Azİz yildirim bu kulÜpten bİr an Öce uzaklaŞtirilmali
sayın spor severler ve çok değerli fenerbahçe taraftarları ben bir fenerli olarak yıllardır aziz yıldırımın bu güzide kulübümüze yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum yıllar öncesinde bir ali şen fiyaskosuda vardı diğer takım taraftarlarının fenerbahçeye karşı kötü yönde sempati duymasını sağlıyodu herkes fenerbahçemize kötü gözle bakıyodu tam ondan kurtulduk iyi bir başkan geldi derken şikeci ilebaz diğer spor severlerin vede spor yapan insanların haklarını içe sayan bir başkan çıktı karşımıza ismimiz çıktı şikeciye bende bir spor seven bir kişi olarak bir fenerli olarak isyan etmek zorunda kaldım vede böyle bir konu açmaya karar verdim fenerbahçeyi seven veya sevmeyen forum üyelerinden bu konuya destek olmalarını vede artık temiz bir lig temiz bir spor ortamının olmasını temenni ederim sagılarımla
UEFA __ Aziz yıldırım içinde +1 için şok iddia
Alıntı:
aziz yıldırım ve saz arkadaşları koca bir cınarı bu hallere düşürmüştür kendi cıkarları cin yazıklar olsun
Yıldırım’ın bu konuşmaları basına sızdırarak herkese ilan etmesinin, UEFA yetkililerinin tepkisini daha da artırdığı iddia edildi. Başkanın sert ve kurulu hiçe sayan ifadeleri sonrasında UEFA Disiplin Kurulu’nun da +1 yıl daha cezayı Fenerbahçe’ye kestiği öğrenildi. Kısacası başkan Yıldırım’ın kontrolsüz savunması Fenerbahçe’nin başına daha büyük bir dert açtı. herhalde ueafadaki elemanları kendi elemanları sanmış
27.06.2013 tarihinde saat 15,30 da basın toplantısı yapacakmış
FB bşk ve oyuncuları ısınmadan Kızarıyorlar
Her halde gidiyor galiba !
Alıntı:
sayın spor severler ve çok değerli fenerbahçe taraftarları ben bir fenerli olarak yıllardır aziz yıldırımın bu güzide kulübümüze yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum yıllar öncesinde bir ali şen fiyaskosuda vardı diğer takım taraftarlarının fenerbahçeye karşı kötü yönde sempati duymasını sağlıyodu herkes fenerbahçemize kötü gözle bakıyodu tam ondan kurtulduk iyi bir başkan geldi derken şikeci ilebaz diğer spor severlerin vede spor yapan insanların haklarını içe sayan bir başkan çıktı karşımıza ismimiz çıktı şikeciye bende bir spor seven bir kişi olarak bir fenerli olarak isyan etmek zorunda kaldım vede böyle bir konu açmaya karar verdim fenerbahçeyi seven veya sevmeyen forum üyelerinden bu konuya destek olmalarını vede artık temiz bir lig temiz bir spor ortamının olmasını temenni ederim sagılarımla
Hacıosmanoğlu: “UEFA cezalarından sonra F.Bahçe için üzülmüştüm ama basın toplantısını izleyince Yıldırım’a acıdım. Giderayak Otyakmaz’la aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”:8[1]:
“UEFA kararları sonrası F.Bahçe camiası ve cefakar taraftarları adına üzüldüm. Ama basın toplantısına baktığımda da acımaya başladım Aziz Yıldırım‘a. Bir insan kendini bu kadar acınacak duruma düşürmez.
Toplantıda Otyakmaz bana “Sadri başkana ‘Kulağımıza Trabzon ’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karşılığını verdi” dedi. Yıldırım bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”