GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...
Cryptoworks ok
Biss ok
TPS ok
Kanal kilit sorunu düzeltildi...
Diğer Yazılımlarda eklenecektir bekleyin...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yazılımlar için Teşekkürler Zalim.
teşekkürler @zalim usta
mersi arkadaşlar
dosya bulamadım
Bu yazılımlar scart kablo kullanıyorsanız Gm 11400cım ve gm 11300 cı cihazlarada uyum saglar ben daha önce denedim şimdi yine deneyicem sorun yoksa burada veririm
Aciko 4225 skyda 30300 yazılımını denedim sorun yok gayet iyi çalışıyor. Goldmaster 11300 cı cihazdada 30300 cı denedim ondada sorun yok bilginize.Ama RF CIKIŞI YOK Yazılımda.Scart kullanıyorsanız yukleyin sorun cıkmaz.
Ben aciko yazılımına geri dönecem sanki bu yazılımda bir özellik yok gibi geliyor bana :) alıştıgımdanmıdır nedir yinede tercih sizlerin
Ustam özellik olarak *** view identleri biss *** bölümüne eklendi kremalar eklendi Cryptoworks keyleri yazılım içersine eklendi sorunduz olarak çalışıyor kanal kilit sorunu düzeltildi tps haftalık keyler eklendi uzun zaman sonra yok yok bu yazılımda :)
arkadaşlarrr 30400SKY yazılımı ne zamannn çıkacakkkk... yardımcı olursanız sevinirim...
"GoldMaster 30300 Serisi 15-11-2006 tarihli yazılımlar eklenmiştir...
Cryptoworks ok
Biss ok
TPS ok
Kanal kilit sorunu düzeltildi...
Diğer Yazılımlarda eklenecektir bekleyin...
http://www.supersatforum.com/showthread.php?t=14966"
merakla bekliyoruz radakoğlu gm30700mx ama bgun yetişmedi herhalde:)))
selam arkadaşlar uzun süredir çıkmayan 30700 yazılımından haberi olan varmı? Bayaadır arıyorum.. ve Gm 30700 cihazına 30300 yazılımını atsam uyarmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
arkadaşım 30700 serisi sadecekendi yazılımlarını kullanır. Yazılımlardan şu an için bir haber yok.:(
sevgili arkadaşım 30300 e 15 11 2006 yazılımı attım fakat şifreli kanalları bir müdddet gösterdikten sonra kayboluyor kanal kilid tüzeltildi diyor tekrar yazılımı attım yine aynı cihazın fişini elektrikten çıkarıp taktığımda yine bir müddet gösterip kayboluyor yardımcı olursanız sevinirim....