Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
Alıntı:
Yazılımlar elmadaglı arkadaşımızdan alıntıdır.
Printable View
Korax Cihazların Guncel Yazılımları 2013 Tarihli yazılımları eklentilerden bulabilirsiniz.Dosyalar Mayıs 2013 tarihlidir.
Alıntı:
Yazılımlar elmadaglı arkadaşımızdan alıntıdır.
hd kanalları çözmüyor neden olabilir ?
emeğine sağlık arkadaş
tskrlr
Teşekkürler
Teşekkürler
arkadşlar gerçekten iyi iş çıkarmışsınız emegi geçen herkese şimdiden teşekkürler
teşekürler
Korak ipbox cihazin yazilim yukleme loaderi lazim varsa yuklermisin siteye arkadaslar
Ben tridennt 7000 full hd cihaI bu korak ip boxa cevircem ama usbden almiyor yazilimi rs232 girisinden atilirsa oluyomus cunku ip box ayni tridend 7000 benziyo
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler....
böyle mükemmel bir cihaz için paylaşımlarınız için teşekkür ederim
:45:Paylasim icin tesekür,devamini bekleriz.
Elinize sağlık...
Teşekkürler
teşekkürler..
süper
paylaşım için teşekkürler
teşekkürler
Paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler....
elinize sağlık arkadaş
tşkler arkadslar
Ilk defa guncelemeyi denicem insallah yapabilirim.
Firma yeni yazılım desteği verecek mi? Son durum hakkında bilginiz var mı?
EmeĞİnİze saĞlik yararli bİr calisma olmus
teşekürler
teşekkürler
tesekkurler
Merhabalar, korax minix smart hd için en güncel yazılım hangisi? youtube a girmiyor. media player olarak kullanmak istediğimde bazı filmlerde video codec desteklemiyor diye hata veriyor. Cihazı aldığımda 1 yıllık server var dediler. 9 aylıkmış. Server'a para ödemekten bıktım :(
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Çift çıkışlı LNB den sonra birçok kanalı göstermiyor .. Eski LNB ye dönmeme rağmen yine sorun devam ediyor .. Yazılımı sitedeki yazılıma downgrade edip deneyeceğim .. Başka fikri olan ...
Paylaşımlarınız için teşekkürler...
ap
lhjdkls
Tesekkurler
emeğine sağlık
teşekkürler
Tesekkurler
elinize saglık
burdakı imajlar hepsı guncelmı
selamaleykim hayırlı işler gardaş bu korax firması neye KORAX FUN PLUS LARA YENİ BİR YAZILIM ÜRETMİYOR SİNYAL KALİTESİNE ÇOK DÜŞÜK ALIYOR YOKARDA ÇANAKLARI SEUL 5000 YAPIYORUM ÇANAKLARIN AYARLARINA 98/90 /ENDÜŞÜK AYAR 75/80 GELİYORUM KORAX BAGLIYORUM KABLOYA EN YÜKSEK /60 ASTIRADAN 12344 H 27500 ALAMIYORUM DİYER KANALARI 70 MİŞ BİRDE İRDATO BİR/ VARDA NEYE İKİ YOK BİRDE UYDUDAN GÜNCELEME YOK KANAL KİTLEME YENE BAŞLADI FİŞİ SÖKÜP TAKIYORUM HAYIRLI AKŞAMLAR
slmmmmm
Teşekkür
Teşekkürler
çok iyi
teşekkürler.....
tşkkkkkkkkkkkkkkkkkkküüür
Tesekkur
Arkadaşlar selam, korax hi tech full dh mini yazılımını sunny at-14850'ye atabilir miyim? Sunny hd alıcım bu aralar kumandadan power on yaptığımda bazen 20 sn de açılıyor bazen sürekli reboot atıp duruyor. 3-4 dk sürüyor açılması. Açıldıktan sonra normal çalışıyor ama. Bu sorun mudur? Korax resimlerinde bu ürünle bire bir aynı duruyor. Yazılımı uyar mı? Sorunu giderebilir mi?
TeŞekkÜr
Selamaleykİm hayirli İŞler gÜzel bİr havta beŞi dİlerİm arkadaŞlar bende korax fun plus ver neye bunlarin yazilimi yok fİrma buna bİzlerİ bedavami verdİ emu aÇma Şİfİresİne bİle gÖndermİyorlar bİr yardim hayirli İŞler korax Üretİcİsİ fİrmani telefonu bİlen varsa bana yazarsaniz menun olurum n
arkadaşlar korax üretici elentoronik firması kadar adi firma yok ve kınıyorum korax fun plus ları üreti bir düzgün yazılım üretemedi kanal deştiriken yene kitlenme ve kapan maya yene başladı emoyo gine kendi ken dine kapatıyoyr sakın ola arkadaşlar korax heç mir ciyazına almayın kayserile onların mesleyi pastırma mobilya ona basınlar uydu işine bıraksınlar malarını kınıyom şikayetim var:mad2:
reklam çıkmadan indirebilmek isterdim :(
teşekkürler,emeğinze sağlık
yenı menulu yazılım yukledım eternet kablosu baglı ınternete gırmıyor yutupta cozumlenmedı
dıyor
ınternet ayarlarını nasıl yapacam