NAGRAVİSİON 4101
Kod:00:80758368db2cbca8
01:e0f63c1dddb2ad59
Printable View
NAGRAVİSİON 4101
Kod:00:80758368db2cbca8
01:e0f63c1dddb2ad59
Keyler çalışıyprmu free star deneme yaptıgınız cihaz markası varmıydı acaba*
tarafımdan denendi çalışıyor
arkadaşım keyler çalışıyormu
denenmiştir teşekkürler freestar
Keyler okey.sagol freestar
arkadaşlar ben cömez oldugum için bilmiyorum bunları nereye girecegiz ve hangi kanallları çözmeye yardımcı oluyoo
biliyorum tam bir cömez sorusu ama ustalardan bir bilgi bir yardım
tşk
selam arkadasım bu D+ larda hangı kanallar var. yardımcı olurmusunuz.tsk
arkadaşlar d+ lar hispasat uydusunda bulunan film kanallarıdır
ve nagravizyon bölümüne 0041 01 bölümüne girilecektir
yardım ıcın tsk ama suan acmıyor
sunny 1030
bakıyorum tsk.bırde eurosport tun keylerı var mı?
Cevap vermiştim zaten bir üstteAlıntı:
Nagravision Bölümüne girilecektir.
D+ Keyleri:
004101 00 80758368db2cbca8 ;Digital+ (19°E+30°W)
004101 01 e0f63c1dddb2ad59 ;Digital+ (19°E+30°W)
004101 10 80758368db2cbca8 ;Digital+ (19°E+30°W)
004101 11 e0f63c1dddb2ad59 ;Digital+ (19°E+30°W)
*** dosyalarıda aşağıdaki linkte var:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eurosport keyi yok şuan
supersın tsk suan hersey guzel....
merci sa marche
bırsey sorucam ama cok mu bırsey ıstemıs olurum bılmem yada bılgınız var mı bılemıyecegım...su leptop pc lerde com1 cıkısı yok. o yuden yazılım atamıyorum.ne yapmam gerekıyor..tsk
tesekkur ederım arkadasım. sıze ıyı geceler...
arkadaşlar benim makina gm20400cım aciko4225 yükledim nasıl yardımcı olurmusunuz çok tşk
FREESTAR arkadaşım keyler için teşekkür ederim .(keyler halen çalışıyor)
arkadaşlar bu şifreleri gm 9400 cı ya girmemiz mümkünmü kanallar açarmı birde nasıl gireceğimi söyleyebilirseniz sevinirim teşekkürler
Keyler için teşekkürler freestar..
10 ve 11 satırı açıyor, bilginize..
teşekkürler keyler için
Teşekkürler. Ellerinize sağlık..
Arkadaşlar bende açılmadı. Acikonun son yazılımını yüklemiştim. Bu yazılımdan olabilir mi? Acele bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
:curious: valla kaonlarda herhangi bi sorun yok:45:
arkadaşlar sayın ustalar acaba bir sorum olacak hisba ile hordbırd uydusundaki ******* ve tekila ların keyleri varmı acaba?? bu arada benim makina gm20400cım aciko 4225sky yazılımı yüklü bu konuda ustalardan ve bilgisi olan arkdaşlardan bir yardımlarınızı bekliyorum
tşk
sevgi ve muhabetle
arkadaşım aciko yazılımlarında şu an tps ve absat paketi giiti. bildiğim kadarı ile aciko yazılımlarında D+ ok desteklenmiyordu. kolay gelsin.
arkadaşlar 9400 vcı cihazında x-dream(orion)kartı olanlara hatırlatma d+ keyleri cihaza girdiğinizde bazen kartla çakışma yaptığı için lütfen ortak arabirimden kartınızada aynı keyleri giriniz.aksi taktirde bazen yayınları seyredemiyorsunuz.bu da benim edim tecrübeye istinaden hatılatmam olsun istedim.İYİ SEYİRLER...
arkadaşlar herkese merhaba benim cihaz sunny at 1030 dciskyz son D+ok yazılımını yükledim yükledim ama hotbirdeki d+ yayıları açmaya çalıştığımda nagravizyon yazısı çıkıyor sağ üst köşede ve açılmıyor.
Ama başka bir uydu arapsat2 3 adı üzerinde kanal aramaya geçip kanallar bulunduktan sonra multi,tps,d+ vb.burada bulunan D+kanallarını izleyebiliyorum.120 cm sabit tek çanak ile hotbırd deki yayınları izleyemiyorken başka bir uydudan şifresi çözülen yayın alabilme imkanı varmı?Yoksa benim yaşadıklarıma bir açıklama varmı?
cevaplarınız için şimdiden teşekürler...
Arkadaşlar, dün akşamki sorunun yanıtını Serkan kardeşim verdi. Acikonun bu yeni yazılımıda D+ ları desteklemiyor. D+ ları izlemek istiyorsanız ya GM'nin kendi yazılımını yada Acikonun 4225 serisi için 24 Mayıs'ta çıkardığı yazılımı yüklemeniz gerkiyor. Kolay gelsin iyi seyirler.
Saygılar.
vfidan arkadaşım nagra sistemindeki kanal paketleri hepsi aynı şifreleri kullanmıyor ve yazılımlar tarafından desteklenmiyor bunun için bütün nagra ile şifrelenmiş paketleri açamazsın şu an içim aktif olan keyler ile hispasattaki D+ok paketini izleyebilirsin.
D+ hala açıkmı şu an ?
malesef gitti