aciko322x lerin yazılımlarını bulan arkadaşlar lütfen buraya bildirsin
Üstat bu 322 serisine ait herhalde 6225lerin gelme şansı varmı acaba?
Malesef su an değil.Alıntı:
RF Modulatör Çalışan en son yazılım.RF çalışması için kumandada en altta en sol da bulunan TV/SAT tuşu ile TV moduna geçmelisiniz
Yazılım 1 ci mesaja eklenmiştir.
kardeş aciko 322x ler için son yazılımı nasıl bulabilirim. tesekkür ederim şimdiden
hocam yazılım hakkında yeterli bilgi vermemişsin polsat hispasat çözüyormu.tşkr.Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
polsat yok kardeş hispayı bilmiyorum ama olmaması lazım
bu cihazlarının sorunlarını burda paylaşalım
Kardeş, n'olacak şu Türkiye'nin hali gibi n'olacak şu Aciko 4225 ve 5225 Usky ların hali? Ne zamandır ne yazılım veriliyor, nede bir verileceğine dair bir ip ucu.
Bu üvey evlatları kim sahiplenecek bir bilen var mı?
Saygılar.
sen sky dan bahsediyorsun önemli olan ona yazılımın gelmesi degil acikonun şuan daki durumu batmak ide şu an yeni yeni kendine geldi piyasada kaç tane sky cihaz var acikonun adamlar makine sayısına bakıyor
Dostum, yurdumuzdaki ticaret anlayışı değişmedikçe ve biz tüketiciler gözümüzü açmadıkça daha çooook bizi kandırırlar. GM'nin 11000 seriside aynı durumda. Başka alıcılarda bunlardan farklı değiller.
Önemli olan satış sonrası müşteri menmuniyetidir. Müşteriyi küstürdüler, şimdi toparlamaya çalışıyorlar. Tabi bulabilirlerse.
Saygılar.