Fatih Terim'le yollar ayrıldı
Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.
Printable View
Fatih Terim'le yollar ayrıldı
Galatasay Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantının ardından Fatih Terim ile yolları ayırma kararı aldı.
--G.Saray yönetimi, oy birliği ile Terim'in görevine son verdi.. Nedeni ise G.Saray yönetimini tanımamadığı ve yönetimde Adnan Nas ile Ebru Köksal'ın Terim'in gitmesi için başını çeken ekibin; "Bir hoca nasıl başkanın telefonunu açmaz.. Kimse Galatasaray Başkanı'ndan büyük değil" dedikleri öğrenildi.
--- Fatih Terim'in Milli Takımı çalıştırmasından rahatsız olmalarının yanısıra son tavrı ile Ünal Aysal'a büyük saygısızlık ettiği görüşünde olmaları Fatih Terim ile yol ayrımına gitmede fitili ateşledi. Başkan Aysal'ın konuyu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısına dile getirdi ve Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verildi.
Depremin Sonucu !!! Demiroren Besiktas'i mahvetti simdi sira Galatasaray'da.:8[1]:
Alıntı:
İlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig şampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Ranieri ve geçtiğimiz yıl Bayern Münih'i Şampiyonlşar Ligi ve Bundesliga'da şampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.
Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kısa süre içerisinde teknik adam sıkıntısına son vermesi bekleniyor...
Alıntı:
Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile sözleşmesini uzatmayıp yollarını ayırması üzerine Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. :49: Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.
--Kulislerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim’e Hiddink’e verilen
yıllık 6 milyon euro gibi bir rakam önerdiği konuşuluyor.
Hiç şaşırmadım zaten bekleniyordu.
Adamı çok yıpratdılar ya bence en doğru kararı almış.
gercekten bende şok oldum hiçbeklemiyordum bu ayrılığı işte türk futbolu böyle hazımı dar insanlar yüzünden avrupada basarılı olmuyor bakın avrupadaki bir takımı bir teknikdirektör en az 10yıl bizde enfazla 2..veya 3 yıl yazıklar olsun böyle düşünenlere
Ya ben öyle diyorum işteAlıntı:
Tamam kovdular def etmişler
Şimdi rahatladımızmı :8[1]:
Ya şunu anlamıyorum elin Alex fergusonu man .unt yıllarca çalıştırdı
Halen adam klübün yetki mertebesinde görev yapıyor.
Maşallah biz de de her yıl teknik adam değişiyor nasıl iş bu ya .
hiç iyi olmadı bu. şekil , zaman bakımından maalesef çok yanlış.
Yeni hocamız bile belli çok yakında açıklanır.
24.09.2013 - 19:47
İLGİLİ HABERLER
Fatih Terim Haberi Nasıl Öğrendi?
ultrAslan'dan Terim mesajı!
Terim'in ardından ikinci şok! Onlar da gidiyor
Florya karıştı
Taraftarlar isyanda!
Galatasaray yönetim kurulu toplantısında takımı son 2 sezonda şampiyon yapan ve geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatan Fatih Terim ile yolları ayırdı.
Şok gelişmenin ardından hoca arayışlarına başlayan sarı kırmızı yönetimde adaylarda ortaya çıkmaya başladı. İlk adaylar, Manchester City'i Premier Lig şampiyonu yapan Mancini, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapan Di Matteo, bir dönem Chelsea'yi çalıştıran Ranieri ve geçtiğimiz yıl Bayern Münih'i Şampiyonlşar Ligi ve Bundesliga'da şampiyon yapan Jupp Heynckes ilk geçen isimler oldu.
Başkan Ünal Aysal'ın gönlündeki isim ise herkesin yakından tanıdığı Mircea Lucescu. Fakat Lucescu'yu ikna etmek hiç de kolay değil.
Diğer yandan Fatih Terim'in Milli Takım ile görüşmesinin ardından Başkan Ünal Aysal ile çıkan ilk krizde Mancini ve Di Matteo'nun menejerleri aracılığıyla yönetime haber gönderdiği öğrenildi.
Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulu kısa süre içerisinde teknik adam sıkıntısına son vermesi bekleniyor...
Şaka gibi ! 2 sezonda 4 kupa kazandırmış Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatmış, Galatasaray'ı dipten zirveye çıkarmış Fatih Terim artık yok !!
Yazıklar olsun İmparator gibi teknik direktör gönderilir mi !! Demirören'in Milli Takımı öne sürerek Galatasaray'ın yükselen başarısını engellemek için Milli Takımın başına Fatih Terim'i getirerek Galatasaray ile ilişkisi kesilmiştir ! sevinebilirsiniz artık galatasaray düşmanları..
galatasaray fatih terim ile yolları ayırmış... bu ilk kez olmuyor ki. seneye olmaz sa, bir sonraki sene tekrar çağırırlar... :D
Ya Fatih terimi bile çağırmamışlar
Adam TV'den alt yazı ile öğrenmiş
Bu kadar da olmaz ya Ayıptır
Terim'in ardından ikinci şok! Onlar da gidiyor
Sarı Kırmızılı yönetimin bugün aldığı karar sonrasında teknik direktör Fatih Terim'le yollarını ayırmasının ardından ikinci bir şok da teknik heyetle ilgili yaşanıyor...
Alınan bu karar sonrasında Terim'in teknik heyetinde yer alan Ümit Davala, Hasan Şaş ve Claudio Taffarel'in de görevlerinden ayrılacağı öğrenildi.
Bu gelişmeler üzerine Cumartesi günü ligde Rizespor'la karşılaşacak olan Galatasaray'ı bu maça kimlerin hazırlayacağı şu an bilinmiyor.
--anlaşılan Galatasaray da Genel temizlik başladı.
ünal aysal milyon dolarlara hükmeden birisi, fatih terim gibi telefonlarına dahi cevap vermeyen birisi vız gelir, zaten fatih terim daha önce ayrıldığında dönersem başkan olarak dönerim demiş fakat teknik direktörlüğü kabul etmişti. işin aslı fatih terim milli takıma imza attığında bileti zaten kesilmişti.
Fatih Terim milli takımı kabul etmemeliydi. Yaptıgı en buyuk hata bu.
Yemişim milli takım, zaten yerlerde surunuyor. Elemelerede cıkması zor zaten. mucize icin Terimi sectiler. Dahada ayrıyeten lig ve şampiyonlar ligi var.
Ama turkiye gerceği, bir iki sene hersey yolunda giderken illa çomak sokacak birileri.
dere geçerken at değiştirilmez.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Tarih 6 Nisan 2013... Yer Türk Telekom Arena Stadı. Galatasaray şampiyonluk yolunda kırılma haftalarına girmiş. Rakip Mersin İdman Yurdu. Henüz maçın başında Burhan’ın golüyle ligin son sırasındaki Mersin öne geçiyor, dakikalar ilerledikçe tansiyon tırmanıyor, Dany atılıyordu. Devre bitmeden de Terim tribüne yollanıyordu.
Soyunma odasına giremeyen Terim’in talimatıyla Sneijder ve Emre Çolak kenara alınırken, Amrabat ve Semih Kaya sahaya sürülmüştü. Galatasaray o maçı zor şartlar altında çevirmiş, Terim’den sonra yardımcıları da atılmış ve tecrübeli hoca karşılaşmadan sonra sert mesajlar vermişti. Ancak o maçın devre arasında yaşanan bir olayın Terim ile Başkan Ünal Aysal arasında büyük krize neden olduğu ortaya çıktı.
İkinci yarıya başlamayacağını öğrenen Sneijder, telefonla direkt olarak Başkan’ı arıyor ve “O varsa ben yokum” diyordu. Hollandalı sürekli kenara alınmaktan ve devamlı oynamamaktan şikayetçiydi. Başkan da Sneijder’i teselli ederek, “Biraz sabır” karşılığını veriyor. Bülent Tulun, sponsorun istediği doktor, eleman, transferler derken Terim ve Aysal arasındaki en ciddi uçurum aslında burada oluşuyor.
********* Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
fatih terim gitti diye karaları bağlayan salya sümük ağlamaklı sürüyle insan görüyorum çevremde,televizyonlarda,sitelerde.....bu yalaka sürüsü suçluyuda bulmuş,koca galatasarayın başkanı ünal aysalmış suçlu ve hatalı olan...ne yapacaktı ünal aysal fatih terimin ayaklarınamı kapanacaktı....bu ülkede asıl mağdur olanlar haksızlığa uğrayanlar suçlu muamelesi görüyor,eleştirilmesi suçlanması gerekenler kahraman ilan ediliyor..buda yıllardır sportif başarılarda bir arpa boyu yol gidememizin tek nedenidir...adam okar pofpoflanıyorki kendi başkanını bile takmıyor telefonlarına çıkmıyor,gs başkanına eleman muamelesi yapıyor,kim başkan kim maaşlı antrenör belli deyil...fatih terimin başkana yönelik yapmış olduğu hal ve tavırları bir başka yerli veya yabancı antrenör çeyreğini yapsa idi..inananın adamın anasını öpyen kalmazdı...sen galatasarayın mukaveleli maaşlı antrönerisin senin ne işin var milli takımın kampında...madem milli takım için yanıp tutuşuyorsun bas istifanı basgit...işin içinde cinlik var,işin içinde kahpelik var...ünal aysal fatih terime secde etmeyince hoca pabucun pahalı olduğunu görüp hemen popoyu demirörenin yanına attı...başkan sana 2 yıllık sözleşme önerip mukavele yapmanı istediği halde niçin 1 yıl olması için ısrar ettiği anlattıklarımla örtüşüyor..fatih terim istiyor galatasarayda başkanın yetkileri onda olsun,başkan ve yöneticiler onun yanlışını eksiğini gördüğünde ses çıkarması,floryayı babasının ona bıraktığı çiftlik gibi yönetsin,yalaka ve tırsaki basınımız medyamızın ittirmesi vede kaktırmasıyla zaten şampiyonluk çantada keklik,avrupada iki ileri bir geri gittimi bu araba gel ***fim gel....ünal başkanı tebrik ediyorum...böyle burnundan kıl aldırmayan kendini dev aynasının karşısından ayırmayan fatih terime haddini bildirip biletini kestiği için teşekkür ederim...nasılsa fatih terim milli takımdaki başarısızlıktan sonra yine galatasarayın kapısını çalar..yıllarca yaptığı bu deyilmi....
erim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da bu toplantıya katıldığı için idmanın ilk yarım saatini kaçırdı. İdmanda takımın başında kondisyoner Scoot Piri yer aldı.
GÖZYAŞLARIYLA VEDALAŞTILAR
Toplantı sonrasında Hasan Şaş ve Ümit Davala gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı. Taffarel'in son kararı henüz bilinmiyor... Yaşananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yapılması bekleniyor.
Fatih Terim'e yakınlıklarıyla bilinen masör Uğur Durul, idari direktör Şükrü Hanedan ve Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü Fahri Yılmaz da kendi istekleriyle görevlerinden ayrılmaya karar verdi. Bu arada ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin de görevinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
komutan kaçtı herkes kaçıyor ...hani bunların gs likleri tartışılmazdı..:8[1]:
Alıntı:
Galatasaray idmanında olay var!
Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra gerçekleştirilen ilk idmanda Eboue ile Sneijder arasında gerginlik yaşandı.
Hiçbir antrenörün takımın başında olmadığı idman sırasında Galatasaraylı futbolcular son derece gergin gözükürken önce Sneijder ile Eboue tartıştı.
İkili sakinleştirilirken, bazı futbolcular da Sneijder'e basında çıkan haberler nedeniyle tepki gösterdi.
en azından bu sezon sonu gidebilirdi
olan oldu şimdi kim gelecek önemli olan o
Erman Toroğlu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Pazar günü saat 12.00'de bir haber geldi ki, o an olayın bittiği andır. Televizyonda bunu söyledim ve de bana yalanlama gelmedi." diyerek şöyle devam etti:
"GENEL MÜDÜR SENİ ARADI, CEVAP VERMEZSEN KOVULURSUN"
"Perşembe günü Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i telefonla arıyor, Fatih Terim cevap vermiyor. Aradan 20-25 dakika geçiyor, Ünal Aysal bir daha arıyor, Fatih Terim telefona yine çıkmıyor. Ünal Aysal'ın aramasının sebebi ise antrenmana gelip Beşiktaş maçı öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçın özel primini Fatih Hocaya söylemek. Ünal Aysal'a iki defa cevap vermediği için, başkan ardından Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiğiniz gibi son maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yeniyor. Maçtan sonra da Ünal Aysal kendi internet sitesinden bir mesaj yayınlıyor.
Maçı kazanan futbolcularıma teşekkür ederim. Yani teknik heyete teşekkür etmiyor. Bu olayda bardağı taşıran son damla oldu.
bir daha aradı cevap vermedim ve de mesaj atıyor ona da cevap vermiyor. Ne olur? Gönderirler seni. Genel Müdür seni aradı, gideceksin veya cevap vereceksin. Vermessen kovulursun":45:
bayram kardeşim her Galatasaraylı senin gibi düşünmüyor taraftar neredeyse %50 %50 ayrılmış durumda bu sezon Gaziantepi zor yendik ardından bursanın elinden zor kurtulduk ardından eses ardından kendi sahamızda antalya ile beraberliği zor sağladık ardından r.madritten yenilen 6 gol birçok taraftar artık yeter defolup gitsinler diyordu.ardından başkan açıklama yaptı 48 saat içinde termle 2 yıllık anlaşma için bir açıklama yapacağız dedi sayın terimin koca kulübün başkanın telefonuna dahi çıkmaya tenezzül etmemesi ardından federasyon başkanının terimin bize 1+3 yıllık sözü var demesi sayın terimin mayısı bekleyin demesi gibi birçok konular var sayın terimin dediği gibi asl olan galatasaraysa bu galatasarayın başkanıda seçilmiş başkan olan sayın Aysal ise nezaketende olsa telefona çıkması gerekirdi eğer sayın terim sayın aysalın eleman sözüne kırılıyorsa o kulüpte maaşlı olan herkes elemandırAlıntı:
asl olan galatasaraysa herkes GALATASARAY kulübünün elemanıdır.:45:
Kusura bakma ama sana katılmıyorum! 2 yıl önce küme düşme durumuna gelen takımı kimse istemezken fatih terimin peşinde koşan aysaldır. 2 yıl içinde aynı takıma 2 lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve yine bir ilk olan emirates cup'ı kazandırmıştır. aysal fırsatçıdır ve bir gün oda defolup gidecektir.Alıntı:
Her kötü sonuçta önce terim suçlanıyor fakat sahada nerdeyse geçen yıl oynayan futbolcuların tamamı var, aynı kadro 2-3 değişiklikle sahad yer alıyor. terim suçluda futbolcular suçsuzmu? başta sneijder olmak üzere sahada boş boş geçen bir çok oyunucu var. ben alınacak 2 mahlubiyetten sonraki yorumları bekliyorum.
Alıntı:
aynen. kazanırken iyide kaybederken mi kötü. hem daha ligin başı. fatih terimin kredisi herkesten fazla olmalı. iki üç gündür takip ediyorum işler iyi gitmiyor. yeni gelecek olan hoca iki maç kaybederse o zaman işler daha da zora girer.