sinyal yok diyor ama kanal listesi gözüküyor kanallar açılmıyor ne yapmalıyım eski yazılımınıda yükledim yeniside ama olmadı:crashs:
Printable View
sinyal yok diyor ama kanal listesi gözüküyor kanallar açılmıyor ne yapmalıyım eski yazılımınıda yükledim yeniside ama olmadı:crashs:
usta başka cihaz bagladım o çalıştı benim cihaz çalışmıyor eski yazılımını yükledim ama olmadı sinyal yok diyor ne yapayım usta flaşh falan yanmış olabilirmi
Valla ertex74 online degil .O bu işten baya anlar gelince cevapı verir.Bana kalırsa cihazın içinde kondisyon degişmesi lazım gibi geldi tam bilmiyorum.Siz servise getirin bence yada ertex hocayı bekleyin online olmasını yada bilen arkadaş varsa yardım edecektir.Flaşı yansa yazılım atamazsınız:)
usta o kondisyon ne ben anlamadım ya
Siz cihazın içine mudale etmeyiniz. Ertex hoca gelince sorunuzu cevaplar.Garantisi varsa cihazı garantiye getirin.Alıntı:
Son bir soru cihazda ayarlarında falan degişiklik yaptınızmı.Birden biremi oldumu bu durum
yok hiç bişey yapmadım yeni yazılımı yükledim çalıştı kanallar çalıştı kapattım üst katta ki evime götürdüm açılmadı ve hala aynısını yapıyor kafayı sıyıracagım ya
arkadaşım ilk olarak tek çanakmı kullanıyorsun çiftmi o önemli. eğer çiftçanak kullanıyosan menüye bas sses açıp kapama tuşları ile search Chanell yazan bölüme gel orda uydu ayarları vardır ona gir. ordaki uydu listesinden türksatı seç lnb gücü açık konuma getir lnb tipini Universal yap DİSEqc seçeneğini DİSEqC 1.0 yap ve en son olarak DİSEqc Seçimini sıra ile giriş 1 giriş 2 giri ş3 giriş 4 seçenklerini dene zaten bu girişleridenediğin zaman yukarıda sinyalin gelip gelmediği gözükür. olmazsa cihazı fabrika ayarlarına çevir aynı işlemi tekrarla. bu ilemi hotbird çanağı içinde yap . kolay gelsin.
dostum onların hepsi normal tek canak kullanıyorum ama olmuyor bi zahmet daha farklı birşeyler biliyorssan paylaş ben kafayı yemeden lütfen
ya bi usta yokmu kafayı yemeden önce
selam hocam olmadı sorun devam ediyor bende 01,11,2006 kanal listesi var sinyal yok kanal isimleri var yazılım la alakalı bir durum olabilirmi yani bir yardım et hocam
dostum attım ama olmadı kanal listesinde bir sorun olabilirmi
hocam onada baktım bir cihaz var o çalışıyor rahatsız ediyorum ama
peki arkadaşım menüye gir ordan uydu ayarlarına gir uydu ayarlarında lnb gücünü kapatıp aç ondan sonra lnb tipini değiştir ama son olarak yine üniversal yap bi dene birde manule olarak eas prom üzerinden tarattırmayı dene .
tamam birde onu deneyelim ama zannetmiyorum
yok sagol dostum olmadı herhalde cihaz patladı
bu kadar önerilen şeylere rağmen çözülmedi ise. artık donanımsal. cihazda problem var
arkadaşım burdan yapabileceğimizi yaptık ama araş tırıyorum başka arkadaşlara soruyorum aynı oprobelemle karşılaşan varmı die bulabilirsem cevaplarım.
okey cevap bekliyor olacagım
dostum yapayım sorun degilde sinyal yok diyor ama kanallar var cihaz sat 40400 fat yanlış bişey yapmıyorum degilmi
bunu goldmaster sitedenmi aldın birde bu yükleme loaderinin altın dn boot falan var o ne
evet arkadaşım goldmasterin kendi sitesinden . arkadaşım kanal listesinin olması farketmez önemli olan sinyalin gelmesi. sinyali bulduktan sonra kanal listesi olsun olmasın o kalay kanal listesini ayarlarız. ilk olarak sinyalin gelmesi önemli. sen bu yazılımı bir dene belki denemişsindir ama bir daha at.
dostum attım ama olmadı bir abimde 11400 cım vardı aynısı ona oldu içinde bir entegre vardı onu güncelledik oldu bunda öyle birşey yok eski yazılımı attıgın zaman dönüyordu ama bunda olmadı kaç sefer yazılım attım buna olmadı ne yapacam ya aslında ilginç geliyor sende araştır dostum bende varsa bu işi daha iyi bilen arkadaşlar onlara bir sor bakallım tamam
arkadaşım elimizden geleni yaptık bi arkadaşa pm attım bakıolar ama heralde senin cihaza servis yolu gözüküyor. belki cihaz yanımda olsa bişler yaparım ama uzağız. sen yetkili bir servise başvur bakalım.
arkadaşın cihazına fta yazılımı yerine cı ersiyonu nu bi şekikde atmış iseniz sinyal olsa bile görüntü alamaz sınız bunu dikkate alınız
yok usta fat yazılımı attım ama olmadı bugun bir servise danışalım bakalım