Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
Sunny Güncel Orjinal BTM Emu Normal Board Yazılımları 22.11.2005
Sunny Güncel Orjinal BTM Emu Normal Board Yazılımları 22.11.2005
Yazılımda TPS AES keylerin girilmesi için eklenti yapılmıştır.
Yazılımı ATMUP107 ile Yükleyeceksiniz!!!
TPS(Multivizyon) Oke!!!(Hotbird 13°E)
***** Platinum Oke!!!(Hotbird 13°E)
TvCabo Oke !!!(Hispasat 30°W)
Mediapark Oke!!!(Hispasat 30°W)
Multichannel Oke!!!(Hispasat 30°W)
Yazılımda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...
Dosyalar ektedir...
sunny 7011dci e next ye 2005
iyi bayramlar, sunny 7011dciz e, next ye 2005dciz (12.01.a5) yazılımı atabilirmiyiz, yada kaon ksc511z olurmu bu işlemin cihaza bi zararı olurmu, sıkılınca cihazı başka menülerle kullanma açısından soruyorum, şimdiden teşekkürler
Cabo kitleniyor.d+ sorunsuz.Nasil?..
Sunny 7011d icin 16c0 i yukledim.D+ sorunsuz ama Cabo 10dk da bir kitleniyor.Bazen 3dk acilmiyor.d+ cozulmeden once boyle degildi.Sorunu nasil gideririm?Tesekkur.
Temmuz Yazılımlarında TPS Auto
sayın mod lar konuyu yanlışlıkla fazla olarak açtım kusura bakmayın bu konuyu silerseniz sevinirim.
Temmuz Yazılımlarında TPS Auto
Bir akrabama (enson ne zaman yazılım yüklediğimi hatırlamıyorum) bayram ziyaretine gittiğimde cihazını bir kontrol ettim ve TPS lerin gayet güzel çalıştığını gördüm. benden başkasınada yazılım yükletmemiş. cihaz sunny 7011d 16.00.a1 sistembilgilerine baktığımda loader halen 6.19 ve last update olarakda 05.tem.20 olarak yazıyor ve biss ler dahil tüm kanallar gayet güzel çalışıyor. belki ustalarımıza bir fikir verebilir diye belirtiyorum.
sunny 9060 radio problemi yardım....
ustalar lütfen yardım
9060 number one tv nin bulunduğu frekanstaki tv ve radio kanallarında görüntü var ses yok. sebebi ne olabilir
kanalları resetledim düzelmedi.
SPDIF çıkışı kapalı yaptım tekrar yok. nasıl düzelteceğim.