Türk Futbol Takımlarının 2013-2014 Sezonu Transfer Haberleri(Başka Konu Açmayınız)
Türk Futbol Takımlarının 2013-2014 Sezonu Transfer Haberlerini Bu başlık altında veriyoruz arkadaşlar her transfer için konu açmamaya dikkat ve özen gösterelim
28-05-2013, 18:27
zekı62
Antalya Spor'da şok istifa!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'da sular durulmuyor...
MP Antalyaspor'da Başkan Akıncıoğlu'ndan sonra teknik direktör Mehmet Özdilek de Antalyaspor'u bırakma kararı aldı.
Akdeniz ekibinde öğle saatlerinde de başkan Hasan Akıncıoğlu ani bir kararla görevinden istifa etti.
29-05-2013, 02:38
Editor
Mustafa Denizli'nin ayrılık sebebi mali
Mustafa Denizli'nin ayrılık sebebi mali
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ÇAYKUR Rizespor'u Spor Toto Süper Lige çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli, sürpriz ayrılığının sebebinin "ekonomik" olduğunu söyledi. 35 İSTEDİ 15 MİLYON EURO VERİLDİ
Süper Lig'de ilk 4 ve Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım kurmak için yönetimden 35 milyon euro transfer bütçesi istediğini açıklayan Mustafa Denizli, karşılığında 15 milyon euro önerisi getirilince hedeflediği takımı kuramayacağı için karşılıklı anlaşarak ayrılmak zorunda kaldığını söyledi.
"İKİNCİ HEDEF İYİ TAKIM KURMAKTI"
Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'da ilk hedef olan Süper Lig'e yükseldiklerini, ikinci hedeflerinin Süper Lig'de ciddi işler yapabilecek bir takım kurmak olduğunu kaydetti. Bu amaçla yönetimle bir araya geldiklerini ifade eden Mustafa Denizli, şöyle konuştu:
"KARŞILIKLI DEĞERLENDİRMELERİMİZ OLDU"
"Bu düşündüğümüz hedefleri ortaya çıkaracak planlama ve bütçe nasıl temin edilir, hangi şartlarda bu düşündüğümüz takım yaratılabilir bunlar üzerinde çalıştık. Koşullarını düşündüğümüz takımı oluşturmak için nasıl bir bütçe ortaya çıkarmamız gerekir diye karşılıklı değerlendirmelerimiz oldu. Maalesef bugünkü şartlarda böyle bir takımı yaratmak için benim düşündüğüm koşullar kulübümüz için pek mümkün gözükmedi. Bu çok doğaldır. Burada yönetimin veya benim bu hedeflerden şaşma gibi bir niyetimiz yok."
"BAŞINDA BULUNDUĞUM TAKIMLA YUKARIYI ZORLAMALIYIM"
Hayatında 1.5 yılla en uzun kontratı Çaykur Rizesspor'la yaptığını hatırlatan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim bütün hayatım hep başa oynayan ekiplerle yarışmakla, bulunduğum şehire ve kulübe bu tür heyecanları yaşatabilme düşüncesi ile geçmiştir. Çaykur Rizespor mali açıdan buna çok imkan tanıyacak bir konuma sahip değil. Bugünden itibaren Çaykur Rizespor'un kontratsız bir çalıştırıcısıyım. Bunca yıllık tecrübeme dayanarak ortaya çıkardığım bir tablo vardı. Bu tablo, bugün için kulübümüz tarafından karşılanması çok zor olan koşulları olarak değerlendirildi. (Niye benim koşullarımı hayata geçirmiyorsunuz) demek durumunda değilim. Kulübümüz benim önerimle kendi bütçesini aşacaktı. Bu konuda yönetime haksızlık etmek istemem. Ama ben bir yarışma ve iddia insanıyım. Çaykur Rizespor'un Süper Lig'de 6'ıncı, 10'uncu ya da 12'inci olması açıkçası benim tatmin edecek çalışmalar değil. Ben başında bulunduğum takımla yukarıyı, Avrupa kapılarını zorlamalıyım. Şehrin hak ettiği bu duyguları yaşatma ortamını sağlamalıyım. Yönetimde benim gibi düşünüyor ancak bir yerde koşullar sizi kısıtlayabiliyor. Bu konuda yönetimle bizim aramızda bir görüş ayrılığı yok."
"YÖNETİM 15 MİLYON ÖNERDİ"
Yönetimin kendisinin çıkardığı tabloyu kabul etmesi halinde gelecek yılda görevde olma düşüncesi içerisinde olduğunu, ancak bunun sağlanamadığını ifade eden Mustafa Denizli, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Benim çıkardığım tablo ulaşılmaz bir tablo değildi. Bizim düşündüğümüz bütçeyi aşardı ama olağanüstü farklılık yoktu. 30-35 milyon evroya ilk 4 ve Avrupa kapılarını zorlayacak bir ekip oluşturabiliriz, dedik. Yönetimimiz bunun 15 milyon euro olabileceğini belirtti. Samimi olarak ifade edeyim 15 milyon euro ile bu hedefimizi yakalamak zor. 15 milyon euro ile hedef, sadece ligde kalmak olurdu. Koşullar bizim önümüzdeki yıl birlikte yürümemizi sağlayamadı. Bundan dolayı yönetim, Rizeliler ve ben de üzüldüm."
BAŞKAN KALKAVAN: "FENERBAHÇE VE GALATASARAY DEĞİLİZ"
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ise birinci önceliklerinin mali disiplin olduğunu belirterek Mustafa Denizli'nin ayrılması ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Hocamızın hedeflediği yarışmacı takımı kurabilmek için önerdiği bütçeyi bizim sağlamamız şu anda söz konusu değil. Bizim düşündüğümüz bütçenin 2-3 katı bütçe istedi. Onu da yapma şansımız yoktu. Böyle olduğu için anlaşarak gayet makul bir şekilde yollarımızı ayırdık. Hiç ödün vermediğimiz mali disiplinden dolayı aldığımız bu kararı taraftarlarımızın anlayışla karşılayacağını umut ediyoruz. Mustafa Denizli ile çalışmak çok iyi. Ama kendisinin hedeflediği iş çok farklıydı. Onun istediği bütçeyi sağlamak şu anda söz konusu değil. Çaykur Rizespor ayarındaki bir kulüpte o beklentileri karşılamak söz konusu olamaz. Bu nedenle kendisine başarılar diledik. 115 milyon TL çok büyük bir rakam. Bizim Süper Lig'de 35 milyon gelirimiz olacak. Aradaki farkı kaldıramazdık. Rizespor bir Fenerbahçe, Galatasaray değil. Hesap çok açık. Biz hedefsiz değiliz. Şampiyonluğa oynayacak bir ekipte kuracak değiliz. Birinci hedef mali kriterleri sağlamaktır."
Editor
Carlos için geri sayım
Carlos için geri sayım
Sivasspor’da Roberto Carlos için geri sayım başladı.
Brezilyalı efsane futbolcu, kendisini kırmızı-beyazlı takımın başına geçirecek sözleşmeyi bu hafta içinde imzalayacak. Rus takımı Anzhi’nin sportif direktörlüğünü yapan Carlos, daha önce prensipte el sıkıştığı Sivasspor’la 3 yıllık kesin anlaşmaya vardı.
Editor
Rota Çalımbay
Rota Çalımbay
Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğu için arayışlarını sürdüren Çaykur Rize Yönetimi rotasını Rıza Çalımbay’a çevirdi, tecrübeli teknik adamı şehire çağırdı.
Yönetim Sivasspor’dan ayrılan Çalımbay ile yapılan ilk temastan olumlu bir hava çıkınca, tecrübeli çalıştırıcı ile masaya oturmak üzere Rize’ye davet etti.
Editor
Trabzonspor'un yeni hocası Mustafa Reşit Akçay!
Trabzonspor'un yeni hocası Mustafa Reşit Akçay!
Yeni Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un yeni hocasını açıkladı
Trabzonspor Kulübü'nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımları 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay'ın Trabzonspor'un yeni hocası olduğunu söyledi.
Hacıosmanoğlu, genel kurulun ardından ilk basın toplantısını yönetimdeki bazı üyelerle birlikte Zorlu Grand Otel'de düzenledi. Toplantıda, teknik direktör konusuna değinen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un hocasını merek eden arkadaşlar vardır, buradan açıklayayım. Trabzonspor'un hocası 2 aya yakındır Trabzonspor'un önümüzdeki sezonki kadrosuyla ilgili çalışıyor. O da 1461 Trabzon'un hocası Mustafa Reşit Akçay'dır" dedi.
Akçay için "İnşallah Trabzonspor'a, Trabzonspor'un ilkeleri doğrultusunda hizmet eder" diyen Hacıosmanoğlu, "Hep beraber yüreğiyle 1461 Trabzon'u o kadrosuyla nasıl insanların gönlünde taht kurduysa tekrar Trabzonspor efsanesini yaratma adına tekrar aynı yürekli kadro ile Trabzonspor'umuza önümüzdeki senelerde üstün mücadele etmesini sağlar. Bunun memnuniyetini de inşallah hep beraber yaşarız" ifadesini kullandı.
Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.
Trabzonspor, eski kulüp başkanı Sadri Şener döneminde, ligin 19'uncu haftası sonunda teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından Tolunay Kafkas ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Editor
Gekas, Akhisar Belediyespor'da kalmak istiyor
Gekas, Akhisar Belediyespor'da kalmak istiyor
Yunan futbolcu gelecek sezon da Akhisar Belediyespor'da forma giymek istiyor
Akhisar Belediyespor'da forma giyen Yunan golcü Theofanis Gekas, Türkiye'yi çok sevdiğini ve önümüzdeki sezon da Akhisar Belediyespor'da forma giymek istediğini söyledi. Yunanistan'da spor ağırlıklı yayın yapan bir radyo kanalına konuşan Gekas, sadece Larissa takımında futbol kariyerine son vermek için ülkesine döneceğini belirterek, Türk futbolunun Yunan futbolundan çok daha iyi düzeyde olduğunu ifade etti.
Türkiye'de kendisine gösterilen ilgiden mutlu olduğunu belirten Gekas, son olarak Akhisarlı taraftarlara kendisi için hazırladıkları şarkıdan dolayı teşekkür etti.
Editor
Fenerbahçe'den Arda Turan açıklaması
Fenerbahçe'den Arda Turan açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, resmi twitter hesabından Arda Turan ile ilgili açıklama yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın transferi ile ilgili yapılan haberlere açıklık getirdi.
Sarı-lacivertli kulübün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Atletico Madrid'li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır. Arda Turan'a 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır." Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Editor
Sağlam: 'Beşiktaş'tan teklif alırsam...'
Sağlam: 'Beşiktaş'tan teklif alırsam...'
Geçen sezon Bursaspor'la yollarını ayrılan Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'dan teklif alıp almadığı konusuna açıklık getirdi.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'dan teklif almadığını, aldığı takdirde düşüneceğini söyledi. Yurt dışında bir takım çalıştırmayı hedeflediğini belirten Sağlam "Samet Aybaba, bana göre tüm samimiyetimle söylüyorum, başarılı bir sezon geçirdi" dedi
Melikşah Üniversitesinde düzenlenen" Ertuğrul Sağlam ile Futbol Dünyası" konulu söyleşiye katılan Ertuğrul Sağlam, kendisinin hem alaylı hem de mektepli bir teknik adam olduğunu belirterek sözlerine başladı. Futbolun sadece sahada oynanan bir oyun olmadığını, bunun toplumsal boyutu ve yansımaları olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam,Türkiye'de dede ve ninelerin bile futbolla ilgilendiklerini söyleyen Sağlam futboldaki şiddete dikkati çekerek " Futbola bakış açımızı en kısa sürede değiştirmeliyiz. Genç bir adam ölürken kupa kazansan ne olur, kazanmasan ne olur. Futbolun bir spor olduğunu aklımızdan çıkartmayalım. Kendimizi kontrol etmeliyiz. Hassas olup, sorumluluk alalım. Maalesef sporun içindeki insanlar, baskı oluşturup, can kaybına kadar yol açabiliyor. Kazanan takımın taraftarı kral gibi, kaybedenin ki ise eziliyor. Ben sakin bir insan olmama rağmen, futbol sahalarında farklı karaktere bürünüp, kendimi tanıyamıyorum. Melek gibi futbolcular, sahada canavara dönüşüyor. Ondan sonrada dışarıda insanlar birbirini bıçaklıyor. Türk futbolunun en ciddi ve kısa sürede ele alınması gereken sorunu budur.Ülkemizde kaybetmeyi hazmetmek ne yazık ki zor" şeklinde konuştu.
Herkesi spor yapmaya davet eden Ertuğrul Sağlam, sporun hem sağlık açısından hem de bireyi kötü alışkanlıklardan korumak adına önemli olduğuna vurgu yaparak Kayseri Erciyesspor'u Süper lige yükselmesinden dolayı, Kayserispor'u da elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Melikşah Üniversitesindeki bir bayan öğrenci de daha önce Beşiktaş'ı sonra Ertuğrul hocadan dolayı Bursaspor'u tuttuğunu söyleyince, Sağlam " Desene sende benim gibi boştasın" yanıtı verdi
Kayserispor, Samsunspor, Beşiktaş ve Bursaspor'dan iyi şekilde ayrıldığını ve bu takımlardan gelecek önerilere her zaman açık olduğunu belirten Sağlam, Beşiktaş'dan yeni sezon için teklif almadığını, aldığı takdirde düşüneceğini ifade ederek" Beşiktaş'dan henüz bir teklif almadım. Alırsam elbette düşünürüm. Benim hayatımdaki önemli takımlardan birisidir. Yurt dışında bir takım çalıştırıp, Türk antrenörlerini onurla temsil etmek istiyorum. Avrupa'da bir takım çalışmayı hedefliyorum. Ülkemizde maalesef, istikrarsızlık yüzünden antrenörlerin işine son veriliyor ve çok fazla değişiklikler oluyor. Samet Aybaba bana göre başarılı bir sezon geçirdi. A milli takımdaki Abdullah Avcı'da öyle. Avcı'ya daha hoşgörülü ve sabırlı olmalıyız. Yabancı oyuncu konusunda kademi olarak azalma olsun isterim" diye sözlerini tamamladı
Melikşah Üniversitesi Mütevelli heyet başkanı Memduh boydak, Ertuğrul Sağlam'a günün anısına bir plaket verdi
Editor
Ve Fatih Tekke geri dönüyor!
Ve Fatih Tekke geri dönüyor!
Trabzonspor'un efsane ismi Fatih Tekke, sportif direktör olarak bordo-mavili kulübe geri geliyor.
Trabzonspor'da dün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte bordo- mavili camiada "Öze dönüş operasyonu" başladı.
Seçim çalışmaları sırasında yaptığı açıklamalarla Trabzonsporlu taraftarlara 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupasını getireceğine dair söz veren yeni başkan Hacıosmanoğlu'nun en büyük vaatlerinden biri de Fatih Tekke'ydi. Hacıosmanoğlu, Tekke'yi sportif direktör olarak göreve getireceğini açıklamıştı.
(Fotomaç)
Editor
Orman: 'Beşiktaş'ın yeni hocası...'
Orman: 'Beşiktaş'ın yeni hocası...'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde adlı programa katıldı. İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:
"ADALET DUYGUSUNU GETİRDİK"
"Beşiktaş'ta bölünmüşlük vardı. Küslükler vardı. Sıkıntılar vardı. Birçok olumsuz şartlar vardı, mali şartların haricinde. Beşiktaş'ı sezon başında hedefe yönlendirmek için Şeref Bey üzerinden Feda kampanyasını başlattık. Disiplinsel kurallar getirmemiz lazımdı. Getirmeseydik aldığımız dereceden daha vahim durumlar oluşabilirdi. Futbol bir takım işi. Kontratlar gereği özellikle yabancı futbolcuların sözleşmelerinin boşa çıkma durumları vardı. Adalet duygusunu getirdik. Yüksek maliyetli oyuncularımızın sözleşmelerini ya sonlandırdık ya da indirime gittik. Düşük maliyetleri de yukarı çektik. Yerli-yabancı maliyetleri arasındaki uçurumu kapattık. 200 bin Feda tişörtü sattık."
"ADALI'NIN ADAYLIĞI..."
"Seçim süreci başladı. Artık her isteyen aday olamıyor. Beşiktaş, Türkiye'nen en köklü ve büyük camimasıdır. Başkan adayı olacak kişinin bu kulübe aşk duyması lazım. Doğal bir süreç olarak görüyorum Serdal Adalı'nın başkan adaylığını."
"JORGE MENDES'E BORCUMUZ YOK"
"Beşiktaş gibi çok ciddi bir kurumda, hele milyonlarca para harcanan bir kurumda organizasyonun olması lazım. Göreve geldiğimizde böyle bir ekip yoktu. Futbol organizasyonu yoktu. Çok önemli borçlarımız vardı. UEFA'dan men edilme durumu vardı. Futbol Direktörü'nün manası budur. Bu işlerde artık yöneticilerin olmaması lazım. Bu zamana kadar hatalar yapılmış olabilir. Kaleci konusunda mesela... Çünkü böyle bir departman yoktu. Teknik direktör 'Sağ ve solda oynayacak birini arıyorum' dedi. Biz de mali şartlarımıza gğöre isimler aldık. Böyle bir sistem olunca hata yapma şansınız çok fazla. Futbol İzleme Komitesi yaklaşık olarak 800 maç izledi. Bu sezon hangi mevkiye kimleri alacağımızı alternatifli olarak biliyoruz. Önder Özen ile birlikte başladı. Niang transferi çok spontane gelişti. İlgi alanımızda değildi. Türkiye'ye dönmek istediğine dair tweet atmıştı. 800 bin Euro'ya 6 aylığına gelebileceğini söyledi. Ben de olur verdim. Beşiktaş'ın Jorge Mendes'e şu an hiçbir borcu yok."
"ÖNDER ÖZEN'E GÜVENİYORUM"
"Önder Özen, Fenerbahçe'de 7.5 yıl çalıştı. Futbolla ilgili gayet çağdaş fikirleri olan, bilgi sahibi olan, saygın bir arkadaş. Önder Özen, Beşiktaş için doğru bir isim. Bu bir ekip işi. Dentinho transferi gibi hatalar, yöneticilerin transfer yapması sonucu oluşuyor. Önder Özen'e inanıyorum. Çok beğendiğimiz bir arkadaş. Herkes görevini iyi yapmak zorunda. Yapamayan da gider. Samet Aybaba ile yollarımızı ayıracağız. Zico, Beşiktaş'ın hocası olmayacak. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü büyük ihtimalle yabancı olacak. Geçen sezon kimse Beşiktaş'a gelmek istemedi. Ama şu anda gelmek isteyen en az 10 teknik direktör var. Samet Aybaba başarılıydı. Severek ayrılıyoruz."
"6 OYUNCU ALACAĞIZ"
"Yeni sezon için transferde 6 oyuncu alacağız. Bu isimler de belli. Bu oyuncuların bonservisleri için 15 milyon Euro ayırdık. Beşiktaş'ta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak."
Editor
Burak Yılmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum
Burak Yılmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum
Burak Yılmaz:Hiçbir Yere Gitmiyorum.Galatasaray'da mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Ayrılmayı düşünmüyorum.
Süper Lig Gol Kralı unvanıyla geldiği G.Saray’da bu başarısını bir kez daha tekrarlayan Burak Yılmaz, asıl çıkışını Devler Ligi’nde yaptı. G.Saray forması altında 9 dev maçta fileleri 8 kez havalandırıp Avrupa vitrinine çıkan Kral, değerini de 4’e katladı. Yönetim, sözleşmesinde yazılı olan 5 milyon euroyu TFF’ye yatırarak Trabzonspor’dan transfer ettiği Burak’ın satışına, “Değerini bulduğu” takdirde onay verecek.
10’DAN 12’YE ÇIKTILAR AMA...
PEKİ değerden kasıt ne? En az 20 milyon euro... Evet, Burak Yılmaz’ın Avrupa’ya transferine şartlı onay veren Başkan Ünal Aysal’ın Kral’a biçtiği değer bu. İtalya’nın Fiorentina kulübünün Burak’la ilgilendiğini ve resmi teklif getirdiğini bilmeyen yok. Pazarlıkta sözü edilen rakamlar da ortada. Kesenin ağzını 10 milyon eurodan açıp 12’ye yükselten Fiorentina, beklemeye başladı. G.Saray cephesi ise 20 milyon eurodan 1 kuruş aşağı inmiyor.
DEVLER LİGİ’NDE OYNUYORUM YA...
“15 milyon euroya bu iş olur” düşüncesi ise yanlış. Çünkü Burak’ın G.Saray’dan gitmeye niyeti yok. Burak Yılmaz, kız kardeşi Manolya’nın düğün töreninde, transferiyle ilgili düşüncelerini yakınlarıyla paylaştı: “G.Saray’da mutluyum. Burada gol kralı oldum, Avrupa’da vitrine çıktım. Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorum. Daha ne isteyeyim ki. Fiorentina’ya gitmek istemiyorum.
İMPARATOR DA ‘KALSIN’ DİYOR
Burak Yılmaz’ın yanı sıra G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Kral’ın satışına soğuk baktığı gelen haberler arasında. Ancak bir de olayın mali boyutu var. “Değerini bulan her oyuncu satılır” düşüncesindeki G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın İtalyan kulübünün teklifini 20 milyon euroya çıkarması durumunda, Burak’ı ikna edeceği ve bu transferin gerçekleşebileceği belirtiliyor.
Editor
Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldı!
Krasic F.Bahçe'nin elinde kaldı!
F.Bahçe yönetimi geçen sezon 7 milyon Euro’ya aldıkları Krasic’i elden çıkartmak için Rusya’da her kapıyı çalsa da Sırp yıldızı ne alan var ne de ilgilenen.
Sezon başından beri özel kondisyonerle çalışmasına rağmen bir türlü form tutamadığı gibi takıma adapte olmakta bile güçlük çeken Milos Krasic, tabir-i caizse F.Bahçe’nin elinde kaldı.
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yıllardır hayâlini kurduğu Sırp futbolcuyu bundan tam bir sene önce Juventus’tan 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadroya katan sarı-lacivertli yönetim, şimdilerde ise ‘Nasıl olur da Krasic’ten kurtuluruz?’ diye kara kara düşünüyor..
Kulüple 3 senelik daha sözleşmesi bulunan ve kalması halinde her yıl 2 milyon 300 garanti ve 12 bin 500 bin Euro da maç başı ücret kazanacak olan deneyimli oyuncuya bu paraları ödemek istemeyen sarı-lacivertliler, Rusya’da çalmadık kapı bırakmadı.. Futbolcunun menajeri Joksimovic’le de sürekli olarak irtibatta olan F.Bahçeli idareciler, en geç 1 ay içinde bu büyük sorunu çözüme kavuşturmanın planlarını yapıyor.
KİRALIK DA GÖNDERİLEBİLİR
Minumum zararla elden çıkartmak istedikleri sorunlu yıldıza Rusya’dan bir talip çıkmaması yöneticilerin umutsuzluğa kapılmasına neden olurken, sarı-lacivertlilerin para saçan Katar takımlarına da teklif götüreceği öğrenildi.
Krasic'in yabancı kontenjanındaki şişkinlik göz önünde bulundurulduğunda bonservisiyle birlikte birlikte gönderilememesi halinde ise kiralık olarak başka bir kulübe verilmesi de gündemde.
(Vatan)
Editor
Rizespor'dan teknik direktör atağı
Rizespor'dan teknik direktör atağı
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yeni teknik direktörlerini en geç salı gününe kadar belirlemek istediklerini söyledi
Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’da, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları devam ediyor.
Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Gündemimizde yerli ve yabancı olamak üzere 3-4 teknik direktör var. Bazıları ile görüştük. Önümüzdeki hafta en geç salı gününe kadar yeni teknik direktörümüz ile anlaşmak istiyoruz" dedi.
Süper Lig yapılanmasının yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardından şekilleneceğini ifade eden Ferah, "Genç ve yetenekli oyunculara sahibiz. Geçen sezondan çok değerli bir kadro oluşturduk ancak mutlaka takımdan gidenler veya gelenler olacaktır. Bu konudaki bütün yapılanmamızı hocamızı belirledikten sonra sürdüreceğiz. Her şey hocamızın tasarrufunda olacak" diye konuştu.
Editor
'Riera'ya 3 milyon euro, Burak'a 2.3 milyon euro verilmez!'
'Riera'ya 3 milyon euro, Burak'a 2.3 milyon euro verilmez!'
Galatasaray İsyanyol futbotbolcusu Albert Riera'yı gözden çıkardı. NEVZAT DİNDAR - SKORER ÖZEL VE SATILIK!
İki sene önce Olympiakos'tan 3 milyon euro karşılığında transfer edilen iki yıl daha Galatasaray ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon planlarında olmadığı ortaya çıktı.
Sarı-kırmızılıların kalan iki sezonda toplam 6 milyon euro daha alacak olan Riera'nın yüksek maliyetinden kurtulmak ve aradığı niteliklere uygun bir sol bek için girişimlerini yoğunlaştırdığı belirtildi. Valencia'nın 29 yaşındaki sol beki Jeremy Mathieu için nabız yoklayan Cim-Bom'un, Riera'dan kurtulması durumunda Fransız yıldızı kadrosuna katmak için bütün imkanlarını seferber edeceği vurgulandı.
Riera için "Belki yararlı da oldu ama bir sol beke 3 milyon euro, gol kralına 2.3 milyon euro veremezsiniz" yorumunu yapan sarı-kırmızılı idareciler, gerekirse Riera'dan bonservis almadan yolları ayırmaya çalışacak.
Editor
‘robben’İ bİze verİn’
‘ROBBEN’İ BİZE VERİN’
Fenerbahçeli yöneticilerin geçtiğimiz günlerde Bayern Münih ile temasa geçerek Franck Ribery ve Arjen Robben’den birini transfer etmek istediklerini resmen bildirdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin ilk tercihinin ise Hollandalı yıldız olduğu belirtildi SENAD OK
Dünyaca ünlü bir yıldızı Fenerbahçe’ye getirme konusunda kararlı olan yönetimin, geçtiğimiz günlerde Bayern Münih’in kapısını resmen çaldığı öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni sezonda Alman ekibinin başına geçecek Guardiola’nın kadroda yapacağı radikal değişiklikleri düşünerek, Arjen Robben ve Franck Ribery konusunda girişimde bulunan Fenerbahçeli yöneticiler, Bayern Münih kulübüne iki oyuncudan birini transfer etmek istediklerini dile getirdiler. Almanlar’ın yeni sezon planlamasının henüz netleşmediğini, önlerinde çok önemli bir final maçının bulunduğunu belirterek fazla renk vermedikleri kaydedildi.
Özellikle Robben’in yeni sezonda takımda kalma ihtimalinin bir hayli düşük olduğu, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da her iki kanatta da oynayabilen Hollandalı oyuncuyu daha fazla istediği bildirildi. Bu transferde Dirk Kuyt’ı da kullanmayı planlayan sarı-lacivertli yöneticiler, Şampiyonlar Ligi finali sonrası hem Robben, hem de kulübü ile yeniden temasa geçecekler. Hitzfeld söylemişti
Bilindiği gibi Bayern Münih’in eski teknik direktörlerinden Ottmar Hitzfeld geçtiğimiz ay Bild gazetesine verdiği demeçte Arjen Robben’in gelecek sezon Bavyera ekibinde olmayacağını ileri sürmüştü. Bayern’in, Dortmund’dan kadrosuna kattığı Götze’nin, Hollandalı oyuncunun takımdan ayrılmasına yol açacağını belirten Hitzfeld, birçok yıldızın aynı takımda bulunamayacağını söylemiş, Götze’nin Robben’in de oynadığı bölgede forma giydiğine dikkat çekerek yıldız futbolcunun büyük ihtimalle başka bir takıma transfer olacağı dile getirmişti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-05-2013, 14:10
zekı62
Aykut Gitti ...5 yıl daha Fener'de
5 yıl daha Fener'de
Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Recep Niyaz ile 5 yıllık kontrat yaptı
29-05-2013, 14:13
zekı62
FB. Alper Potuk krizi
O zaman Fenerbahçe Yönetimi, Eskişehirspor ile her konuda anlaşmış, Alper’le el sıkışmış ancak son görüşmede genç yıldızın istediği para fazla bulununca anlaşma olmamıştı. Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Yönetimi’yle masaya oturan Fenerbahçe, 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Şam ile Bienvenu’nun bonservisleri karşılığında anlaşmaya varmış, ardından da Alper’e 5 yıllık imza attırmıştı.
Her şey tamam görünüyordu ama bu kez de takasta kullanılacak futbolcular pürüz çıkardı. Orhan Şam, “Ben, Kasımpaşa ile anlaştım” derken, Bienvenu’nun alacağı ücretin düşük olduğunu söyleyip, anlaşmaya yanaşmadığı belirlendi.
Kaynak: FANATİK
29-05-2013, 17:00
Editor
Çaykur Rizespor'da Rıza Çalımbay dönemi!
Çaykur Rizespor'da Rıza Çalımbay dönemi!
Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktörü belli oldu.
Çaykur Rizespor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşma sağladı. Çaykur Rizespor'da daha önce 2 kez görev yapan teknik adam yeşil mavili kulüple 1 yıllık sözleşme imzalayacak.
Çaykur Rizespor'u 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkaran ancak transferde bütçe anlaşmazlığı nedeniyle yönetimle ayrı düşen ve görevden ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli'nin yerine yönetim, takımı daha öncede iki kez çalıştıran Rıza Çalımbay ile masaya oturdu. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile görüşen ve anlaşma sağlayan Çalımbay'ın yarın kendisini yeşil mavili kulübe bağlayan 1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.
YÖNETİM: ÇALIMBAY'LA ANLAŞTIK
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Rıza Çalımbay ile büyük oranda anlaştıklarını belirterek yarın sözleşme imzalayacaklarını söyledi, yeni sezon için transfer çalışmalarının da başladığını anlattı.
ÇALIMBAY: KADROYA ÇOK SAĞLAM TAKVİYELER ŞART
Teknik direktör Rıza Çalımbay da Çaykur Rizespor'la anlaştıklarını doğruladı, PTT 1'inci Lig'in Süper Lig ile çok farklı olduğuna dikat çekerek, "Kadroya çok sağlam takviyeler yapılması gerekiyor. Süper Lig'de ilk yıl çok önemli. İlk sezonda Çaykur Rizespor'un ligi iyi yerde bitirmesi gerekiyor. Ondan sonra takım yoluna emin adımlarla devam eder. Süper Lig göründüğü gibi kolay değil" dedi.
Çlımbay, ilk olarak 2004-2005, ardından da 2007-2008 sezonunda Çaykur Rizespor'u çalıştırmış, ilk yarı sonunda Beşiktaş'a gitmişti. Çaykur Rizespor'un, 30 Haziran'da Rize'de toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.
29-05-2013, 17:00
Editor
Galatasaray ile adı anılan Fenerbahçeli'den 3 yıllık imza!
Galatasaray ile adı anılan Fenerbahçeli'den 3 yıllık imza!
Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Recep Niyaz ile 3 yıllık kontrat yaptı.
Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin ile nikah tazeleyen Fenerbahçe'de bir imza daha...
Sarı-lacivertliler 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren genç yıldız Recep Niyaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia ediliyordu.
Genç oyuncunun bu sezon tecrübe kazanması için forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanacağı öğrenildi.
29-05-2013, 20:00
Editor
Burak Fiorentina'ya gidiyor mu?
Burak Fiorentina'ya gidiyor mu?
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz Fioretina ile anlaştı mı? Menajeri Ali Egesel açıkladı.
Sarı-Kırmızılı forma altında bu sezon gösterdiği performans ile bir çok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Burak Yılmaz'ın Fiorentina ile anlaştığı iddialarına cevap geldi.Menajeri Ali Egesel golcü oyuncunun Galatasaray'da mutlu olduğunu söylerken Fiorentina iddialarına da açıklık getirdi.
Burak Yılmaz'ın 'Fiorentina ile anlaştım, top artık kulüplerde' açıklamasını değerlendiren Egesel şöyle konuştu; 'Burak böyle birşey söylememiştir. Galatasaray ile 4 yıllık sözleşmesi var. Burada futbol oynamaktan mutlu. Kulüpler görüşür, anlaşırsa biz o zaman görüşürüz. Ama bizim görüşmemiz, anlaşmamız yok' dedi.
Bu sezon ligde 24, Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atan Burak Yılmaz'ın peşinde Chelsea, Atletico Madrid, Napoli, Tottenham'ın da olduğu iddia ediliyor.
(Akşam)
Editor
Gençlerbirliği, Smiljanic'le anlaştı
Gençlerbirliği, Smiljanic'le anlaştı
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, kendisi izlediği Milan Lola Smiljanic ile bugün yaptığı görüşme mutlu sonuçlandı.
1986 doğumlu olan ve Partizan takımında forma giyen Milan Lola Smiljanic ile yarın yapılacak olan sağlık kontrolünden sonra anlaşma imzalanacak.
6kez milli formayı giyen ön liberoyu başkan İlhan Cavcav kendisi izleyerek transfer etme kararı aldı. Bugün yapılan görüşmede anlaşan taraflar yarın yapılacak olan sağlık kontrolünden sonra kaç yıllık imza atacağı belli olacak.
Editor
Sow Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
Sow Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?
Aykut Kocaman'ın istifasının ardından tecrübeli teknik adamın Moussa Sow'a verdiği ilginç tavsiye dikkat çekti.
Fenerbahçe'de Moussa Sow şaşkınlığı yaşanıyor. Teknik kadronun raporu doğrultusunda, takımda kalması planlanan Moussa Sow'a gelen sürpriz teklif ortalığı karıştırdı. Sow'un menajeri Shervin Nikoui, dün İstanbul'a gelerek Senegalli futbolcuya cazip teklifler olduğunu yönetime belirtti.
Nikoui, yöneticiler Hasan Çetinkaya ve İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede sözleşmesinde '17 milyon Euro karşılığı serbest kalır' maddesi bulunan Sow için Arsenal ve Liverpool'un 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade etti. KOCAMAN'DAN SOW'A TRANSFER TAVSİYESİ
Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.
Editor
Rumenlerden çılgın iddia! Lucescu ve Fenerbahçe...
Rumenlerden çılgın iddia! Lucescu ve Fenerbahçe...
Rumen basını, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ile ilgilendiğini iddia etti. ONUR DİNÇER / SKORER DIŞ HABERLER
Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in başında bulunan Mircea Lucescu ile ilgilendiği iddia edildi.
Rumen basınında yer alan haberlerde uzun süredir Ukrayna ekibini çalıştıran deneyimli teknik direktörün tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.
Yakın zamanda kulübüyle sözleşmesini yenilemesine karşın değişiklik arayışında olduğu ifade edilen Lucescu'nun geçmişte önemli başarılar yaşadığı Türkiye'ye dönebileceği vurgulandı.
Haberde Dirk Kuyt, Raul Meireles gibi yıldız isimlere sahip sarı-lacivertlilerin Rumen teknik adama istediği kadroyu oluşturması için 200 milyon euro'luk bütçe ayıracağı belirtilirken; Fenerbahçe'yi Avrupa'nın zirvesine taşımak için uygun ismin Lucescu olduğunu düşünen isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın, deneyimli çalıştırıcı sayesinde bu başarıyı yakalayabileceği ifade edildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
30-05-2013, 16:47
tayfun 74
Es Es'ten Ersun Yanal'a F.Bahçe izni
Eskişehirspor'un hocası Ersun Yanal'ın, Fenerbahçe'ye transferi için kırmızı siyahlı kulüpten vize çıktı!..
Aykut Kocaman'ın istifası sonrası adı Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için anılan Eskişehirspor'un hocası Ersun Yanal'ın transferi için kırmızı siyahlı kulüpten vize çıktı!..
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kararın Ersun Yanal'da olduğunu ifade etti ancak sözleşmedeki tazminat maddesinin de altını çizdi!..
Başkan Ünal, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak "Ersun Hoca şu ana kadar bize bu konuda herhangi bir şey söylemiş değil. Eğer Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyse bu Ersun Yanal'ın kendi kararıdır. Bu konuda bizim Eskişehirspor Kulübü olarak söyleyecek bir şeyimiz yok ancak sözleşmesindeki maddelerin yerine getirilmesi gerekiyor." dedi.
Ünal, Yanal'ın sözleşmesindeki tazminat maddesiyle ilgili soru üzerine ise "Şu anda rakamı net olarak hatırlamıyorum ama dolar bazında bir madde var. Kulüp sözleşmeyi feshederse bizim ona ödeyeceğimiz, kendisi feshederse onun bize ödeyeceği bir meblağ söz konusu. Eğer o noktaya gelirsek o konuda anlaşılır, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum." diye konuştu.
31-05-2013, 01:00
Editor
Ve Chedjou resmen G.Saray'da
Galatasaray, Aurelien Chedjou ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, Kamerunlu oyuncu için 6 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray, böylece kulüp tarihinde bir savunma oyuncusuna verilen en yüksek miktarı ödedi.
Sathaber24.com sitemizdeki bu Konunun kaynagı ve devamı için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Editor
Çaykur Rizespor, Rıza Çalımbay'la anlaştı
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ı getirildi.
Sathaber24.com sitemizdeki bu Konunun kaynagı ve devamı için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Editor
Yıldırım Ersun Yanal ile anlaştı
Aykut Kocaman'ın istifasının ardından teknik direktörü arayışlarına giren Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasında yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Sarı-lacivertli yönetim, diğer adaylarla da görüştükten sonra kararını verecek
03-06-2013, 21:40
zekı62
Erman Toroğlu'ndan F.Bahçe için müthiş iddia
İşte Toroğlu'nun açıklamaları:
"Şimdi şu gözüküyor. Ersun Yanal, Fenerbahçe'yle konuşunca o zaman şu geliyor. Biz Ersun Yanal'ı da alacağız. 'Sen de Alper'in kafasını da çel, bize geleceksin. Alper de Galatasaray'a gitmesin. İlk hamlede başarılıysa, Ersun'u getirip konuşuyorsun. Sonra Denizli'yi çağırıyorsun. Acaba Capello'yla da konuşmaya gittin mi? Çünkü Aziz Yıldırım, yöneticiler kanalıyla Daum'la konuşurken, Trapattoni'yle konuşuyordu.
Fenerbahçe'yi bilen arkadaşlarımız var. Böyle bir sistemde Aziz Yıldırım herşeyi yapabilir. O onun kendi sorunu. 'Galatasaray bu şartlardaysa ben de bu dengeyi değiştirmem lazım' diyor. Fenerbahçe'nin parası yok. Gitmeye zorlanıyor oyuncular. Alper'i aldılar, demek ki Alper'in alınmasında Ersun'un alınma şartı varmış. O zaman konuşmadım. Ama şimdi Ersun çıktı, söylemem lazımdı."
03-06-2013, 21:56
Mojıto
Bu ne be bilmece gibi.....
03-06-2013, 22:16
ASİL
Alıntı:
Mojıto Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne be bilmece gibi.....
bende çözemedim :8[1]:
03-06-2013, 22:26
zekı62
ne anlamadınız ya !
Alıntı:
ASİL Nickli Üyeden Alıntı
bende çözemedim :8[1]:
ne anlamadınız ya ! Ben erman Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
diyorum ki :
---Hiç kimse Alper transferinde Fenerbahçe'yi konuşmazken,
---sarı lacivertlilerin devreye girerek fiyat artıracağını
Alper'i aldılar, demek ki Alper'in alınmasında Ersun'un alınma şartı varmış.
söylediğini belirten Toroğlu, bu bilgiyi de Ersun Yanal'dan öğrendiğini söyleyerek transferin perde arkasında Yanal'ın olduğunu iddia ett
ahanda ranzaaa ! ergüüün 80 ler:8[1]:
03-06-2013, 22:42
ASİL
Alıntı:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı
yazdık yukarıda orda
anayan anadı:49:
03-06-2013, 22:51
zekı62
ben lafımı ortaya kodum isteyen
Alıntı:
anayan anadı:49:
ben lafımı ortaya kodum isteyen alır gider istemeyen bırakıp kaçar
dilber hala):8[1]:
03-06-2013, 23:10
ASİL
Alıntı:
zekı62 Nickli Üyeden Alıntı
ben lafımı ortaya kodum isteyen alır gider istemeyen bırakıp kaçar
dilber hala):8[1]:
neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
03-06-2013, 23:18
zekı62
evet geri dönelim !
Alıntı:
neyin kafasını yaşıyorsun kardeş söylede bizde içelim 80ler dilber hala neyse bu işin şakası ama açılan konuyla bizim yazdıklarımızın hiç alakası yok bu konuyla ilgili mesaj yazacak arkadaşlarında kafası karışıyor bence konu başlığına geri dönelim herkese iyi geceler...:45:
USTA :konuyu açıyoruz anlamadık çözemedik.adam adam gibi anlatmış
bizde anlayan var anladılar dedik .elcezire yayınımı bu anlanamayacak selamlar
04-06-2013, 12:47
zekı62
Aziz Yıldırım tercihini yaptı
"Benim oyum Yanal’a --demekki erman hoca doğru demiş.
İstanbul’da Yüksel Çağlar’ın evinde gerçekleşen buluşma son derece sıcak bir atmosferde geçti. Uzun yıllardır Ersun Yanal’ın oynattığı futbola büyük beğeni duyan başkan Aziz Yıldırım, tecrübeli hocayla buluşmasından ‘Tamam’ diyerek ayrıldı.
oldu mu şimdiii !:angry8:
04-06-2013, 22:49
zekı62
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Fenerbahçe ile görüşme halinde olan Ersun Yanal hakkında önemli sinyaller verdi.
Ersun Yanal'ın Eskişehirspor ile olan sözleşmesinden dolayı 1 milyon dolarlık tazminat maddesi bulunduğunu ifade eden Ünal, "Beğenmediğiniz Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor" ifadelerini kullandı.
Ersun Yanal, Fenerbahçe'ye gidiyor ve kulübünüze bir milyon dolar para getiriyor. Demek ki kötü bir teknik direktör getirmemişiz. Maalesef geldiği günden bu yana sahaya çıktı bir maç, ikinci maçta 'istifa' dendi. Böyle Eskişehirsporluluk ve futbolseverlik olmaz. Ersun Hoca, ön görüşme için bizden izin aldı. Kendisine sözleşmemizi hatırlattık. Hoca, bu kulüpten transfer olursa bir milyon dolar getirir." şeklinde konuştu.
04-06-2013, 23:01
marek16
erman toroğolu bu ülkeyi az bişi seviyorsan sus daha fazla saçmalama allah peygamber için sus ya. yeter saçmaladığın yeter. GALATASARAYımız için söylediklerini hala unutmdk .
04-06-2013, 23:49
ilhanaktan
samete sormak lazım oyle degılmı samet
05-06-2013, 00:39
kınık
yine erman sacmalamış ne demek istediğni kendi bile anlamamıştır laf kalabalığı başka birşey değil
05-06-2013, 03:16
uzmanuyducu
yine bir erman toroğlu saçmalığı vede vakası eskiden futbol adamları futbol konuşuyodu şimdi ise dedikodudan öte bişey yok gündem yaratmak için gündemde kalmak için ver yansın ediyolar futbol unutuldu bu türkiyede acaba bu yorumculara top yuvarlakmı diye sorsak ne derler takdir yüce milletimizin
05-06-2013, 19:53
Volkan
Ersun Yanal gelirse bittiğimiz andır.. Adam da ne vizyon var ne misyon alalade bir teknik direktör elle tutulur bir başarısıda yok. Zaten Fenerbahçedekiş oyuncular onu silindir gibi ezer.
05-06-2013, 20:57
kınık
Alıntı:
Volkan Nickli Üyeden Alıntı
Ersun Yanal gelirse bittiğimiz andır.. Adam da ne vizyon var ne misyon alalade bir teknik direktör elle tutulur bir başarısıda yok. Zaten Fenerbahçedekiş oyuncular onu silindir gibi ezer.
kesinlikle doğru aykut tan bir farkı yok
06-06-2013, 13:52
zekı62
MİLLİ --Çöküş
FIFA dünya sıralaması açıklandı. Türkiye'nin 10 basamak birden gerileyerek 573 puanla 54'üncü sırada yer aldığı listede,
İspanya bin 614 puanla ilk sıradaki yerini korudu. Almanya ve Arjantin de 2. ve 3. sıralardaki konumlarını devam ettiren ülkeler oldu.
Meselenin dipten ele alınmasına, çerik-çürük hale gelmiş, enkaz halindeki bir neslin yeniden elden geçirilmesine, restorasyona tabi tutulmasına ihtiyaç var.:8[1]:
KİMsöylemiş bunu :49:
06-06-2013, 13:53
zekı62
ılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti.
Elazığspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Yılmaz Vural, bugüne kadar kendisine teklif gelmemesine, milli takım ve üç büyüklerle adının anılmamasına isyan etti. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Vural, 'Sistemi eleştirdiğim için beni sevmezler. O meşhur hocaların hiç biri konuşmaz. 'Yılmaz sus!' diyorlar ama susmam' dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
işte Vural'ın sözleri:
"Yılmaz Vural konuşur.3 puanla aldığım takımı 43 puanla ligde bıraktım. Her şeyi yerinde olan Eskişehirspor 46 puanla, bizim 3 puan önümüzde ligi tamamladı, şu anda 9 takım teknik adam arıyor, bir tanesi gelip kapımı çalmıyor, bir tane arayan yok. Ben de saf saf bekliyorum. Neden? Çünkü ben konuşuyorum, eleştiriyorum, aykırı bir tipim. Dünyanın neresinde sistemi eleştiren adamlar sevilir? Türkiye'de ki o meşhur hocalara bir bakın, bugüne kadar neyi eleştirdiler? Benim medyam hep onları gündeme getirsin, önemli yerlere koysun. 60 yaşına geldim, milli takımda, üç büyük takımda adım geçmiyor. Ben bunlara layık değil miyim? Ben konuşursam beni oraya layık görürler mi? Yılmaz sus diyorlar. Susmam!
ZAVALLI MIYIM?
yılmaz hoca:present:
06-06-2013, 14:06
zekı62
06-06-2013, 18:31
zekı62
çArşı'dan Gezi için teşekkür mektubu!
:45::present:
06-06-2013, 18:47
zekı62
Alex'e küfür şoku!
Bugün gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan Alex'in Aykut Kocaman hakkında yaptığı açıklamalar gündemi bir anda değiştirdi. Alex'in eski hocası Aykut Kocaman hakkında şu şekilde konuştuğu iddia ediliyordu. "Aykut Kocaman çalışmıyordu. Yaptırdığı idmanların hiçbir işe yarar tarafı yoktu. O işe yaramayan bir antrenördü. Sadece koşmamızı istiyordu. Koşuyorduk o kadar, oyun filan yoktu. Hiçbir işe yaramayan antrenman programları vardı. Kendisine endişelerimi söylediğimde, 'Tamam' dedi, ama ilişkimiz ondan sonra çöktü. Bir gün geldi ve 'Sen büyük oyuncusun ama artık birlikte çalışamayacağız dedi"
Ancak Twitter'da olay bambaşka bir hale geldi. Bir Fenerbahçeli taraftar ingilizce olarak Alex'e ağır küfürler etti. Alex de bu küfürlere karşılık olarak "Ben Aykut Kocaman hakkında kötü konuşmadım, o gazeteye konuşmadım, Türk medyasına konuşmadım." diyerek sahadaki olgun tavrını kendisine küfür ile konuşan taraftar karşısında da sürdürdü.
'TWİTTER'I BU ŞEKİLDE KULLANMAK TEHLİKELİDİR'
Twitter'ı kitlesel bir şiddet aracı olarak kullanmak tehlikelidir. Son günlerde kullanılan yöntemlerle toplum üzerinde nasıl etki bıraktığı ortadadır. Halkı kışkırtmaya çalışanlarla ilgili kanuni gereği mutlaka ifade edilmiştir.
Provakatif çaba içinde olanların yasal takibi yapılıyor.:8[1]:
06-06-2013, 19:16
mert383
Bu nasıl iş ya hem adamın heykeli yapılıyor. Hemde sonra küfür ediliyor. Anlamadım gitti.
Bir beşiktaşlı olarak da , çok sevdiğim bir oyuncuydu keşke gitmeseydi
07-06-2013, 19:49
zekı62
FB.sol bek mevkii Kamerunlu sol bek Benoit Assou-Ekotto'yu
Fenerbahçe, Reto Ziegler'den boşalan sol bek mevkii için arayışlarını sürdürüyor. Sarı lacivertli ekip transfer için rotasını İngiltere'ye çevirirken İtalyan basını tarafından ise bu öğleden sonra flaş bir iddia ortaya atıldı.
İtalyan basınının flaş gelişme olarak duyurduğu habere Fenerbahçe, 2006 yılından beri Tottenham forması giyen 29 yaşındaki Kamerunlu sol bek Benoit Assou-Ekotto'yu haftasonu sağlık kontrülünden geçirip sözleşme imzalatmak için İstanbul'a getirecek.
07-06-2013, 19:52
zekı62
İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;
Kulübümüzün, Jorge Jesus'a teklifte bulunduğu ve reddedildiğine dair Haber Türk spor sayfalarında yer alan haber doğru değildir; kendisine herhangi bir teklifte bulunulmamıştır.
Yine aynı gazetede, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından söylendiği iddia edilen 'Cardozo'yu alır, hocayı açıklarım' söylemi de gerçek değildir.
Kulübümüz, teknik direktör arayışı doğrultusunda görüşmelerini sürdürmektedir. Konuya dair nihai karar ise Yönetim Kurulumuz tarafından verilecektir.
Haber sahiplerinin, bahsi geçen doğru olmayan bu haberlere dair kaynaklarını açıklamaları gerekmektedir.
Ayrıca yine aynı gazetede, Başkanımız tarafından söylendiği iddia edilen 'Pepe'yi, yaşlı olduğu için istemedik' sözleri de doğru değildir.
Pepe, transfer planlamamız içerisinde yer almadığı gibi başkanımızın da bahsi geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi olmamıştır.
Yine aynı sayfalarda yer bulan, futbolcularımız Sow ve Krasic'e dair transfer ve takas iddiaları da doğru değildir.
Ayrıca Benteke ve Belhanda ile ilgili de transfer çalışmamız bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,
07-06-2013, 19:55
zekı62
BJK _"Ronaldinho'ya teklifimizi yaptık
Haber1903.com'a konuşan Çebi bu konuyla ilgili olarak, "Ronaldinho'ya teklifimizi yaptık. Şimdi ondan cevabını bekliyoruz" dedi.
PROSİNECKİ, BİELSA, RUDİ GARİCA...
Sportif direktör Önder Özen'in teknik direktör konusundaki arayışının da sürdüğünü belirten Çebi, "Bize sunacağı raporun ardından yöneticiler olarak bir değerlendirme yapacağız. Prosinecki, Bielsa ve Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia gündemimizde bulunmaktadır. Bu isimler arasından en uygununu seçeceğiz" diye konuştu.
Çebi ayrıca iç transferde Manuel Fernandes'le sözleşme uzatacaklarını, Roberto Hilbert'e ise kendi tekliflerini yaparak yanıt beklediklerini sözlerine ekledi.:45:
07-06-2013, 19:59
zekı62
GS_ de 4 ayrılık
Yöneticilerin bu oyuncularla yaptıkları görüşmelerde, yabancı kontenjanı nedeniyle duydukları sıkıntıyı dile getirdikleri ve “Kalırsanız, tribüne çıkarsınız” mesajı verdikleri bildirildi.
GS_ de 4 ayrılık
-Emmanuel Culio
-Johan Elmander
-Albert Riera
-Tomas Ujfalusi
Sarı-Kırmızılı takımda alınan bu kararın ardından sözleşmesi sona eren ve hazırlık kampında tutularak bir şans daha verileceği belirtilen Ujfalusi ile otomatikman yollar ayrılmış oldu.
07-06-2013, 20:13
zekı62
Muslera,
FANATİK gazetesinin haberine göre
Monaco'nun listesinde yer alan Muslera, önceki gece Fransa karşısında öyle bir performans ortaya koydu ki, tutulduğu övgü yağmuru sonrası transferine artık kesin gözüyle bakılıyor... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
20 milyon Euro’luk teklif
Inter’in kalecisi Handanovic’le birlikte Monaco’nun transfer listesinde yer alan Muslera’nın, bu performansı ve övgü yağmuru sonrasında transferine kesin gözüyle bakılıyor. Uruguaylı eldivene 20 milyon Euro’luk bir teklif yapılması gündemde.
07-06-2013, 20:17
zekı62
Tolga Zengin satılık değil!
FANATİK gazetesinin haberine göre; Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan kaleci Tolga Zengin konusunda Trabzonspor Yönetimi son kararını verdi...
Gelen ya da gelecek tekliflerle ilgili yakın çevresine görüşlerini açıklayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Trabzonspor’un kaptanını alacak para yok. Bizim için onun değeri bambaşka. Bazı çevreler kulüplerinin kongresinde seçim kozu olarak bizim kaptanımızı kullanmasın. Tolga Zengin bizim kaptanımızdır ve mukavelesi bitene kadar da Trabzonspor’da kalacaktır” mesajlarını verdiği ifade edildi. Bu kararın Beşiktaş yöneticilerine de iletileceği bildirildi.
07-06-2013, 20:30
zekı62
FB_Sadece ikisi kaldı teknik direktör
Aykut Kocaman'ın istifasından sonra birçok isimle görüşen Fenerbahçe'nin listesinde iki aday kaldı. Heynckes'in emekliye ayrılması, Mustafa Denizli'de pürüz çıkmasının ardından gözler artık Marwijk ve Ersun Yanal'da...
Sezer Öztürk yuvada kalıyor... Aykut Kocaman döneminde fazla forma şansı bulamayan Sezer Öztürk, gelecek sezon da Fenerbahçe forması giyecek.
Adı Beşiktaş'la anılan ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sezer Öztürk'e, eski hocasından veto geldi. Yeni sezonda Fenerbahçe'yi çalıştırması beklenen Ersun Yanal'ın, Sezer Öztürk'ü telefonla arayıp "Sakın Beşiktaş'a gitme, beni bekle. Seninle birlikte yeniden çalışmak istiyorum. Sana ihtiyacım var" diyerek 28 yaşındaki futbolcunun gitmesine izin vermediği öğrenildi.
Sezer Öztürk, Manisaspor forması giydiği dönemde teknik direktör Ersun Yanal'la birlikte çalışmıştı.
(maraton.com.tr)
07-06-2013, 20:36
zekı62
Araplardan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a çılgın teklif!
Portekiz Basını, yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle gündeme oturan Monaco'nun,
Türkiye'den Raul Meireles ve Hugo Almaida'nın peşinde oluğunu iddia etti.
07-06-2013, 20:42
zekı62
serdar_gurler_besiktas_yolunda
Elazığspor’un 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için.
1000000 + 3 futbolcu
08-06-2013, 10:37
zekı62
FENERBAHÇE aynı bahçe
İşte Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklama;
Kulübümüzün, Jorge Jesus'a teklifte bulunduğu ve reddedildiğine dair Haber Türk spor sayfalarında yer alan haber doğru değildir; kendisine herhangi bir teklifte bulunulmamıştır.
Yine aynı gazetede, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından söylendiği iddia edilen 'Cardozo'yu alır, hocayı açıklarım' söylemi de gerçek değildir.
b u nedirrrr
Portekiz'in ünlü gazetesi Abola Fenerbahçe’nin Cardozo ile her konuda anlaştığını duyurdu.
2013-2017
Cardozo'nun Net aylık ücretini; 2,3 milyon euro(!) olarak gösteren inanılmaz belgede, orijinal TFF sözleşmesinde yer alan ve özel bilgiler içeren bir çok kısım ise haliyle yer almadı.
Kulübümüz, teknik direktör arayışı doğrultusunda görüşmelerini sürdürmektedir. Konuya dair nihai karar ise Yönetim Kurulumuz tarafından verilecektir.
Haber sahiplerinin, bahsi geçen doğru olmayan bu haberlere dair kaynaklarını açıklamaları gerekmektedir.
oyalan bu yalan hangisi DOĞRU
Ayrıca yine aynı gazetede, Başkanımız tarafından söylendiği iddia edilen 'Pepe'yi, yaşlı olduğu için istemedik' sözleri de doğru değildir.
Pepe, transfer planlamamız içerisinde yer almadığı gibi başkanımızın da bahsi geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi olmamıştır.
Yine aynı sayfalarda yer bulan, futbolcularımız Sow ve Krasic'e dair transfer ve takas iddiaları da doğru değildir.
Ayrıca Benteke ve Belhanda ile ilgili de transfer çalışmamız bulunmamaktadır.