Ne ayaksiniz? ben asya ayagiyim:)
Printable View
Ne ayaksiniz? ben asya ayagiyim:)
usta baktım şimdi benimkide latin ayağı gibi duruyor.:new_icon9:
Benimki 3 numaralıya benziyor.
Kuzey avrupa cok ilginc:)
Benimki güney Afrikaya benziyor sanki :) :)
''Forum üyeleri ne ayaksiniz siz?'' Konu başlığını görünce dedim aha asayişlik olay çıktı diye ama o da ne CABBARİ abiymiş :puah:
Romaliyim :)
Banada 1 numara latin çıktı. :D
Bende asyalıymışım ayağım öyle diyor...
benim ayak koktuğu için türk ayağıdır ağalar :8[1]:bakmaya bile gerek görmedim
bende şimdi baktım latin ayaklıyım. hehheeeee allah aşkına bunu nerden buldun cabbari usta, konu başlığı anasayfa üzerinde çok tuhaf görünüyor, ama konunun için gerçekten bakmaya eder teşekkür ederim.
roma ayağı na benziyor yaradan bunu layık görmüş
Ben latin ayagıyım :)
Ben serkan yilmaz ayagini gordum abi harbi 5 numarayla 3 numara karisimina benziyor patron genler nereden?
Sorma dost! Hiç gitmedim ama benim ayak ta "romalı" gibi duruyor.:8[1]::8[1]:
zeus yunan diye bilirimde deyus romalı mı onu bilmiyorum ama romalı olmayanlarını bilirim orası ayrı..Alıntı:
benim ayak ise karman çorman baktığınız zaviyeye yorgunluk durumuna göre değişkenlik arz edebiliyor...
Hem doner hemde ayakli emlakcilik yapiyor
iyi bir konu bulmuşsunuz baktım ramazanda iyi bir zaman geçirme benim ayaklarda latin tipi arkadaşlar herkese selamlar
Ben ASYA ayağıyım:45:
Latin Ayağı...:)
Bende romalı gibi duruyorum
Bende latinim:)
Arkadaşlar benim dikkatimi bir şey çekti, hani bir atasözü vardır. derler yaa en çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiyimiz insandır. burdada kendime yakın gördüyüm bir kaç arkadaşın ayakları latin çıktı. aslında hiç şaşırmadım. selametle.
ben roma ayak mışım
bu aralar nasır olustu fransız ayagı oldum):
eminimki eski ayakarını çok özlemişsindir. çok geçmiş olsun ustam ayakların üzerinde fazla yürüme, aman dikkat et. nasır işi öğle hafife alınacak tipten bir hastalık değil, illet valla illet, dokunma bin yanarsın ağrısı oluşmaz inşallah. tekrar geçmiş olsun.
benimki hiçbirini tutmuyor
bende roma lıyım galiba.
dün benim çil parmak biraz egrildi sanırsam asyalıya dogru gidiyorum
cabbari ustam latindi, ama son zamanlarda sıcaklardanmıdır ne ayağında kaymalar oluşuyor.
gercekten sıcaktanmıdır nedir benim ayak değil her bir tarafım kaydı:)
Cabbari ustam nasılsa pazar günü geliyor, denize girer, rafting yapar, alanyanın güzel dağlarındada auto safari yaptınmı tamamdır, hiç bir sıkıntı kalmaz allahın izniyle. hem senin için biraz değişiklik olur, ayrı bir hava yaşamış olursun.
abi iki aydır kobani diye bir yerin muhabbeti var siz hiç ben kobaniliyim diyeni gördünüzmü?
benimde (3) numara asya ayağı
Roma ayağı ama ayaklarım kokmaz:))
S.A.Oğuzların kayı boyundan olduğuma göre benimkide asya ayağı.AEO.:praying::459956:
aramızda baya asyalı var arkadaş:)